Tot ce ai nevoie pentru fitness de acas─â

TOT CE AI NEVOIE CA S─é PRACTICI FITNESS DE ACAS─é

Echipeaz─â-te corespunz─âtor ╚Öi ├«ncepe s─â faci activit─â╚Ťi de fitness de acas─â pentru un corp tonifiat! Po╚Ťi lucra grupele de mu╚Öchi direct din confortul casei tale!

C├ónd alegi s─â faci fitness de la o sal─â specializat─â ├«n activit─â╚Ťi sportive, grija ├«ntregului echipament necesar dispare. Dar ce se ├«nt├ómpl─â c├ónd te decizi s─â faci toate activit─â╚Ťile sportive de acas─â? ├Ämpreun─â cu partenerul nostru sportiv, Diana Sentes, instructor de fitness, am preg─âtit pentru tine un videoclip complet, pentru a-╚Ťi spune care sunt echipamentele care nu trebuie s─â lipseasc─â de pe lista ta atunci c├ónd ├«╚Ťi preg─âte╚Öti spa╚Ťiul pentru activit─â╚Ťi sportive. Avantajul lor este c─â nu ├«╚Ťi vor ocupa spa╚Ťiu mult ├«n cas─â!

TOT CE AI NEVOIE CA S─é PRACTICI FITNESS DE ACAS─é

Partenerul nostru sportiv

Diana Sentes este instructor de fitness din 2014 ╚Öi de╚Ťine 5 certific─âri ├«n acest domeniu.
Tot din 2014, este tehnician nutri╚Ťionist acreditat, reu╚Öind s─â motiveze zeci de persoane s─â adopte un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos prin sfaturi ╚Öi antrenamente.

Sunt Diana Sentes, instructor de fitness, ╚Öi vreau s─â te ajut s─â ├«╚Ťi organizezi sesiunile de fitness de acas─â. Am ales, ├«mpreun─â cu Decathlon Rom├ónia, c├óteva echipamente care nu ar trebui s─â ├«╚Ťi lipseasc─â atunci c├ónd te-ai decis s─â faci sport acas─â. ├Än plus, nu ├«╚Ťi ocup─â mult spa╚Ťiu: pot ├«nc─âpea ├«ntr-o cutie mic─â sau un sertar, este at├ót de simplu!