CĂCIULI DE SCHI PENTRU BĂIEȚI (34 Produse)

Decathlon ți-a pregătit pentru acest an o gamă diversificată de căciuli de schi pentru băieți care să îi protejeze pe cei mici de temperaturile scăzute de pe pârtie. De ce să îți mai faci griji pentru frig atunci când se distrează atât de bine practicând sportul preferat?

Cagulă Schi Negru Copii
4499 LEI
WEDZE

Cagulă Schi Negru Copii

(33)
livrare in 2 zile din depozit local
Fes copii Nike Cuffed Beanie, Gri
9799 LEI
NIKE

Fes copii Nike Cuffed Beanie, Gri

Reduceri
Fes copii Puma Classic Cuff, Roz
6199 LEI -20%
4899 LEI
PUMA

Fes copii Puma Classic Cuff, Roz

Reduceri
Caciula copii Helter Mov
6500 LEI -40%
3900 LEI
TRESPASS

Caciula copii Helter Mov

Reduceri
Caciula copii Mufasa Gri
6500 LEI -55%
2900 LEI
TRESPASS

Caciula copii Mufasa Gri

Reduceri
Caciula copii Helter Roz
6500 LEI -40%
3900 LEI
TRESPASS

Caciula copii Helter Roz

ECODESIGN
Cagulă polar schi Negru Copii
1999 LEI
WEDZE

Cagulă polar schi Negru Copii

(135)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.6/5 Pe baza a 1549 Opinii exprimate online și în magazine

CARE SUNT DIFERENȚELE DINTRE O CĂCIULĂ DE SCHI ȘI O CAGULĂ PENTRU SCHI?


Când alegi echipamentul pentru schi, apare întrebarea: ce să aleg dintre o cagulă de schi și o căciulă pentru schi? Ne dorim să faci cea mai bună alegere pentru tine și pentru confortul tău pe pârtie. De aceea, îți vom explica tot ce trebuie să știi despre cagula de schi, dar și diferențele dintre o cagulă și o căciulă pentru schi. Apoi, vei putea alege modelul potrivit pentru tine din colecția Decathlon. Varietatea de modele a apărut pentru a acoperi nevoi diferite, în funcție de frecvența cu care practici sporturile de iarnă și confortul pe care ți-l dorești. Deși au multe caracteristici comune, există o serie de diferențe între cagula pentru schi și căciula de schi pentru adulți și copii. Cagula de schi de la Decathlon pentru adulți și copii oferă o acoperire mult mai mare atât în zona capului, cât și în zona gâtului. Astfel, te bucuri de o protecție termică mult mai eficientă la temperaturi scăzute și vânt. Căciula pentru schi, deși este realizată din materiale călduroase, protejează doar zona capului și a urechilor.

Vrei un design versatil? Căciula de schi pentru copii și adulți este ușor de purtat pe pârtie și în afara ei. Realizată în culori simple, cu un design la fel de simplu, dar confortabil la purtare, căciula de iarnă se adaptează ușor la ținuta ta. Pe când cagula de schi are un design mai rigid, ce se potrivește doar în cadrul sporturilor de iarnă. Un alt avantaj al cagulei de schi este croiala ce se adaptează foarte ușor când o porți cu casca și ochelarii de schi. O cagulă de schi pentru adulți poate fi purtată sub cască și te protejează de iritații. Poți adăuga și ochelari de schi pentru lumină puternică și vei fi complet echipat pentru sporturile de iarnă. Ție care model ți se potrivește? Schiezi frecvent și ai nevoie de cel mai eficient echipament pe pârtie? Alege cagula de schi de la Decathlon și bucură-te de sportul preferat fără griji. Fie că îți place versatilitatea unei căciuli de schi, fie că preferi confortul unei cagule pentru schi, la Decathlon găsești mereu cele mai bune articole pentru sport.


GULER DE SCHI ȘI BANDANĂ PENTRU SCHI PENTRU IERNI BLÂNDE


Atunci când temperatura crește ușor în timpul iernii, trebuie să îți adaptezi echipamentul la noile condiții meteo. În colecția Decathlon găsești gulere de schi și bentițe pentru urechi, călduroase și ușor de purtat. Completează-ți echipamentul acum și fii pregătit pentru orice situație! Realizat din polar, gulerul pentru schi de la Decathlon este plăcut la atingere și călduros. Este ideal pentru sporturile de iarnă atunci când temperatura crește treptat. Spre deosebire de o cagulă de schi, este mai subțire și protejează doar zona gâtului. Gulerul pentru schi este disponibil cu șnur sau fără, în culori neutre, ușor de adaptat la echipamentul tău. Îți recomandăm să îl porți sub geaca de schi de la Decathlon pentru și mai mult confort și protecție.

Adaugă și o bandană de schi ce protejează zona urechilor, fără să provoace disconfort. Realizată din materiale călduroase, este accesoriul perfect pentru zilele ușor însorite de iarnă. În colecția Decathlon găsești o varietate de culori și modele de bentițe de schi pentru adulți și copii pe care le poți asorta cu echipamentul de schi. Bentița groasă pentru urechi are un design simplu ce se adaptează și ținutelor casual de zi cu zi. Ți-ai pregătit echipamentul de schi pentru un nou sezon? Include și o cagulă pentru schi, bandană și căciulă groasă de iarnă pentru bărbați și femei de la Decathlon! Mizează pe confortul și protecția termică a accesoriilor de schi și bucură-te de fiecare clipă petrecută pe pârtia de schi!

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou