Vestă polar - pulovere pentru bărbați (15 Produse)

Cauți polare și pulovere de navigație pentru bărbați? La Decathlon poți găsi modele adaptate pentru vremea capricioasa de pe mare: cu un nivel ridicat de protecție termica și împotriva vântului rece, compacte si comode.

Reduceri
Polar călduros navigaţie Sailing 100 Albastru-Negru Bărbați
9999 LEI -31%
6899 LEI
*De la ‪23.03.2023‬, în limita stocului disponibil
TRIBORD

Polar călduros navigaţie Sailing 100 Albastru-Negru Bărbați

(458)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 5068 Opinii exprimate online și în magazine

Care sunt avantajele polarelor pentru bărbați?

Bluzele, vestele și hanoracele de tip polar pentru veste de salvare pentru navigație au beneficiat de tratamente hidrofobe speciale, astfel încât materialul să respingă apa. Polarul este un material pufos și ușor, care asigură libertate de mișcare, căldură, protecție împotriva vântului și respirabilitate pielii. Astfel are rolul de a regla temperatura și umiditatea organismului. Mai mult, croiala simplă asigură un grad de utilizare facil prin intermediul fermoarelor poziționate în zonele cheie. Unele polare sunt prevăzute cu un șnur elastic în talie pentru ajustarea lui pe corp și buzunare pentru a aloca un spațiu extrem de util pentru depozitare.

De ce sunt călduroase vestele și bluzele de tip polar pentru bărbați?

Polarul este un material sintetic, înlocuitor al lânii naturale. Așadar, principiul de prelucrare este asemănător. Interiorul polarului este pieptănat, astfel încât distribuția uniformă și volumul acestuia au rolul de a înmagazina aer, oferind protecție împotriva frigului.

Cum se măsoară confortul termic al polarelor?

Atât pentru vestele polar, cât și pentru bluzele sau chiar hanoracele polar pentru bărbați există un indice de măsurare pentru rezistența termică, numit CLO (Clothing insulation). Cu cât valoarea acestuia este mai mare, cu atât polaru pentru bărbațil are capacitatea de a menține căldura pentru mai mult timp. Indicele CLO poate atinge valori cuprinse între 0,10 și chiar 1.30. Pentru a măsura acest indice, materialul este supus unui test care presupune expunerea lui la o temperatură apropiată de cea a organismului uman și una exterioară, controlată la diferite grade celsius. Se înregistrează capacitatea materialului de a păstra căldura în interior, în funcție de temperatura exterioară.

De ce să alegi vestele și bluzele tip polar de la Decathlon?

Bluzele, vestele și hanoracele tip polar pentru navigație de la Decathlon sunt realizate dintr-un mix de material sintetic de calitate astfel încât să ofere confort termic, libertate de mișcare, respirabilitate corpului și să respingă absorbția apei, fiind tratate cu substanțe hidrofobe. Pentru a asigura aceste condiții sunt efectuate teste repetate asupra materialului pentru a determina capacitatea de păstrare a căldurii, rezistența materialului în timp dacă este supus la spălări repetate, inclusiv abilitatea de păstrare a culorii și dacă materialul se va scămoșa în timp.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou