SETURI SCHI DE TURA (14 Produse)

Dacă ai nevoie de un nou set de schiuri de tură, ești pe pagina potrivită! La Decathlon găsești o colecție variată de schiuri de tură pentru damă și bărbați, special concepute pentru alunecare optimă și stabilitate pe pârtie. Astfel, ai toate motivele să încerci un sport nou sau să atingi următorul nivel de performanță. Fie că vrei doar schiuri de tură, fie că ai nevoie de un echipament complet de schiuri și legături, ai o varietate de modele adaptate pentru fiecare nivel de practică. Echipează-te corespunzător și hai pe pârtie să încerci noile tale schiuri pentru schi de tură de la Decathlon!

Schiuri freeride FR500 SLASH 100 Damă
Schiuri freeride FR500 SLASH 100 Damă
1.59999 LEI
WEDZE

Schiuri freeride FR500 SLASH 100 Damă

livrare in 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Schiuri schi de tură HANNIBAL 96
Schiuri schi de tură HANNIBAL 96
2.99999 LEI −28%
2.15399 LEI
FISCHER

Schiuri schi de tură HANNIBAL 96

(1)
livrare in 15 zile din depozit internațional
Schiuri Schi Freeride FR500 Patrol 95
Schiuri Schi Freeride FR500 Patrol 95
1.59999 LEI
WEDZE

Schiuri Schi Freeride FR500 Patrol 95

livrare in 15 zile din depozit internațional
SCHIURI ATOMIC REDSTER RX + L
SCHIURI ATOMIC REDSTER RX + L
79999 LEI
ATOMIC

SCHIURI ATOMIC REDSTER RX + L

Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.5/5 Pe baza a 78 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI SCHIURILE PENTRU SCHI DE TURĂ ÎN FUNCȚIE DE STILUL PRACTICAT?


Îți place să descoperi locuri noi în timp ce practici sportul preferat? Menține-te în cea mai bună formă cu schiul de tură! Îmbină schiatul cu activități de trekking și obții o activitate inedită pentru această iarnă! Dacă ai nevoie de schiuri pentru schi de tură, ești pe pagina potrivită. Special concepute pentru urcarea și coborârea pe munte, seturile de schiuri pentru schi de tură de la Decathlon îți oferă siguranță și eficiență. Dacă ai consultat deja colecția Decathlon de schiuri de tură pentru adulți, ai observat că există modele variate de schiuri, fiecare pentru un anumit nivel de practică și stil de schiat.

 • - Schiuri pentru schi de tură clasic, stilul preferat de majoritatea turiștilor. Lungimea schiurilor trebuie să fie egală cu cea a schiorului, cu o greutatea medie pentru o performanță optimă.
 • - Schiuri Free-touring, recomandate pentru schiori amatori și profesioniști care coboară pârtia în viteză, pe un traseu mai dificil.
 • - Schiuri all-mountain pentru zonele de munte sau pădure cu zăpadă afânată și tasată. Se adaptează perfect zonei de schi datorită dimensiunilor echilibrate.
 • - Schiuri de cursă și slalom create special pentru schiori profesioniști, cu o tehnică avansată de coborâre în viteză, dar și pentru competiții de schi de tură. Sunt perfect echilibrate pentru viraje și viteză.
 • Ce stil de schi de tură preferi? Îți place coborârea în viteză sau vrei să explorezi și zonele mai puțin cunoscute? Indiferent de stilul de schi practicat, echipează-te corect cu schiurile pentru schi de tură de la Decathlon.


  DE CE SĂ ALEGI UN ECHIPAMENT COMPLET DE SCHIURI PENTRU SCHI DE TURĂ DE LA DECATHLON?


  Pe lângă schiurile pentru schi de tură, ai nevoie și de legături speciale și piei sintetice pentru zonele de urcare. Dacă schiurile au rolul de a-ți permite deplasarea în viteză pe pârtie la coborâre, legăturile pentru schi contribuie la echilibrul și stabilitatea ta. În timp ce pieile sintetice se adaugă pe talpa schiurilor de tură doar la urcare pentru o aderență mai bună. Vrei să faci o alegere sigură? Îți recomandăm setul de schiuri de tură de la Decathlon! Seturile de schiuri de tură conțin toate cele trei elemente de care ai nevoie: schiurile, legăturile pentru schiuri de tură și piei adaptate la dimensiunea schiurilor. Fiecare set este special conceput pentru un anumit tip de schi de tură. Astfel, vei avea eficiență optimă, siguranță și performanță. Un alt avantaj al seturilor pentru schi de tură este că eviți momentele neplăcute când legăturile fie sunt prea mici, fie prea mari sau pieile sintetice au o dimensiune diferită față de schiuri. Indiferent că vrei să faci o alegere sigură și optezi pentru un set de schiuri de tură sau ai nevoie doar de legături reglabile, colecția Decathlon dedicată pasionaților de sporturi de iarnă vine în ajutorul tău. În magazine și pe site, descoperă varietatea de modele pentru fiecare stil de schi de tură. Hai pe pârtie cu Decathlon!

  Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou