GARANŢIE 2 ANI

MĂRCILE DECATHLON
Produsele comercializate sub următoarele mărci sunt produse marcă Decathlon: Fouganza, Simond, Domyos, Quechua, Geologic, Inesis, Kipsta, Wedze, Newfeel, Nabaiji, Artengo, Caperlan, Solognac, Geonaute, Oxelo, Kalenji, Orao, Aptonia, Tribord, Btwin.

TERMENUL DE GARANŢIE
Garanţia se acordă pe toată durata medie de utilizare. Majoritatea produselor comercializate în magazinele Decathlon beneficiază de garanţie pentru o perioadă de 2 ani de zile de la data achiziţionării, pentru deficiențe neimputabile consumatorului, excepţie făcând următoarele produse:
Biciclete bTwin – garanţie pe viaţă pentru cadre, furci rigide, pipe, ghidoane (cu excepţia celor confecţionate din carbon);
Bicicletele staţionare şi eliptice – 3 ani de zile pentru structură;
Rucsaci marca Quechua – 10 ani de zile, în anumite condiţii;
Anumite saltele Forcalz – 10 ani de zile, în anumite condiții;
Mese tenis de masa Cornilleau - 3 ani de zile pentru sistemul de rabatare si susţinere, 10 ani pentru tabla;
Mese de tenis Artengo – 3 ani de zile;
Produsele alimentare – conform perioadei de valabilitate înscrisă pe fiecare produs în parte;

RETURNAREA PRODUSELOR
Decathlon face posibilă returnarea produselor pe o perioadă de 2 ani de la achiziţionare, dacă este prezentat bonul fiscal, factura sau cardul de fidelitate utilizat pentru achiziționarea respectivelor produse.

Returnarea produselor se poate face doar pentru înlocuire sau rambursare a contravalorii acestora, în condiţiile în care acestea se află în aceeaşi stare în care au fost vândute (nu au fost folosite).

Decathlon îşi rezervă dreptul de a analiza fiecare retur în parte pentru constatarea justificării acestuia. Decizia de acceptare sau refuzare a returului aparţine în exclusivitate Decathlon.

CERTIFICAT DE GARANȚIE
Anumite produse vândute pe Website sunt acoperite de o garanție specifică. Pentru detalii consultați Certificatul de Garanție