Skip filters
Filtre
Preț

LENJERIE DE CORP SCHI COPII (12 Produse)

Susține pasiunea celor mici pentru sporturile de iarnă! Asigură-le confortul termic de care au nevoie pentru mai multă lejeritate în mișcări. Colecția Decathlon de lenjerie de corp de schi pentru copii îmbină materialele călduroase cu croiala lejeră și designul ușor de purtat. Fie că ai nevoie de bluze termice pentru copii, fie că vrei colanți termici, gama diversificată Decathlon îți vine în ajutor! Îmbrăcămintea termică este eficientă atât la săniuș, cât și la schi și snowboarding. Descoperă magia sporturilor de iarnă alături de copii și poartă echipamente confortabile de la Decathlon!

Reduceri
Bluză schi 500 Galben Fluo Copii
4499 LEI -24%
3399 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
WEDZE

Bluză schi 500 Galben Fluo Copii

(650)
Livrare estimată: 2 zile
Primul Pret Tehnic
Primul Pret Tehnic
ECODESIGN
Bluză schi fond XC S 500 Gri Copii
14999 LEI
INOVIK

Bluză schi fond XC S 500 Gri Copii

(1)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.7/5 Pe baza a 3386 Opinii exprimate online și în magazine

CARE ESTE ROLUL LENJERIEI DE CORP TERMICE PENTRU COPII?


Vrei să mergi afară, să te bucuri de zăpadă, dar să iei cu tine și confortul termic? Da, se poate, cu colecția Decathlon de lenjerie de corp termică, special concepută pentru a le asigura copiilor senzația de căldură pe timpul iernii. Dacă frigul este inamicul principal în sezonul rece, colecția Decathlon îți vine în ajutor! Spune stop senzației de frig cu pantalonii și bluzele termice pentru copii!Bluzele și pantalonii termici pentru copii fac parte din echipamentul de schi, fiind primul strat și cel mai important. Materialul călduros și plăcut la atingere înmagazinează căldura emanată de corp și o păstrează la nivelul pielii pentru mai mult timp. Astfel, copiii vor uita de temperaturile negative și se vor bucura de zăpadă. Mai mult, materialul tehnic din care este realizată lenjeria de corp termo pentru copii favorizează respirabilitatea pielii și libertatea de mișcare.Bluza termică pentru copii din colecția Decathlon este disponibilă în mai multe modele. Poți alege bluza la baza gâtului, bluza termo cu guler înalt și bluza termo cu fermoar scurt. Poți adapta cu ușurință bluza termică pentru copii la costumul de schi în funcție de culoarea preferată sau model.Completează costumul termic cu pantalonii termici pentru copii, din colecția Decathlon! Sunt ideali pentru protecție în zona picioarelor și acționează ca o barieră ce ține frigul la distanță. Materialul tehnic, dar călduros asigură temperatura optimă și respirabilitate a pielii. Astfel, copiii sunt mereu activi fără grija transpirației excesive.Ai pregătit costumul de schi al copiilor? Amintește-ți să alegi și lenjeria termică de corp pentru copii, din colecția Decathlon! Cei mici se distrează pe pârtie cu un echipament de schi complet, de la Decathlon, și tu stai fără griji!


3 CARACTERISTICI ALE LENJERIEI TERMO PENTRU COPII


Lenjeria de corp pentru copii are un rol esențial în echipamentul de schi. Este principalul furnizor al căldurii și confortului termic. Acest lucru este posibil prin anumite caracteristici atât ale materialului, cât și al croielii ce favorizează păstrarea căldurii la nivelul corpului.

  • - Croiala mulată păstrează căldura mai mult timp și oferă o senzație plăcută la nivelul pielii. Imaginează-ți bluza termică pentru copii ca o îmbrățișare caldă, ce ține departe frigul de afară;

  • - Materialul tehnic cu inserții de plasă în zonele predispuse la transpirație menține la nivel optim respirabilitatea pielii, fără a elimina căldura oferită de lenjeria de corp termică;

  • - Material călduros și moale pentru o senzație sporită de căldură chiar și în cazul purtării repetate. Materialul pieptănat asigură o densitatea optimă a fibrelor ce oferă protecție împotriva frigului de exterior. Frigul nu pătrunde, iar căldura se menține la nivelul pielii.Ai ales bluza și pantalonii termicii pentru copii? Pregătește-te pentru un nou sezon al sporturilor de iarnă și fii mereu pregătit să înfrunți frigul când porți lenjerie de corp termo din colecția Decathlon!

  • Oferă bucuria de a face sport

    Oferă un card cadou