Skip categories Skip categories

Rachete de tenis adulti si copii (75 Produse)

Tenisul este un sport pe cât de solicitant, pe atât de frumos și complex. Dar, în același timp, ai nevoie de un echipament eficient care să te ajute să avansezi. Rachetele de tenis sunt cel mai important accesoriu al unui jucător. De la această idee a luat naștere o întreagă colecție Decathlon de rachete de tenis profesionale, pentru adulți și copii. Poți alege dintre mărimile disponibile pentru rachete de tenis sau dintre cele mai performante branduri de renume din lumea sportului. Visezi să ajungi campion pe terenul de tenis și să atingi performanța practicând sportul tău preferat? Descoperă racheta Wilson și antrenează-te la nivel avansat. Tot ce ai nevoie, găsești chiar aici, la Decathlon!

Skip categories Skip categories
CUM ALEGI RACHETA DE TENIS PENTRU COPILUL TĂU

CUM ALEGI RACHETA DE TENIS PENTRU COPILUL TĂU

Primul Pret Tehnic
Primul Pret Tehnic
4.6/5 Pe baza a 1300 Opinii exprimate online și în magazine

DESCOPERĂ COLECȚIA DE RACHETE DE TENIS DE LA DECATHLON!


adresează tuturor jucătorilor de tenis, indiferent de nivelul la care practică acest sport. Fie că ai nevoie de rachete de tenis profesionale, fie că îți dorești o rachetă de tenis de câmp ușor de manevrat, ești pe pagina potrivită! Alege eficiența unei echipament de tenis de la Decathlon! Ai acces la o gamă variată de rachete de tenis pentru copii, pentru susținerea pasiunii pentru sport a celor mici. Fii alături de ei la fiecare pas cu rachete de tenis de câmp adaptate nivelului de practică. Contează pe Decathlon pentru furnizarea rachetelor de tenis și accesoriile necesare pentru copii!

Rachetele de tenis pentru adulți se caracterizează prin lovituri mai precise, mai multă forță și stabilitate. Ușor de adaptat fiecărui stil de joc, rachetele de tenis de la Decathlon se racordează foarte bine pentru echilibru în timpul jocului. Fie că alegi racheta Wilson, fie că preferi o rachetă de tenis marcă proprie Decathlon, ai la dispoziție o varietate de mărimi și modele pentru fiecare stil de joc. Fii în cea mai bună formă a ta pe terenul de tenis și alege eficiența unei rachete de tenis de la Decathlon!


CUM SE STABILESC MĂRIMILE RACHETELOR DE TENIS?


Modul de stabilirea a mărimi rachetei de tenis este diferit pentru rachetele de tenis de adulți și cele pentru copii. Dacă în cazul rachetelor de tenis pentru adulți mărimea este stabilită în funcție dimensiunea mânerului, în cazul rachetelor de tenis pentru copii se ține de cont de înălțimea celui mic și lungimea rachetei de tenis. Pentru rachetele de tenis de adulți, mărimile sunt de la 1 la 5. Cunoscut și sub numele de grip, acest indice influențează modul în care racheta de tenis se comportă în mâna ta. Clasificarea rachetelor de tenis se face astfel:

 • - Mărimea 1 (105 mm) este potrivită pentru adolescenți și femei cu mâinile mai mici;
 • - Mărimea 2 (108 mm) este dimensiunea standard pentru bărbați și femei cu mâini mai mici;
 • - Dimensiunea 3 (111 mm) este cel mai des utilizată de către jucători și se potrivește atât bărbaților de talie medie, cât și femeilor cu mâini mai mari;
 • - Mărimea 4 și 5 (114 mm - 118mm) este eficientă pentru persoanele cu înălțime peste 1,80 m și celor cu mâini mai mari care pot susține o astfel de paletă.

Rachetele de tenis de câmp pentru copii se aleg în raport cu înălțimea copilului. Astfel, acesta se va mișca mai lejer pe teren și va putea lovi mingea cu mai multă forță. Alegerea rachetei de tenis influențează în mod direct jocul acestuia. Aici găsești recomandările generale pentru rachetele de tenis pentru copii!

 • - Pentru vârsta sub 5 ani și o înălțime de 1m, cel mic va avea nevoie de o rachetă de tenis de 19 inchi;
 • - Pentru 5-7 ani și o înălțime de 1,10 m, cea mai eficientă alegerea este racheta de 21 inchi;
 • - Vârstelor între 7-9 ani, cu înălțime de 1,25 m, cel mic va avea nevoie de o rachetă de tenis de 23 inchi;
 • - Pentru vârste cuprinse între 9-11 ani și înălțime de 1,40 m, trebuie să alegi o rachetă de 25 inchi;
 • - Peste 11 ani și înălțime de 1,45 m, mărimea corectă este de 26 inchi.
 • După vârsta de 12 ani, cei mici se pot obișnui treptat cu rachetele de tenis pentru adulți. Pot începe cu cea mai mică dimensiune și vor avansa treptat.

  Acum că ai aflat cum se stabilesc mărimile rachetelor de tenis, poți alege exact modelul potrivit din colecția Decathlon. Ai putea spune că ai deja set avantaj! Acum, e momentul să servești. Pregătește-te pentru următorul meci cu racheta de tenis potrivită stilului tău de joc și vei observa cât de mult contează alegerea corectă a echipamentului!


  Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou