Lansete si seturi

Lansete si seturi

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Lansetă CASTING pescuit cu năluci WIXOM-5 220XH
Reduceri
Lansetă CASTING pescuit cu năluci WIXOM-5 220XH
19999 LEI −32%
13499 LEI
*De la ‪19.02.2022‬, în limita stocului disponibil
CAPERLAN

Lansetă CASTING pescuit cu năluci WIXOM-5 220XH

(9)
livrare in 2 zile din depozit local
4.4/5 Pe baza a 924 Opinii exprimate online și în magazine

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ AI O LANSETĂ BUNĂ ?

Pescuitul este hobby-ul cu cei mai mulți pasionați din România, iar pentru aceștia extrem de important este să dețină echipamentul potrivit, care să le garanteze o captură impresionantă. Un element de bază este lanseta, fără de care pescuitul la răpitori nu poate să aibă loc.


CUM ALEGI LANSETA?

Lansetele pentru pescuit trebuie să aibă câteva calități pentru a reuși să satisfacă orice pescar, chiar și pe unul amator. Astfel, cea mai bună lansetă trebuie să fie ușoară, adică să fie confecționată din carbon de calitate, să fie cât mai puternică (să se îndoaie puțin sub acțiunea greutăților ce trebuie să fie lansate), să nu se rupă, să aibă inele cât mai ușoare și cu un singur picior.


DE CE SĂ CUMPERI LANSETE DIN OFERTA DECATHLON?

Dacă ești începător, nu este ușor să găsești echipamentul potrivit. La Decathlon găsești o gamă variată de lansete, toate potrivite pentru diferite tipuri de răpitori. Ca sfat general, reține că lanseta telescopică este mai ușor de folosit și de transportat, fiind potrivită pentru începători, iar cea articulată se adresează în special pescarilor profesioniști.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou