DOMYOS

Bustieră 100 Fitness cardio susținere redusă Negru

3499 RON
Ref. : 8484547

Produs conceput pentru antrenamentele de fitness cu impact redus: pilates, întărirea musculaturii.

Poliester și elastan: asigură confort. Primul absoarbe transpirația, pentru a menține pielea uscată. Al doilea este extensibil, pentru a asigura libertate de mișcare.

Culoare: Negru

  • XS undefined
  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Susținere bust

    Susținere redusă, ideală pentru activități cu impact scăzut.

    Libertate de mișcare

    Material ce conține elastan, pentru a asigura libertate de mișcare.

    Respirabilitate

    Material respirant care ajută la evacuarea rapidă a transpirației.

    Informații tehnice

    Pentru ce tipuri de activități sportive este adaptată bustiera?

    Bustieră adaptată pentru a practica activitățile sportive cu impact scăzut precum stretching, gimnastică ușoară sau pilates. Susținere adaptată pentru bustul mic.

    De ce această bustieră este practică în timpul sportului?

    Fie că practici yoga, bodybuilding fie pilates, este important să te bucuri de libertate de mișcare în timpul sportului. Această bustieră de sport răspunde acestui obiectiv. Materialul conține elastan. Acesta contribuie la extensibilitate. Așadar, poți fi sigură că buctiera îți va oferi libertate de mișcare.

    Menține pielea uscată

    Indiferent de practiva sportivă, transpirația face parte din joc. Însă senzația de umiditate nu este cea mai plăcută. Așadar îți propunem această bustieră în care poți să transpiri fără griji.Conține un material tehnic. Materialul sintetic este respirant și se usucă rapid. Prin urmare, pielea rămâne uscată pe toată durata antrenamentului sport.

    Bustieră cu cupe flexibile

    Bustieră sport ce conține cupe flexibile, fără bureți. Poți adăuga bureți din spumă, datorită orificiilor speciale. Aceștia au mai multe roluri. Asigură susținere suplimentară, contribuie la confort și acoperă mai bine bustul. De asemenea, oferă protecție suplimentară împotriva șocurilor. Din material estetic, ce asigură o formă frumoasă bustului.

    De ce este important să protejezi pieptul în timpul sportului?

    În timpul activității sportive, sânii au nevoie de mai multă susținere decât în viața de zi cu zi. În timpul săriturilor, greutatea resimţită este de 5 ori mai mare decât cea reală, în funcţie de intensitate, indiferent de mărimea cupei sau vârstă. Bustiera sport oferă susținere, confort și protecția necesară. Protejează de impact, de dureri și de lăsarea sânilor.

    Susținere potrivită: nici prea mare, nici prea redusă

    În timpul practicii sportive, pielea și ligamentele de la piept se întind.Fără susținerea suficientă, există riscul de a resimți dureri și o lăsare prematură a sânilor. Un nivel de susținere prea mare poate dăuna pe termen lung: trebuie să fie adaptat nivelului de susținere, mărimii și intensității impactului. Obiectivul este de a proteja bustul, fără a modifica mișcarea naturală.

    Care sunt nivelurile de susținere ale bustierelor sport Decathlon?

    Toate produsele sunt validate în laboratoarele noastre, prin testul de susținere a bustului.
    Produsele sunt evaluate și clasificate: 1 - pentru susținere redusă, 3 - pentru susținere medie și 5 - pentru susținere mare.

    Niveluri de susținere în funcție de practica sportivă

    Susținerea bustierei trebuie adaptată în funcție de sportul practicat. Gama noastră conține 3 niveluri:
    - Nivelul 1: susținere redusă pentru activitățile ce au impact mic asupra pieptului (Pilates, stretching, bodybuilding etc.);
    - Nivelul 3: susținere medie, pentru activitățile sportive repetitive (dans, fitness, cardio-training etc.);
    - Nivelul 5: susținere mare, pentru activitățile sportive intensive (step, bandă de alergare, trambulină).

    Cum se alege mărimea potrivită a bustierei?

    Mărimea bustierei trebuie adaptată în funcție de conformația și de susținerea necesară. Pentru a alege mărimea potrivită, măsoară-ți circumferința pieptului: - așază-te în fața oglinzii; - ține centimetrul în poziție orizontală, la baza omoplaților; - înconjoară-ți pieptul cu centimetrul; - notează măsura, fără să strângi prea tare;
    - identifică măsura potrivită, conform tabelului de mărimi disponibil online.

    Cum sunt concepute bustierele Decathlon?

    Bustierele Decathlon sunt create de echipa noastră de sportivi, pentru a optimiza confortul și pentru a evita problemele de sănătate. Nu folosim armătură, pentru a evita riscul de accidentări și compresia ganglionilor. Reducem la minimum cusăturile la nivelul mameloanelor, pentru a diminua riscul de iritații. Noi optăm pentru materialele ce permit evacuarea transpirației și asigură confort, reducând riscul de iritație.

    Întreținere

    Prevăzută pentru practicare intensivă, poate fi spălată în mod repetat. Recomandăm să scoți bureții înainte de spălare. Recomandăm spălarea la maximum 30°, într-un săculeț pentru mașina de spălat, vândut separat (ref. 8505236).
    Folosește detergent lichid în detrimentul celui pudră și evită balsamul de rufe. Acestea ar putea afecta proprietățile de respirabilitate ale materialului.
    A nu se usca automat.

    Garanție

    2 ani

    Video

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Material principal 84% Poliester, 16% Elastan Căptuşeală 90% Poliester, 10% Elastan Material spate 82% Poliester, 18% Elastan

    TESTE

    Susţinere: susținere testată și aprobată în laboratorul DECATHLON, prin măsurarea deplasării pieptului. Fiecare mărime este testată individual.
    Evacuarea transpiraţiei: testul de evacuare a transpirației este realizat pe fiecare material, în laborator, pentru a ne asigura că fiecare material absoarbe, transferă transpirația de la interior la exterior și o evacuează.
    Spălare: testele de spălare și uscare asigură rezistență (formă și culoare).

    Aprobat de

    Produs testat de persoane în laboratorul DECATHLON, pentru a valida susținerea. Apoi a fost testat de practicante, în timpul unui antrenament sport (test de utilizare protocolară), pentru a confirma libertatea de mișcare și confortul în timpul practicii sportive. Apoi, a fost testat pentru rezistența în timp, pe parcursul a 6 luni.

    Recomandări de întreținere

    A se spăla automat la max. 30° - program normal

    A nu se înălbi

    A nu se usca în mașina automată

    A nu se călca

    A nu se curăța chimic

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri