Cum poate bicicleta ta veche să reintre în noi aventuri sportive?

Cum poate bicicleta ta  veche s─â reintre ├«n noi aventuri sportive?

Cum poate bicicleta veche să reintre în noi aventuri sportive și să fie erou pentru planetă prin programul de Buy Back.

Cum poate bicicleta ta veche să reintre în noi aventuri sportive?

Cum bicicleta veche are grij─â de terenul nostru de joc, planeta

Ne bucur─âm c─â ai ales s─â protejezi planeta folosind un mijloc de transport ecologic. Pentru noi, e╚Öti eroul/eroina care salveaz─â mediul ├«nconjur─âtor. Orice ac╚Ťiune pe care o faci azi poate avea un impact asupra lui, chiar ╚Öi simplul mers cu bicicleta. Cum poate fi aceast─â ac╚Ťiune una sustenabil─â?

Este evident c─â folosirea bicicletei ca mijloc de transport contribuie la reducerea amprentei de carbon ╚Öi la limitarea avarierii drumurilor. Dar ce se ├«nt├ómpl─â cu eroina noastr─â dup─â ce ╚Öi-a ├«ncheiat misiunea, atunci c├ónd dep─â╚Öe╚Öti nivelul de practic─â pentru care era potrivit─â, c├ónd vrei s─â treci la alt─â experien╚Ť─â sportiv─â? R─âm├óne uitat─â ├«ntr-un garaj? Aruncat─â la gunoi? Sau ├«i po╚Ťi oferi o adoua via╚Ť─â ╚Öi ╚Öans─â de a ajuta planeta ╚Öi pe un alt pasionat de sport ca ╚Öi tine?

O biciclet─â reutilizat─â de doi sau trei posesori diferi╚Ťi diminueaz─â amprenta de carbon nu doar prin utilizarea ei ca mijloc de transport, ci ╚Öi prin eliminarea procesului de fabrica╚Ťie (fabricarea unei biciclete poate genera 100kg de gaze d─âun─âtoare pentru mediu ╚Öi organismul uman). Inutil de men╚Ťionat c─â pre╚Ťul este mult sc─âzut, a╚Öa ├«nc├ót va fi mai u╚Öor de achizi╚Ťionat ╚Öi de folosit ca "arm─â" de succes ├«mpotriva polu─ârii de c─âtre pasiona╚Ťi de sport ╚Öi de natur─â.

Cum poate bicicleta ta veche să reintre în noi aventuri sportive?

Cum bicicleta veche are grij─â de investi╚Ťia ta ╚Öi de pasiunea altcuiva

Indiferent dac─â nivelul t─âu de practic─â a crescut sau bicicleta juniorului a r─âmas mic─â, ├«i po╚Ťi da  ╚Öansa bicicletei tale s─â ├«╚Öi g─âseasc─â un nou proprietar, aleg├ónd serviciul Buy Back oferit de Decathlon (numai pentru bicicletele marc─â proprie Decathlon). Astfel te implici ├«n economia circular─â ╚Öi reu╚Öe╚Öti s─â ├«╚Ťi ╚Öi recuperezi investi╚Ťia:
- > ├«╚Ťi revalorifici bicicleta pe loc, a╚Öadar portofelul t─âu va fi mai fericit. Vei avea un voucher cu p├ón─â la 60% din pre╚Ťul ini╚Ťial al produsului.
- > dai ╚Öansa bicicletei tale la o nou─â via╚Ť─â, iar noi vom pune la dispozi╚Ťie bicicleta ta urm─âtorului utilizator. Clientul care o va cump─âra se va bucura de bicicleta mult dorit─â la un pre╚Ť accesibil.

Cum poate bicicleta ta veche să reintre în noi aventuri sportive?

Avantajele programului de buy back

Atunci c├ónd alegi s─â faci fapte bune pentru natur─â, r─âsplata nu ├«nt├órzie s─â apar─â. Avantajele programului de Buy Back sunt multiple: procesul este rapid ╚Öi simplu, de la primirea pe loc a voucherului, p├ón─â la acompanierea ta pe termen lung (garan╚Ťie ╚Öi drept de retur), iar natura nu va mai suferi din cauza emisiilor CO2 provenite din fabricarea noilor biciclete. Astfel,
ÔÖ╗ te implici activ in diminuarea amprentei CO2 asupra mediului
­čĺ▓ te bucuri de un portofel plin, primind un voucher pe loc.

Pașii simpli pentru serviciul Buy Back oferit de Decathlon:
1. Dacă ai o bicicletă marcă proprie Decathlon pe care nu o mai folosești, vino cu ea în orice magazin Decathlon.
2. Colegii no╚Ötri ├«╚Ťi vor verifica ╚Öi evalua bicicleta. Siguran╚Ťa e important─â pentru noi, tocmai de aceea starea bicicletei pe care vrei sa o vinzi trebuie sa fie foarte bun─â sau excelent─â. Po╚Ťi primi p├óna la 60% din valoarea ini╚Ťial─â a bicicletei prin serviciul Buy Back.
3. ├Ä╚Ťi propunem pre╚Ťul, iar dac─â tu e╚Öti de acord ├«╚Ťi emitem voucherul pe loc. Ca alternativ─â, ├«╚Ťi punem la dispozi╚Ťie ╚Öi serviciul Second Hand, unde ├«╚Ťi po╚Ťi vinde echipamentul sportiv la ce pre╚Ť dore╚Öti.