Accesorii Pilates (150 Produse)

PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT

PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT

Reduceri
Mini minge Pilates 23 cm
2990 LEI −50%
1490 LEI
GORILLA SPORTS

Mini minge Pilates 23 cm

Reduceri
Mini minge Pilates 28cm
3490 LEI −57%
1490 LEI
GORILLA SPORTS

Mini minge Pilates 28cm

Reduceri
Mini minge Pilates 18cm
2490 LEI −44%
1390 LEI
GORILLA SPORTS

Mini minge Pilates 18cm

Gantera vinyl Orion 5 kg gri
Gantera vinyl Orion 5 kg gri
9500 LEI
ORION FITNESS

Gantera vinyl Orion 5 kg gri

ECODESIGN
4.5/5 Pe baza a 14193 Opinii exprimate online și în magazine

Ce accesorii sunt necesare pentru un antrenament Pilates complet?

Pilates este o formă de mișcare preferată și practicată de milioane de oameni din întreaga lume, pentru că antrenează toate grupele de mușchi și ajută la dezvoltarea flexibilității și a tonusului muscular. Pentru a face corect exerciții Pilates care să întărească musculatura, avem nevoie, pe lângă echipamentul potrivit, și de accesorii Pilates care ne ajută să facem toate mișcările și exerciții Pilates în mod corect și eficient. Dacă nu ai timp să ajungi la antrenamentele de la sală, îți poți crea un program antrenament acasă de Pilates, în care să urmează aceleași rutine și pași pentru a obține rezultatele dorite. Iar locul unde găsești accesorii fitness și Pilates este foarte aproape de tine!


Cum alegi accesoriile pentru Pilates și tonifiere?

În primul rând trebuie să iei în considerare tipul de exerciții pe care vrei să le faci, apoi să alegi accesorii Pilates potrivite pentru acestea. Dacă plănuiești să faci acasă acest tip de mișcare, gândește-te ce exerciții de Pilates sunt cele mai potrivite pentru tine, apoi alege saltele, gantere fitness și greutăți pentru încheieturi care să te ajute să execuți corect toate mișcările. Pentru exercițiile de tonifiere ai nevoie în primul rând de benzi elastice Pilates, care te ajută să faci toate mișcările din rutina aleasă, cu cele mai bune rezultate.


Unde găsești cele mai bune accesorii pentru tonifiere și Pilates?

Pe Decathlon.ro ai la dispoziție o gamă variateă de echipamente de fitness și Pilates și accesorii pentru tonifierea musculaturii, de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Aici găsești cercuri tonifiere, discuri de echilibru și toate lucrurile de care ai nevoie pentru ca antrenamentul tău să fie complet și eficient!

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou