DECATHLON

Cameră aer 700x23/32 Valvă Presta 60 mm

1699 RON
Ref. : 8544669

Produs conceput pentru înlocuirea camerei de aer a cauciucului tău, cu diametrul de 700 și secțiunea de 23-32 mm, având valvă Presta de 60 mm.

Înlocuirea camerei Camera noastră de aer 700 cu valvă Presta de 60 mm este realizată pentru cauciucurile față și spate ale bicicletelor de șosea.Se montează/demontează cu ajutorul levierului.

Ridicare gratuită din magazin

+ 16 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Compatibilitate

    Cauciucuri de 700, secțiune de 23/32, cu valvă presta 60 mm. ETRTO 23/32 - 622

    Impermeabilitate

    Compoziție optimizată, pentru a asigura o bună etanșeitate.

    Informații tehnice

    Alege corect camera de aer

    Verificați toate informaţiile vizibile de pe marginea cauciucului (diametru şi secţiune). De exemplu, 27,5x1,90 înseamnă că este vorba de un cauciuc de 27,5 inch (diametru) şi 1,90 inch (lăţime). Pe marginea cauciucului veţi găsi şi dimensiunile internaţionale ETRTO în mm. De exemplu, 50-584 înseamnă că este vorba de un cauciuc de 50 mm lăţime şi 584 mm diametru interior (aproximativ 27,5x2,00).

    Schimbarea camerei

    Demontaţi camera cu ajutorul levierelor Btwin.

    Verificări înainte de montarea camerei

    Verificaţi starea cauciului și schimbaţi-l dacă este nevoie.
    Asiguraţi-vă dacă nu există nici un corp străin în cauciuc.Verificaţi starea jantei. Poate cauza pană dacă este puţin crăpată.Verificaţi dacă janta nu prezintă nici o deformare ce poate deteriora camera.

    Montarea camerei

    Consultaţi video-ul nostru înainte de a începe.Umflaţi puţin camera pentru a nu o înţepa.Introduceţi valva în orificiu. Respectaţi tipul de valvă prevăzut pentru jantă.Aşezaţi camera în cauciuc, împingeţi camera până se aşază în orificiul jantei.Aveţi grijă să nu înţepaţi camera de aer când o montaţi.

    Montare cauciuc

    Începeți prin montarea cauciucului la valvă.Terminaţi montarea în partea superioară a valvei pentru a nu o înţepa. Nu montați cauciucul folosind o șurubelniță sau un levier, pentru că riscați să ciupiți sau să deteriorați camera.

    Umflare cauciuc

    Umflați cauciucul cu precauție, respectând presiunea recomandată de producător (marcată pe partea laterală a cauciucului, în PSI sau în bari, 1 bar = 14,51 PSI).Verificați în mod consecvent poziționarea corectă a cauciucului în timpul umflării.

    Recomandări

    Pentru a evita pana prin înțepare și pentru a obține cele mai bune performanțe, vă recomandăm să verificați și ajustați presiunea cauciucurilor înainte de fiecare deplasare.

    Greutate:

    102 g.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Parte principală 90% Cauciuc butadienic, 10% Alamă

    RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

    Transportaţi camerele într-o husă ce le protejează împotriva perforării (bidon de transport B'twin, ambalaj original, etc).

    Restricții de utilizare

    Aveţi grijă să nu înţepaţi camera când o montaţi.

    TESTE

    Pentru a garanta calitate optimă, verificăm 100% din camere prin supunerea la un test de presiune pentru 8 ore.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri