Gripuri și overgripuri rachete tenis (34 Produse)

Set 2 Antivibratoare Tenis 990
1999 LEI
ARTENGO

Set 2 Antivibratoare Tenis 990

(36)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.3/5 Pe baza a 1656 Opinii exprimate online și în magazine

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ AI GRIP ȘI OVERGRIP CAND JOCI TENIS?

Gripul și overgripul sunt accesorii utile și ușor de montat pe racheta de tenis. Ele te ajută să ai o senzație de confort la nivelul palmei când practici acest sport și oferă aderență și absorbție a transpirației. Există mai multe modele - netede, cu structură în relief sau moi.


CUM ALEGI GRIPUL & OVERGRIPUL PENTRU TENIS?

Alegerea unui grip sau a unui overgrip se va face în funcție de senzațiile pe care le vrei, dar în aceeași măsură și în funcție de diferitele avantaje tehnice. Gripurile netede sunt moi și absorbante. Cele cu puncte de aderență, sunt ideale dacă ești în căutare de confort și rezistență. Dacă vrei un grip cu un grad înalt pentru absorbția transpirației, atunci alege unul foarte neted, cu găuri pentru evacuarea transpirației.


CE FEL DE ACCESORII PENTRU TENIS GĂSEȘTI LA DECATHLON?

Tenisul este un sport apreciat în întreaga lume, iar în România este practicat de adulți și copii deopotrivă. În oferta Decathlon din magazinele din toată țara, dar și online, vei găsi echipamentele potrivite pentru practicarea tenisului – rachete, îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, mingi, șosete, gripuri, racordaje pentru rachetă și multe altele.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou