TROTINETE

7 Motive pentru a alege să te deplasezi cu trotineta în oraș

Considerată de puțin timp un adevărat mijloc de transport urban, trotineta a început să fie din ce în ce mai populară în rândul adulților. Dacă încă eziți să mergi pe ea, iată șapte motive pentru a alege trotineta în detrimentul mașinii!

Cum ar fi să te deplasezi rapid prin oraș, evitând ambuteiajele din trafic și să te bucuri mai mult de peisaj? Considerată de puțin timp un adevărat mijloc de transport urban, trotineta a început să fie din ce în ce mai populară în rândul adulților. Află care sunt 7 motive pentru care merită să înlocuiești mașina cu trotineta!

Uită de prețul combustibilului, de trafic și de locurile de parcare libere greu de găsit! Folosește cel mai cool mijloc de deplasare prin oraș al momentului: trotineta!
Încă de la primele modele de trotinete electrice acestea au atras atenția locuitorilor marilor orașe datorită formei compacte și vitezei de deplasare. Fiabilă și ușor de strecurat chiar și pe cele mai înguste străzi din oraș, trotineta este partenerul tău de drum în sezonul cald. Devenind din ce în ce mai populară, în special în rândul tinerilor, trotineta este acum disponibilă într-o varietate de modele, cu diverse funcții care fac deplasările tale și mai plăcute. 
Cu siguranță vei găsi un model care să bifeze toate criteriile tale. Încă eziți să folosești trotineta pentru deplasările zilnice? 
Descoperă cele mai importante 7 motive pentru care merită să te deplasezi cu trotineta prin oraș! Hai cu noi într-o cursă care te va convinge să faci acest pas!

TROTINETE

Mersul pe trotineta clasică este o formă de activitate fizică

Între muncă și alte activități cotidiene nu mai ai timp să mergi la sala de sport în fiecare săptămână? Mersul pe trotinetă poate fi soluția ta: te ajută să te deplasezi mai rapid prin oraș și te menține în cea mai bună formă fizică. Astfel, bifezi cu succes două dintre obiectivele tale. 

TROTINETE

Te deplasezi rapid

Cu trotineta te deplasezi în medie de 2 până la 3 ori mai rapid decât pe jos, în mijlocul orașului, cu o viteză medie de aproximativ 15-20 de km/oră. Cât timp petreci zilnic în mașină sau în stațiile mijloacelor de transport în comun? Uită de aglomerația și agitația specifică din trafic la orele de vârf. Trotineta electrică îți permite să economisești timp prețios și să ajungi mai rapid la destinația ta, evitând ambuteiajele din oraș. 

TROTINETE

Nu ai nevoie de îmbrăcăminte specială

Unul dintre avantajele trotinetei electrice este că poți purta orice tip de îmbrăcăminte, de la jeans și fuste, până la cămașă și costum. În timpul deplasărilor, nu transpiri excesiv pentru că efortul depus este minim. Astfel, te bucuri de aerul curat tot drumul până la serviciu și arăți impecabil când ajungi la destinație. Aerul închis sau aglomerația din mijloacele de transport în comun devin doar o amintire atunci când alegi trotineta electrică în locul autobuzului sau metroului. 

TROTINETE

Nu este nevoie să parchezi trotineta

Ajungi cu greu cu mașina la destinația ta, dar adevărata provocare abia acum începe, când trebuie să cauți un loc de parcare. Pierzi minute prețioase încercând să găsești un loc sigur și spațios în care să parchezi mașina. Cum ar fi să uiți de această grijă? Trotineta electrică dispune de o funcție special gândită pentru utilizatorii din marile orașe. Aceasta se pliază simplu și rapid, într-un mod cât mai compact, astfel că o poți depozita chiar în birou sau la ușa apartamentului. Funcția de pliere este un detaliu important, în special dacă utilizezi zilnic trotineta și spațiul de depozitare este limitat. 

TROTINETE

Sigur și ușor de încărcat la priza clasică

Cele mai eficiente modele de trotinete electrice vin cu o autonomie mare, de până la 50 de kilometrii și timp necesar pentru încărcare completă de până la 5 ore. Astfel, trotineta este o alegere sigură și eficientă pentru oraș. Dacă totuși se întâmplă ca bateria să se descarce complet exact când ajungi la serviciu, vestea bună este că o poți reîncărca la orice priză, fără să fie nevoie de o sursă de alimentare specială. Trotineta se va încărca suficient până la sfârșitul programului și poți continua aventura prin oraș fără griji. 

TROTINETE

Trotineta este un mijloc de transport ecologic

Să alegi trotineta în locul mașinii, în fiecare zi este și o modalitate de a acționa în favoarea mediului și contra poluării atmosferice. Utilizează un mijloc de transport eco precum trotineta și protejează mediul înconjurător! Alege trotineta, pentru a înfrunta aglomerația din oraș și a te bucura de deplasare, oriunde ai merge! Dacă încă ai dubii, cere sfaturi celor care se bucură deja de ea.

Mai multă libertate de mișcare și rute alternative

De câte ori ți se întâmplă ca timpul estimat de GPS să crească în timp ce ești în trafic sau să îți recomande o rută alternativă în ultimul moment? Avantajul deplasărilor pe trotinetă este că ai mai multă libertate de mișcare și poți cu ușurință să găsești rute alternative. De exemplu, poți scurta traseul prin parc pentru a evita timpul de așteptare de la semafoare. Sau poți urca cu trotineta pliată în mijloacele de transport în comun dacă te simți obosit. Ai o mulțime de alternative și te bucuri de mai multă libertate atunci când mergi pe trotinetă prin oraș. Indiferent de ruta aleasă și zona în care te deplasezi, respectă ceilalți participanți la trafic și acordă prioritate pietonilor.

Este momentul să uiți de timpul interminabil petrecut în mașină sau în mijloacele de transport în comun în fiecare zi! Bucură-te de avantajele pe care ți le oferă mersul pe trotinetă prin oraș și descoperă cât de rapid ajungi la destinație, în timp ce te bucuri de aerul proaspăt al dimineților din sezonul cald.