Procedură retur

 

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia. 
În plus față de dreptul de retragere menționat mai sus Decathlon România vă oferă posibilitatea să returnați produsele achiziționate din magazinele Decathlon România sau de pe www.decathlon.ro pentru o perioadă de doi ani de la momentul achiziționării, conform Politicii de Retur Decathlon România.

Există două posibilităţi pentru a returna produsul:

1)      Aduceţi produsul la recepţia oricărui magazin Decathlon, împreună cu cardul de fidelitate Decathlon sau cu factura primită împreună cu produsul

2)      Efectuaţi un retur online:

  • În cazul în care doriţi să returnaţi produsul şi să primiţi contravaloarea acestuia,  vă rugăm să completaţi FORMULARUL DE RETUR sau să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email magazinonline@decathlon.ro împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.*
     *Banii se virează în contul clientului în termen de 14 zile lucrătoare, în funcție de bancă. Cele 14 zile se calculează din momentul procesării returului.

  • În cazul în care doriţi să schimbaţi produsul cu altul sau pentru probleme legate de garanţie, vă rugăm să completaţti FORMULARUL DE RETUR sau să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email magazinonline@decathlon.ro împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, număr de telefon.
  • Produsele trebuie returnate prin curier. Nu acceptam returul prin posta.