HAINE DE SLĂBIT: CE TE AJUTĂ SĂ OBȚII REZULTATELE DORITE

HAINE DE SLĂBIT: CE TE AJUTĂ SĂ OBȚII REZULTATELE DORITE

Vrei să eficientizezi procesul de slăbire și de ardere a grăsimilor? 
Află ce rol au hainele de slăbit în atingerea greutății optime pentru tine!

”Cum să slăbești rapid?” e întrebarea la care vei putea obține un răspuns, în acest articol. Dacă e prima dată când auzi de haine de slăbit, atunci vei descoperi cum te pot ajuta să accelerezi procesul de a ajunge mai rapid la rezultate. Urmează să descoperi ce rol au și cum să le alegi!

Cea mai mare provocare: să ștergi urmele festinului din timpul Sărbătorilor care ți-a bucurat papilele gustative, dar ți-a adus cadou și câteva kilograme în plus. Toți trecem prin asta la un moment dat.  Ce-ai spune dacă ai avea un echipament sportiv care să te ajute să faci asta?

O nouă dietă, un nou sport, ce-ai spune și de un nou costum? Și nu orice tip de costum. Un set din neopren pentru slăbit sau un costum pentru asudație. Aceste haine de slăbit sunt special concepute pentru a accelera și susține arderea grăsimii. Da, ai auzit bine! Există haine special concepute pentru procesul slăbire și articole de asudație ce favorizează transpirația în timpul sportului și topirea grăsimii inestetice. Te-am făcut curios? Citește în continuare și află cum îți poți crea propriul costum din haine de slăbit din neopren!

HAINE DE SLĂBIT: CE TE AJUTĂ SĂ OBȚII REZULTATELE DORITE

1. CUM ACȚIONEAZĂ HAINELE DE SLĂBIT DIN NEOPREN?

Dacă nu ai încercat încă un costum pentru slăbire din neopren, e momentul să afli de ce ar trebui. În primul rând, pentru că e din neopren, acest material pe bază de latex, folosit și la costumele de scafandru și scufundări, care are proprietatea de a reține căldura corpului și de a crea un efect de saună la nivelul pielii. Este ușor elastic, dar are și efect de modelare corporală, ceea ce îl recomandă pentru hainele de slăbit și articolele de asudație.  

Hainele de slăbit sunt considerate un “truc” ce au rolul de a accelera arderea grăsimii, dar care funcționează doar alături de un stil de viață sănătos. Un costum de slăbire are la bază un principiu pe cât de simplu, pe atât de eficient în arderea grăsimilor și eliminarea excesului de apă din organism: acela de transpirație abundentă în timpul efortului fizic. Mai simplu spus, hainele de slăbit, fie că vorbim despre pantaloni fitness pentru slăbit sau o bluză din neopren, produc o senzație de căldură excesivă la nivelul corpului, rezultând transpirație abundentă și circulația accelerată a sângelui. Astfel, se deschid porii de la nivelul pielii și se elimină transpirația.

Înainte de a investi într-un costum de slăbire, trebuie să știi că acesta are efectele dorite doar atunci când este purtat în timpul exercițiilor fizice intense și sportului. Acesta accelerează transpirația și modelează zonele din corp ce rețin apă, așa cum sunt talia, șoldurile și coapsele. Fie că alegi un set de neopren pentru exercițiile la sală, fie că vrei să încerci doar centura pentru slăbit, rezultatele vor fi vizibile de la primul antrenament.

2. CE ALEGI: COSTUM DE SLĂBIRE SAU SET DE HAINE PENTRU SLĂBIT DIN NEOPREN?

Ți-ai propus să accelerezi procesul de slăbire și vrei să testezi eficiența hainelor de slăbit? Alegerea îți aparține: fie optezi pentru un costum de slăbire realizat din neopren, fie alegi separat un set complet din neopren. Deși scopul este același, modul în care acționează și zona asupra căreia acționează poate să difere. Citește în continuare și află mai multe despre fiecare, dar și care sunt avantajele și dezavantajele!

Costumul de slăbire este soluția all-in-one. Așa cum sugerează și numele, costumul din neopren îmbracă tot corpul și acționează atât la nivelul abdomenului și taliei, cât și la nivelul șoldurilor și coapselor. Dacă obiectivul tău este să slăbești la nivelul întregului corp, costumul de slăbire este cea mai bună alegerea pentru tine. Dar trebuie să știi că un costum dintr-o singură piesă trebuie evitat dacă îți dorești să slăbești localizat, doar într-o anumită zonă a corpului.

Un set din neopren compus din haine de slăbit este opțiunea aleasă frecvent. Este o variantă mult mai versatilă și ușor de adaptat dorințelor tale, comparativ cu un costum dintr-o singură piesă. Fie că vrei să îți evidențiezi talia și optezi pentru un tricou din neopren și o centură pentru slăbit, fie că vrei să elimini celulita de la nivelul coapselor și alegi pantaloni fitness pentru slăbit din neopren, ai control deplin asupra ținutei tale. O poți adapta constant în funcție de obiectivele tale și exercițiile de la sala de sport.

Indiferent de stilul pe care îl preferi, efectul hainelor de slăbit este mereu același, acela de a eficientiza procesul tău de slăbire. Adaptează constant setul de neopren pe care îl porți la sala de sport pentru a obține rezultatele dorite și pentru a modela vizibil corpul tău. 

HAINE DE SLĂBIT: CE TE AJUTĂ SĂ OBȚII REZULTATELE DORITE

3. CARE SUNT AVANTAJELE HAINELOR DE SLĂBIT DIN NEOPREN?

De ce ar trebui să investești în propriul tău set din neopren? Dacă până acum ne-am concentrat să evidențiem rolul în procesul de slăbire, trebuie să știi hainele de slăbit din neopren au mult mai multe avantaje de care vei fi surprins:

👉 Neoprenul este un material moale și flexibil, ceea ce face ca hainele de slăbit să fie confortabile la purtare. Centura pentru slăbit se modelează foarte bine pe talie, în timp ce pantalonii fitness pentru slăbit modelează coapsele de la prima purtare;
👉 Costumul de slăbire din neopren este ușor de îmbrăcat. Fie că vorbim despre hainele de slăbit cu fermoar cum este bluza din neopren, fie că ne referim la centura pentru slăbit cu benzi cu arici, costumul se îmbracă ușor și rapid și se adaptează conformației corpului tău pentru rezultate vizibile de la prima purtare;  
👉 Setul din neopren asigură susținerea musculară și suport lombar. Unul dintre avantajele hainelor de slăbit este că susțin corpul în timpul mișcărilor din sala de sport și diminuează durerile de spate. Centura pentru slăbit îți oferă mobilitatea și suportul de care ai nevoie pentru a te mișca lejer în timp ce îți protejezi spatele și coloana;
👉 Hainele de slăbit sunt ușor de întreținut. Îți recomandăm să speli hainele din neopren după fiecare purtare, pentru a îndepărta urmele lăsate de transpirație. Acest material se curăță și se usucă rapid, la timp pentru o nouă sesiune de sport.

Cu o rutină bine stabilită de exerciții fizice și o îngrijire adecvată, hainele de slăbit îți vor oferi rezultatele pe care le aștepți cu atâta nerăbdare.

HAINE DE SLĂBIT: CE TE AJUTĂ SĂ OBȚII REZULTATELE DORITE

4. CARE SUNT DEZAVANTAJELE HAINELOR DIN NEOPREN?

Trebuie să recunoaștem, există câteva dezavantaje ale hainelor de slăbit din neopren. Însă acestea sunt mai puține comparativ cu beneficiile pe care le aduc procesului tău de slăbire. Care sunt acestea și când apar? Află chiar aici:

👉 Iritații la nivelul pielii. Costumul de slăbire poate provoca mici iritații la nivelul pielii, în special la nivelul centurii de slăbit. Dacă ai manifestat anterior reacții alergice la produse din latex, testează hainele din neopren în sesiuni scurte de antrenament și observă reacția corpului tău;
👉 Elimină apa și nu grăsimea! Prin efectul de transpirație provocat de hainele de slăbit din neopren se elimină în mare parte surplusul de apă din organism înmagazinat la nivelul țesutului adipos ce poate duce la apariția celulitei. Deși vei pierde din greutate și centimetrii la nivelul taliei, șoldurilor și coapselor, aceștia sunt formați mai mult din apă și mai puțin din grăsime;
👉 Efect doar în timpul exercițiilor intense. Cu toții ne dorim să găsim o soluție de slăbi rapid în timp ce ne relaxăm pe canapea și vizionăm filmul preferat. Dar până să o descoperim, trebuie să știi că hainele din neopren au efectul dorit doar în timpul exercițiilor intense când circulația sângelui se intensifică, la fel și arderile.

Crezi că ești pregătit/ă să încerci eficiența hainelor de slăbit? Echipează-te în funcție de obiectivele tale și menține un stil de viață sănătos! Elimină kilogramele nedorite și modelează-ți corpul pentru o formă fizică de invidiat cu ajutorul hainelor de slăbit din neopren.