Unselected
CAMPINGURI VAMA VECHE – AFLĂ UNDE SĂ CAMPEZI ȘI CE SĂ IEI CU TINE PENTRU O VACANȚĂ REUȘITĂ!

Campinguri în Vama Veche – află unde să campezi și ce să iei cu tine pentru o vacanță reușită!

1.Campinguri Vama Veche – cort , rulota sau căsuțe 2.Campinguri Vama Veche – Top trei locații preferate de turiști

Unselected

Escapadele la mare sunt mereu binevenite, iar Vama Veche a fost și va rămâne una dintre destinațiile favorite ale tinerilor dornici de distracție și voie bună. Este bine știut faptul că vamaioții sunt mari iubitori de natură și preferă întotdeauna un cort sau o rulotă în defavoarea all-inclusiv-ului  de la cinci stele. Senzația de libertate pare a fi starea care îi unește an de an pe cei care petrec zile întregi la malul mării, în campinguri pline de verdeață de unde răsună muzica! Dacă și tu iubești astfel de escapade sau pur și simplu vrei să ai parte de o vacanță inedită, renunță la cazarea din hotel și optează pentru ceva mai nonconformist. Există multe locuri de campare frumoase în Vama Veche, iar dacă încerci o dată, sigur te vei reîntoarce. Cel puțin, asta spun persoanele care au încercat astfel de experiențe!

Unselected

1.Campinguri în Vama Veche – cort , rulota sau căsuțe 

Dacă te gândești să pleci la mare alături de familie sau de prieteni și vrei să ai parte de o escapadă de neuitat, atunci alege un camping din Vama Veche. Stațiunea este cunoscută pentru aerul nonconformist, iar o vacanță în acest loc îți va aduce, cu siguranță, clipe de neuitat și amintiri prețioase. Bucură-te de natură alături de cei dragi și cazează-te într-o căsuță sau campează cu cortul ori rulota în locuri special amenajate. Dacă alegi o locație care oferă condiții bune, cu siguranță vei reveni și în anii următori.

Apropierea de natură și senzația de libertate sunt principalele motive pentru care foarte multe persoane preferă să meargă la mare cu cortul. Și din punct de vedere financiar vei ieși în avantaj dacă alegi un astfel de concediu. În plus, deși nu s-ar zice, o să ai parte de tot confortul. Alege un cort de două, trei sau patru persoane și bucură-te de momente cu totul deosebite alături de cei dragi. Dacă ai copii, cu siguranță aceștia vor fi încântați de o astfel de vacanță. Ia cu tine și o saltea gonflabilă, pentru a te putea relaxa din plin. Îți va fi utilă și nici nu ocupă mult loc în bagaj. Nu uita că spațiul de campare este extrem de important! Optează pentru o locație special amenajată, unde să ai acces la bucătărie și dușuri, dar și la o fâșie de plajă de care să te bucuri zilnic.

A merge în natură este o experiență cu totul aparte, de accea este bine să încerci această aventură, cel puțin o dată în viață! Majoritatea locurilor de campare special amenajate au numeroase corturi din care poți alege unde să stai, însă dacă vrei să faci o investiție de viitor și uneori să mergi în zone “wild”, achiziționează propriul tău cort pentru a avea o libertate de mișcare maximă.

   Campingurile din Vama Veche pun la dispoziție și  căsuțe, bungalouri ori rulote dotate cu tot ce ai nevoie pentru un concediu relaxant. Unele sunt amenajate rustic, altele mai modern, cert este că ai de unde alege!

Unselected

2.Campinguri în Vama Veche – top 3  locații  preferate de turiști 

  În momentul în care alegi un loc de cazare e importat să afli ce spun cei care au trecut pe acolo. Review-urile acestora pot să te ajute să-ți faci o idee despre cum arată locația unde urmează să petreci vacanța. Majoritatea campingurilor din Vama Veche oferă atât locuri de campare pentru corturi, cât și cazare la căsuțe ori în rulote. Iată trei locații cunoscute, pe care ai putea să le treci pe  lista ta de posibile cazări:

-Camping La Rulote Vama Veche

Această locație oferă locuri de cazare la cort sau în rulote amenajate, iar cei care au trecut pe aici spun că totul arată foarte bine.  Unele “case pe roți” o mică terasă, iar altele sunt pline de flori și verdeață sau au construite deasupra lor spații de relaxare unde poți ajunge cu ajutorul unor scări din lemn. Atmosfera este boemă și rustică, există curent electric, bucătărie, dușuri și tot ce este necesar pentru un concediu relaxant.


-Camping Sandalandala

În această locație poți veni cu cortul tău sau te poți caza la unul oferit de proprietari. Suprafața de campare este de 5000 de mp, iar  campingul “se laudă” cu trei sute de locuri la terasa proprie, pizza pe vatră, șapte sute de pomi care să-ți țină de umbră, 80 de prize răspândite prin camping, un ecran de cinema, acces nelimitat la internet, 23 de dușuri și 2 mașini de spălat. Așadar, cam tot ce ai nevoie pentru a avea parte de o escapadă de neuitat!

Unselected
CAMPINGURI VAMA VECHE – AFLĂ UNDE SĂ CAMPEZI ȘI CE SĂ IEI CU TINE PENTRU O VACANȚĂ REUȘITĂ!

-Camping Marina Park

Acesta este situat la 400 m de plaja din Vama Veche și oferă locuri de campare pentru corturi și rulote, dar și cazare în camere dotate cu baie proprie și paturi matrimoniale. Căsuțele puse la dispoziție oaspeților sunt construite în stil rustic, din piatră, lemn și stuf. Așadar, atmosfera de aici va fi cu adevărat plăcută și relaxantă.


Indiferent de locația pe care o alegi, ține cont de faptul că sunt anumite lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din bagajul de vacanță, mai ales dacă alegi să campezi cu cortul:

-saci de dormit și cearșafuri
-scaune și masă de camping
-cort (dacă nu vrei să închiriezi unul)
-echipament pentru gătit (bidoane, tacâmuri, oale, farfurii, cuțite, etc.)
-trusă de medicamente și de prim ajutor
-spray anti-insecte
-lanternă
-produse de igienă personală


Cort cu structură gonflabilă:
 

Unselected
Unselected

 Așadar, pregătește-ți din timp necesarul și rezervă un loc într-unul din campingurile din Vama Veche pentru a avea parte de o escapadă de neuitat la malul mării.