Cizme de vânătoare (8 Produse)

Activitățile în natură sunt preferatele tale? Explorează fără grija intemperiilor când porți cizme de cauciuc pentru copii și adulți de la Decathlon. Special concepute pentru a-ți oferi protecție în fața umezelii excesive și stabilitate pe teren umed, cizmele din neopren îmbină confortul cu funcționalitatea. Fie că preferi să observi animalele în habitatul lor natural și ai nevoie de cizme de vânătoare, fie că preferi cizme de cauciuc colorate pentru activitățile zilnice, descoperă colecția disponibilă pe această pagină! Decathlon îți aduce modele de cizme de cauciuc pentru copii, damă și bărbați adaptate pentru diverse activități în aer liber, de la drumeții și plimbări, până la activități de observare a naturii și animalelor. Ți-ai ales modelul preferat? Comandă online sau hai în magazinele Decathlon să afli sfaturile consultanților noștri!

4.6/5 Pe baza a 883 Opinii exprimate online și în magazine

DESCOPERĂ AVANTAJELE CIZMELOR DE VÂNĂTOARE DE LA DECATHLON!


Cine a spus că în sezonul rece trebuie să eviți activitățile în natură, cu siguranță trebuie să descopere colecția de cizme de vânătoare de la Decathlon! Special adaptate la condițiile meteorologice nefavorabile, cizmele de cauciuc sunt încălțămintea de vânătoare de care ai nevoie! Dacă îți place să explorezi natura, fauna și flora, și pașii te poartă pe terenuri accidentate, nevoia de protecție și confort crește. De aceea, am creat o colecție Decathlon dedicată cizmelor de vânătoare din cauciuc ce îți oferă cea mai bună experiență în natură în orice sezon.Sezonul ploios și rece aduce cu el nevoia de a ne adapta garderoba la noile condiții meteorologice. Dacă îți dorești o nouă aventură și vrei să te plimbi fără griji pe câmp, prin păduri, pe dealuri și munți, ai nevoie de cizme de cauciuc înalte de damă și bărbați, pentru a face față provocărilor. Astfel, îți vei proteja atât picioarele, cât și îmbrăcămintea de umezeală.Fie că ești pasionat de vânătoare, fie că preferi să observi animalele în mediul lor natural, echipamentul tău trebuie să includă cizme din neopren. Acestea îmbină confortul în timpul mersului cu impermeabilitatea pentru o aventură fără griji. Dacă alegi să porți cizmele de cauciuc pentru bărbați în sezonul rece, asigură-te că încălțămintea este suficient de lejeră și permite purtarea unor șosete groase pentru protecție termică.

Concepute pentru mersul pe zăpadă, cizmele de vânătoare din cauciuc au o talpă aderentă, ce îți oferă stabilitate pe orice tip de teren, fie umed, fie acoperit de zăpadă. În plus față de talpa specială, cizmele din neopren au o formă mult mai largă, ce permite purtarea pantalonilor de vânătoare în interiorul cizmei.Ne-am gândit și la detalii precum silențiozitatea și camuflarea cizmelor. Ți-am pregătit cizme de vânătoare în culori ce imită nuanțe des întâlnite în natură. Astfel, te vei integra mai ușor în mediul natural, fără să distragi atenția animalelor. În plus, cizmele de cauciuc purtate în timpul drumețiilor pentru observarea naturii și animalelor au o talpă specială, silențioasă, ce îți permite să te apropi la o distanță sigură de animale.Ești pregătit să experimentezi cel mai bun confort în timpul drumețiilor în natură? Alege cizmele de vânătoare de la Decathlon ce îmbină funcțiile materialelor cu un design confortabil și util.


CUM ÎNGRIJEȘTI CIZMELE DE CAUCIUC PENTRU ADULȚI ȘI COPII?


Vei fi uimit cât de ușor este să îngrijești cizmele de vânătoare! Prin câțiva pași simpli poți curăța încălțămintea din cauciuc și îi vei menține proprietățile mai mult timp. Vrei să porți cizmele de cauciuc la fiecare ieșire în natură? Aplică următorii pași de curățare și fii încrezător în echipamentul tău!

 • - Cu o lavetă umedă elimini urmele de murdărie, frunzele și nisipul depus pe cizmele de vânătoare din cauciuc. Acest pas poate fi aplicat după fiecare purtare, în special în sezonul ploios.
 • - Între purtări, lasă cizmele din cauciuc pentru copii și adulți într-o cameră aerisită. Astfel, eviți apariția mirosurilor neplăcute.
 • - Evită spălarea cu soluții puternice ce pot afecta culoarea cizmelor de neopren. În schimb, folosește apă și un săpun blând sau o soluție specială.
 • - Așează-le la uscat într-o zonă bine ventilată, departe de surse de căldură și razele directe ale soarelui.
 • - Pentru depozitare, alege un spațiu uscat, cu o temperatură medie, ferit de îngheț și căldură extremă. Îți recomandăm să așezi cizmele de vânătoare în poziție verticală în care poți insera un suport special pentru cizme înalte.
 • - Poartă șosete speciale pentru activități în natură de la Decathlon, ce favorizează respirabilitatea piciorului și evacuarea transpirației. Astfel, protejezi interiorul cizmelor de cauciuc de mirosurile neplăcute.
 • Acum că ai toate informațiile necesare, poți alege cizmele de vânătoare de la Decathlon! Pregătește-te de o nouă aventură și explorează natura în timp ce te bucuri de confort optim și protecție. Dacă nu ne crezi, alege modelul care te avantajează și vei observa cum cizmele de cauciuc vor deveni încălțămintea ta preferată în sezonul rece!

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou