INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8561960
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
ÎMBRĂCĂMINTE EDUCAȚIE FIZICĂ FETE

Bustieră respirantă și tehnică S900 educație fizică negru bretele roz fete DOMYOS

DOMYOS
4.8/5
4.8/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 17/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 17/08/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 17/08/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru educație fizică și sport, antrenamente de intensitate mare. Tehnică fără cusături (seamless) pentru mai mult confort. Dublată pentru mai puțină opacitate! Formă încrucișată la spate, pentru un stil sportiv. Culori ce se pot asorta cu restul gamei.

Avantaje

Respirabilitate Poliamidă și poliester, ce evacuează transpirația.
Extensibilitate Material fără cusături, ce asigură extensibilitate și confort.
Utilizare ușoară Îmbrăcare ușoară datorită extensibilității.

Informații tehnice

Purtarea unei bustiere pentru sport

În cadrul unei practici sportive, încurajăm fetele să poarte bustieră. Toate bustierele noastre au o formă adaptată antrenamentelor de educație fizică și alte sporturi, pentru că evacuează transpirația, sunt extensibile și au o formă ce permite realizarea oricărei mișcări fără jenă. La această bustieră nouă, avantajul este designul seamless și bretelele încrucișate, elastice.

Cea mai respirantă din gamă! Datorită tehnicii Seamless!

Ce este tehnica Seamless? Seamless asociază fire tehnice și structuri inovatoare, pentru a obține un produs cu design plăcut, adaptat pentru sport.
Limităm numărul de cusături, ce sunt o sursă de disconfort și iritație. Asigurăm, astfel, mai mult confort și libertate de mișcare. Material cu orificii de ventilare.

Îmbrăcămintea pentru educație fizică și sport este concepută pentru copii de 6 - 14 ani

Gama noastră este concepută pentru antrenamente în sala de sport sau la școală.
60 minute este timpul minim, pe zi, pe care un copil ar trebui să-l petreacă practicând sport, confort recomandărilor făcute de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).
Sportul are beneficii și un rol determinant în dezvoltarea fizică și psihică a copilului: dezvoltarea motricității și a agilității, încrederea în sine, capacitatea de a se integra într-un grup.

Ce înseamnă Educație fizică și sport?

Educația fizică este un sport complet, care îi permite copilului să exploreze toate posibilitățile fizice de care dispune: sărituri, menținerea echilibrului, efectuarea unei serii de mișcări și figuri. În general practicată la școală în timpul orelor de educație fizică și sport, poate fi, de asemenea, practicată la sală, ca hobby.

Plăcerea de a face educație fizică și sport

Copilul face sport și se distrează împreună cu prietenii, în timp ce respectă anumite reguli de conviețuire în societate. Astfel, educația fizică este o disciplină accesibilă, care are numeroase beneficii.

CONCEPEREA PRODUSELOR DOMYOS

Echipa noastră are un singur obiectiv: ca produsele noastre să asigure echilibrul dintre evacuarea transpirației, aportul de căldură și libertatea de mișcare. Echipament complet pentru educație fizică și sport: tricou, maiou, colanți, pantalon, șort, hanorac sau jachetă.

Află care este mărimea potrivită

Grila noastră de mărimi pentru copiii de 6-14 ani au evoluat! Vă prezentăm produsele indicând vârsta și înălțimea copilului. Știm că există diferențe de înălțime între copii de aceeași vârstă. Totuși, măsurați-vă copilul înainte de achiziționarea hainelor, pentru a alege mărimea și modelul potrivite pentru el. Am conceput o mărime suplimentară pentru preadolescenții de 14-15 ani: 172 cm pentru băieți/ 166 cm pentru fete.

Știați că?

Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
8% Poliester, 85% Poliamidă, 7% Elastan
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Testare produs Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului. A fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri