INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8311088
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Cameră pe aer

Cameră de aer 16'' Secțiune 1,70-2,20 Valvă Schrader BTWIN

BTWIN
4.6/5
4.6/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 20/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 22/06/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 22/06/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru cauciucurile cu diametrul de 16", secţiunea de 1,70-2,20 și valvă Schrader de 33 mm. Cameră Schrader (valvă mare) pentru cauciucuri şi roţi de 16 de inci!

Avantaje

Compatibilitate Cauciucuri de 16" (secțiune 1.70-2.20. ETRTO 44/57 - 305).
Etanşeitate Compoziție optimizată, pentru a asigura o bună etanșeitate.

Informații tehnice

Alege corect camera de aer

Verificați toate informaţiile vizibile de pe marginea cauciucului (diametru şi secţiune). De exemplu, 16 x 2.20 înseamnă că este vorba despre un cauciuc de 16 inch diametru și 2.20 inch lățime.Pe marginea cauciucului veţi găsi şi dimensiunile internaţionale ETRTO în mm. De exemplu: 50-305 = un cauciuc cu lățime de 50 mm lățime și 305 mm diametru interior (cca. 16 x 2,00).

Schimbarea camerei de aer

Demontaţi camera cu ajutorul levierelor Btwin.

Verificări înainte de montarea camerei

Verificaţi starea cauciului. Schimbaţi-l dacă este nevoie.
Asiguraţi-vă că nu există niciun corp străin în cauciuc.Verificaţi starea benzii de jantă. Poate cauza pană dacă este puţin crăpată.Verificaţi dacă janta nu prezintă nici o deformare ce poate deteriora camera.

Montarea camerei

Consultaţi video-ul nostru înainte de a începe.Umflaţi puţin camera, pentru a nu o înţepa.Introduceţi valva în orificiu. Respectaţi tipul de valvă prevăzut pentru jantă.Aşezaţi camera în cauciuc, împingeţi camera până se aşază în orificiul jantei.Aveţi grijă să nu înţepaţi camera de aer când o montaţi.

Montare cauciuc

Începeți prin montarea cauciucului la valvă.Terminaţi montarea în partea superioară a valvei pentru a nu o înţepa. Nu montați cauciucul folosind o șurubelniță sau un levier, pentru că riscați să ciupiți sau să deteriorați camera.

Umflare cauciuc

Umflați cauciucul cu precauție, respectând presiunea recomandată de producător (marcată pe partea laterală a cauciucului, în PSI sau în bari, 1 bar = 14,51 PSI).Verificați în mod consecvent poziționarea corectă a cauciucului în timpul umflării.

Recomandări

Pentru evitarea cauzării unei pane prin înţepare şi obţinerea unor performanţe optime, vă recomandăm să verificaţi presiunea după fiecare utilizare.

Greutate:

122 grame.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Main part
90% Cauciuc Izobutilen Izopren, 10% Alamă
Recomandări de stocare Transportaţi camerele într-o husă ce le protejează împotriva perforării (bidon de transport B'twin, ambalaj original, etc).
Restricții de utilizare: Aveţi grijă să nu înţepaţi camera când o montaţi.

Angajamentele noastre

Testare produs Pentru a garanta calitate optimă, verificăm 100% din camere prin supunerea la un test de presiune timp de 8 ore.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri