Rucsacuri pentru schi

Rucsac pentru schi

Desoperă gama de rucsacuri pentru schi creată de Wed'ze. Potrivite pentru întregul echipament de care ai nevoie pe pârtie, cu chingi de prindere a schiurilor și buzunare polivalente, sunt adaptate nevoilor fiecărui pasionat de sporturile de iarnă.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filtre
Preț
4.7/5 Pe baza a 74 Opinii exprimate online și în magazine

De ce este important să folosești un rucsac special pentru schi?

Schiul este un sport rege în perioada invernală, însă practicarea lui în siguranță presupune respectarea unor norme stricte care să garanteze confortul și protecția schiorului. Este recomandat să folosești accesorii pentru echipamentul de schi conforme care te vor ajuta să te bucuri de pârtie.

Sportivii de performanță știu că organizarea unei zile productive pe pârtie începe cu rucsacul de schi. Un rucsac potrivit permite purtarea schiurilor sau a plăcii de snowboard în condiții sigure și cu minim de efort.

Partea superioară a acestuia este concepută din material cu strat protector și are protecție anti-șoc. În plus concepte inovatoare, de tipul Reverse, permit ca rucsacul să fie întors rapid prelungind în felul acesta utilizarea în situații dificile. Ba mai mult, tehnologii precum cea a cartușului cu gaz și a sistemului Reactor pot să îți salveze viața în caz de avalanșă.


Ce este un rucsac Airbag?

Rucsacurile Airbag dispun de sistemul Reactor ce declanșează airbag-ul din interior în doar câteva secunde. Acest principiu se bazează pe fenomenul de segregare inversă, ce face obiectele cu volum mare să se ridice la suprafață, printre particule în mișcare.

Această tehnologie inovatoare, dar și sistemul DVA (Detector Victime Avalanșă), cu care acest rucsac este dotat, permit localizarea rapidă a purtătorului în cazul unei avalanșe.

Ce tipuri de rucsacuri pentru schi găsești la Decathlon?

La Decathlon ai o gamă largă de rucsacuri perfecte pentru aventurile tale la schi. Pe lângă designul impecabil și capacitatea mare de stocare, rucsacurile de schi respectă toate normele de siguranță pentru ca tu să te bucuri de zăpadă. Fie că optezi pentru un rucsac de schi de tură sau unul inovator de tip Airbag experiența ta pe schiuri se va îmbunătăți considerabil.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou