Skip filters
Filtre

Placi rigide (22 Produse)

Cum să alegi
CUM SĂ ALEGI O PLACĂ DE SURF
Reduceri
Placă rigidă surf 900 9' + 3 înotătoare 65 L
2.14999 LEI -39%
1.29999 LEI
*De la ‪30.11.2022‬, în limita stocului disponibil
OLAIAN

Placă rigidă surf 900 9' + 3 înotătoare 65 L

(5)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Placă surf Hybride 500 8'
1.99999 LEI
OLAIAN

Placă surf Hybride 500 8'

(12)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Placă longboarrd surf 900 nose rider 9'4" + 1 înotătoare
2.39999 LEI -31%
1.65599 LEI
*De la ‪31.10.2022‬, în limita stocului disponibil
OLAIAN

Placă longboarrd surf 900 nose rider 9'4" + 1 înotătoare

(3)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.7/5 Pe baza a 68 Opinii exprimate online și în magazine

Sfaturi sport pentru alegerea unei plăci rigide de surf

Surferii care practică la un nivel avansat practică cu o placă de surf rigidă

Alegerea plăcii de surf depinde de nivelul tău de practică, de aceea universul surfing Decathlon oferă o largă gamă de plăci de surf rigide dedicate surferilor care aspiră să devină avansați și surferilor care au deja un nivel de practică avansat.Ai dobândit elementele de bază ale surfingului? Stăpânești decolarea și câștigul de viteză? Acum treci de valuri fără nicio problemă? Manevrele, curbele lungi și virajele strânse nu mai au secrete pentru tine? Poți începe pe să practici surfing-ul pe o placă de surf rigidă.Placa de surf rigidă este exact ce ai nevoie pentru a progresa în practică și a-ți diversifica plăcerea de a aluneca pe fiecare val pe care îl întâlnești. Cu o placă de surf rigidă mai eficientă și mai tehnică decât o placă de spumă.

Alege o placă de surf rigidă OLAIAN adaptată practicii tale

– Placa de surf progresivă

Placa de surf progresivă este ideală pentru cei care au făcut primii pași pe o placă de surf din spumă pentru începători. Această placă este menită să te însoțească în progresul tău în valuri mici, datorită unei forme în evoluție.

Placa de surf mini-malibu

Placa de surf mini-malibu rigidă are o formă care oferă versatilitate și manevrabilitate. Decupată pentru valuri mici și medii, este ușor de manevrat și ocupă puțin spațiu.

Placa de surf pentru shortboard

Placa de surf shortboard este cu siguranță cel mai solicitant tip de placă de surf oferit de OLAIAN. Este îngust și scurt, ușor de gestionat și foarte receptiv. Prin urmare, este esențial să stăpânești elementele de bază ale surfului pentru a-l îmblânzi! Gândește-te la această placă precum la o placă de surf de nivel avansat.

Placa de surf longboard

Placa lungă este o placă de surf rigidă destinată surfing-ului pe valuri mari. Un longboard este gros și lung, mai puțin manevrabil și mai puțin radical decât un shortboard, dar mai stabil.

Placă de surf avansată și placă de surf nivel avansat: ce dimensiune să alegi?

Tocmai ai selectat tipul de placă de surf potrivită nivelului și condițiilor tale de practică? Tot ce trebuie să faci este să găsești placa de surf de dimensiunea potrivită. Amintește-ți că alegerea unei plăci de surf rigide se face în funcție de dimensiunea practicantului și că dimensiunea unei plăci de surf este întotdeauna exprimată în inci. Recomandarea este de a merge în magazin și să verificați placa pe care o dorești sau să consulți ghidul nostru de alegere a plăcii de surf.Completează-ți echipamentul de surfing OLAIAN îmbrăcând placa de surf rigidă cu o husă pentru placa de surf pentru a-ți proteja placa, înainte și după ședințele de practicare.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou