Ochelari schi

Ochelari de schi

Descoperă selecția noastră de ochelari de schi! Alege o pereche de ochelari de schi care să te protejeze pe pârtie. În gama noastra vei găsi ochelari de protecție cu lentile duble, tratament anti-aburire pentru asigurarea constantă a vizibilității optime și protecție UV.

Cum să alegi
CUM SĂ ALEGI OCHELARII DE SCHI SAU SNOWBOARD
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Ochelari Schi/Snowboard G-Switch 500 Orice Tip de Vreme Negru Adulți/ Copii
Reduceri
Ochelari Schi/Snowboard G-Switch 500 Orice Tip de Vreme Negru Adulți/ Copii
24999 LEI −31%
17199 LEI
*De la ‪19.02.2022‬, în limita stocului disponibil
NO BRAND

Ochelari Schi/Snowboard G-Switch 500 Orice Tip de Vreme Negru Adulți/ Copii

(34)
livrare in 2 zile din depozit local
4.2/5 Pe baza a 2499 Opinii exprimate online și în magazine

De ce este important să porți ochelari de schi?

Ochelarii de schi sunt o parte esențială a echipamentului tău, aceștia te vor ajuta să eviți accidentările la nivelul ochilor, să ai o experiență mult mai plăcută pe pârtie și să te bucuri din plin de peisaj.

Perechea potrivită de ochelari te va ajută să ai o vedere mai clară datorită contrastului pe care aceștia îl oferă și te va proteja de razele UV și strălucirea orbitoare a zăpezii. Condițiile meteo pe pârtie sunt mereu în schimbare de aceea este indicat să porți ochelari care se adaptează ușor și au un tratament anti-aburire.

Ochelarii pe care îi alegi trebuie să fie compatibili cu casca de schi pentru adulți pe care o deții, este recomandat să optezi pentru același producător.

Cum te protejează ochelarii de schi?

Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor. În plus aceștia pot fi dotați cu lentile roz sau galben pentru îmbunătățirea vizibilității pe vreme urâtă.

Pentru un plus de protecție optează pentru lentile duble create pentru a reduce formarea condensului. Aerul dintre lentile asigură izolare termică iar șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului.

Atunci când alegi ochelari de schi pentru copii trebuie să iei în calcul și elementul de design, optează pentru culori puternice care îl vor atrage pe cel mic și îl vor face mai vizibil pe pârtie.

Cum să alegi corect ochelarii pentru schi?

Vremea, terenul și activitățile pe care le vei face joacă un rol esențial în alegerea ochelarilor de schi. Optează pentru o protecție maximă anti-UV și pentru nuanțe potrivite gradului de luminozitate. În plus ochelarii trebuie să îți asigure un plus de vizibilitate periferică și un contrast mare, astfel elementele vizuale de pe pârtie vor fi mai ușor de sesizat.

Pentru siguranța ta alege materiale rezistente și ai grijă ca ochelarii sp fie perfect compatibili cu casca ta. Nu vrei ca ochelarii de schi să strângă prea tare sau să îți creeze disconfort în timpul purtării. Tratamentele anti-aburire sunt necesare pentru un plus de confort pe pârtie.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou