Palete ping pong

Palete pentru tenis de masă

Când te gândești la alegerea unei palete de tenis de masă este nevoie să iei în considerare unde vei juca cu aceasta. Dacă vei juca ping pong la exterior, este nevoie ca paleta să aibă o rezistență mai mare. Dacă joci la interior, te poți ghida după steluțele de pe paletă. Cu tât paleta de ping pong are mai multe steluțe, cu atât această oferă mingii un efect mai pronunțat și o viteză mai mare.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filtre
Preț
CUM ALEGI PALETA DE TENIS DE MASĂ

CUM ALEGI PALETA DE TENIS DE MASĂ

Paletă Tenis de Masă PPR100
Prim Pret Tehnic
Paletă Tenis de Masă PPR100
PONGORI

Paletă Tenis de Masă PPR100

(264) livrare in 2 zile din depozit local
1299 LEI
Paletă Tenis de Masă PPR130
Paletă Tenis de Masă PPR130
2299 LEI
PONGORI

Paletă Tenis de Masă PPR130

(86)
livrare in 2 zile din depozit local
4.5/5 Pe baza a 1700 Opinii exprimate online și în magazine

Cum aleg palete de tenis de masă?

Ești un jucător avansat sau un începător? Aceasta este prima întrebare la care trebuie să răspunzi atunci când îți alegi palete de tenis de masă. În cazul în care ping pong-ul este un sport nou pentru tine ar trebui să alegi palete ușoare realizate din cauciuc cu mâner sintetic, acestea te vor ajuta să fii rapid și să înveți regulile de bază.

Pe măsură ce acumulezi cunoștinte îți sugerăm să migrezi către mâner de lemn sau carbon pentru un plus de control al loviturii. Jucătorii profesioniști optează pentru palete de tenis de masă din carbon cu straturi multiple și structuri alese special pentru stilul de joc ( agresiv, lejer, cu rotație etc).

Care sunt cele mai bune palete de tenis de masă?

Dacă îți dorești un stil de joc rapid cele mai bune palete de tenis de masă sunt cele cu 5 sau mai multe straturi dar care își păstrează manevrabilitatea. Este deosebit de important să ai straturi multiple de carbon fără a afecta însă greutatea paletei. Fiecare jucător are stilul propriu în ceea ce privește mânerul paletei, acesta poate fi realizat din materiale diferite iar alegerea va fi făcută în funcție de stilul de lovitură al sportivului.

Cum îmi îmbunătățesc nivelul la ping pong?

Cu siguranță cea mai bună manieră de a îți îmbunătăți jocul de tenis de masă este antrenamentul constant. Cu cât vei acumula mai multe ore de joc cu atât tehnica ta se va îmbunătăți. În plus paletele de ping pong potrivite te vor ajuta să ai un control mai bun al mișcărilor și în consecință o rată de succes mai mare.

Jocul de ping pong îți permite să avansezi destul de rapid, tocmai de aceea echipamentul trebuie să urmeze nivelul general al sportivului. Pe măsură ce viteza și acuratețea loviturii cresc vei avea nevoie de palete de tenis de masă mai performante.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou