DOMYOS

Bustieră 900 Fitness cardio susținere mare Negru

11999 RON
Ref. : 8589403

Produs conceput pentru fitness cardio, activități cu impact puternic. Asigură susținere optimă. Material respirant ce menține pielea uscată.

Material extensibil, spate decupat și bretele reglabile, pentru mai multă libertate de mișcare și confort. Menține pielea uscată în plin efort, datorită materialului ce evacuează transpirația.

Culoare: Negru / Negru

  • XS undefined
  • S undefined
  • M Produs indisponibil online momentan
  • L undefined
  • XL undefined
  • 2XL Produs indisponibil online momentan
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Susținere bust

    Susținere mare, ideală pentru sporturile cu impact puternic.

    Libertate de mișcare

    24% elastan, pentru material mai extensibil, ce asigură libertate de mișcare.

    Respirabilitate

    Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

    Reglabil

    Bretele reglabile ce permit ajustarea în funcție de conformație.

    Informații tehnice

    Tipuri de activități

    Oferă susținere optimă pieptului în timpul activităților cu impact mare, precum hiit, circuite cardio, body attack, echitație, trambulină etc.

    Libertate de mișcare

    Pentru a te bucura de sport, este important să ai parte de libertate de mișcare. Acest lucru se poate întâmpla doar cu hainele potrivite.
    Elastanul adăugat în material crește extensibilitatea. Spatele decupat eliberează omoplații. Așadar, bustiera asigură libertate de mișcare.

    Respirabilitate

    În timpul sportului transpiri, însă senzația de umiditate nu este cea mai plăcută. Am conceput această bustieră dintr-un material respirant, ce are capacitatea de evacuare a transpirației și se usucă rapid. Așadar te poți depăși în timpul sportului, fără grija că vei avea pielea umedă.

    Sistem de reglare

    Fiecare sistem de reglare asigură confort. Sistemul din față permite reglarea lățimii, dar și poziționarea bustierei mai sus sau mai jos.

    Bureți din spumă

    Bureți preformați din spumă. Aceștia oferă susținere suplimentară și contribuie la confortul pieptului. De asemenea, asigură protecție împotriva șocurilor, oferind și o formă frumoasă pieptului.

    De ce este important să protejez pieptul în timpul efortului?

    Sânii sunt slăbiți de faptul că sunt susținuți în principal de piele. În timpul activității sportive sunt mult mai expuși la mișcări și sărituri decât în viața de zi cu zi, indiferent de mărime sau vârstă. Ei pot avea o greutate de până la 5 ori mai mare, în funcție de intensitatea efortului. Bustiera sport oferă susținere, confort și protecția necesară. Aceasta protejează de impact, dureri și lăsarea prematură.

    Susținere potrivită: nici prea mare, nici prea redusă

    În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind. Fără susținerea suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. trebuie să fie adaptat mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

    Care sunt tipurile de susținere la bustierele sport Decathlon?

    Modele validate în laborator, printr-un test de susținere ce măsoară diminuarea accelerării mișcării pieptului în timpul practicii sportive. Acestea sunt evaluate pe o scară de la 1 la 5: 1 - pentru susținere redusă, 3 - pentru susținere medie și 5 - pentru susținere mare.  

    Ce nivel de susținere pentru ce tip de sport?

    Susținerea bustierei trebuie să fie adaptată sportului practicat. Gama noastră conține 3 niveluri:
    - Nivelul 1: susținere redusă, pentru mișcări ușoare (Pilates, stretching, bodybuilding etc.);
    - Nivelul 3: susținere medie, pentru activități ce conțin sărituri moderate (dans, fitness, cardio-training etc.) ;
    - Nivelul 5: susținere mare, pentru activități cu mișcări de intensitate mare (step, alergare pe bandă, trambulină etc.).

    Cum să aleg mărimea potrivită?

    Mărimea bustierei trebuie adaptată în funcție de conformația și de susținerea necesară. Pentru a alege mărimea potrivită:
    - așază-te în fața oglinzii;
    - ține centimetrul/ metrul de croitorie în poziție orizontală, la baza omoplaților;
    - înconjoară pieptul cu centimetrul;
    - notează măsura, fără să strângi prea tare;
    - identifică măsura potrivită, conform tabelului de mărimi disponibil online.

    Cum sunt concepute bustierele Decathlon?

    Bustierele Decathlon sunt create de echipa noastră de sportivi pentru a optimiza confortul și pentru a evita problemele de sănătate. Nu folosim armătură, pentru a evita riscul de accidentări și compresia ganglionilor. Reducem la minimum cusăturile la nivelul mameloanelor, pentru a diminua riscul de iritații. Optăm pentru componente ce permit evacuarea transpirației, pentru a asigura confort și pentru a reduce considerabil riscul de iritații.

    Cum întrețin bustiera?

    Prevăzută pentru practicare intensivă, poate fi spălată în mod repetat. A se spăla în husă de spălare, vândută separat (ref. 8505236). A se spăla la maximum 30°. Folosește detergent lichid în detrimentul celui pudră și evită balsamul de rufe. Acesta ar putea afecta proprietățile de respirabilitate ale materialului.
    A nu se usca automat.

    Garanție

    2 ani

    Video

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 92% Poliester, 8% Elastan Material spate 76% Poliester, 24% Elastan Căptușeală din spate 76% Poliester, 24% Elastan Căptușeală cupă 100% Poliester Căptuşeală secundară 100% Poliamidă

    TESTE

    Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele în privința calității produsului.

    Aprobat de

    Acest produs a fost testat de femei testeri în laboratorul DECATHLON, permițând validarea susținerii. Apoi o echipă de femei testeri l-a testat în timpul unei ședințe de bodybuilding în sală (test de utilizare protocolară) pentru a confirma libertatea de mișcare și confortul în timpul practicii sportive. De asemenea, l-au testat pe termen lung, timp de 6 luni.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla automat la max. 30° - program normal

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri