Imbracaminte schi copii

Îmbrăcăminte de schi pentru copii

Căutați îmbrăcăminte de schi pentru copii? Găsește întreaga gamă de îmbrăcăminte de schi pentru copii precum: jachete și geci de schi, pantaloni de schi, pulovere și lenjerie termică de schi pentru toate nivelurile de pregătire. Să nu uităm de accesoriile care te ajută să te protejezi împotriva termperaturilor scăzute precum: mănuși schi, gulere, șosete de schi și multe altele.

Cum să alegi
CUM SĂ ALEGI ÎMBRĂCĂMINTEA DE IARNĂ PENTRU COPII?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
4.6/5 Pe baza a 22897 Opinii exprimate online și în magazine

Cum îți protejezi copilul de frig pe pârtie?

Într-o familie pasionată de sporturile de iarnă, inclusiv cei mici vor aștepta cu nerăbdare sosirea sezonului pentru a ieși pe pârtie cu schiurile. Dar înainte să începeți aventurile de pe zăpadă, echiparea adecvată a copiilor este una dintre priorități.

Respectarea principiului celor trei straturi, îmbrăcămintea impermeabilă și protecția termică a extremităților corpului sunt regulile de aur pentru siguranță și confort, când temperaturile scad mult sub 0 grade Celsius și vântul este întețit.


Cum alegi hainele de schi pentru copii?

Pentru copii, regulile de alegere a îmbrăcămintei de schi nu sunt diferite de cele valabile pentru adulți. Principiile sunt aceleași, indiferent de vârstă. În primul rând are nevoie de o bluză termică pentru copii, confecționată din materialele sintetice respirabile, alături de colanți din materiale similare. Al doilea strat poate fi un polar care să-i asigure confort termic. Moale și călduros, acesta îi va asigura confortul termic. Al treilea strat de îmbrăcăminte trebuie să fie impermeabil și să îi permită celui mic libertate de mișcare. Poți opta pentru un costum de schi pentru copii sau pentru un combinezon de schi.

Hainele de schi trebuie să asigure confort termic fără să îl îngreuneze pe cel mic. De aceea, este recomandat să alegi materiale ușoare, care permit pielii să respire fără însă a pierde căldură. Experții recomandă textilele hibride, perfecte pentru sezonul rece.


Ce îmbrăcăminte pentru schi găsești la Decathlon?

În magazinele Decathlon din toată țara, dar și online, vei găsi o gamă variată de produse de schi pentru băieții și fetele de toate vârstele - pantaloni de schi pentru copii, geci pentru schi, dar și mănuși pentru copii, care să le ofere protecție. Echipează-ți copilul cu articolele de schi de la Decathlon și profită de prețuri accesibile și de produse cu o calitate garantată doi ani!

Este un cadou? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou