Skip filters
Filtre
Preț

Ochelari de soare sport (7 Produse)

Ochelarii de soare pentru navigație sunt polarizați. Acest lucru înseamnă că reduc semnificativ reflexiile, mai ales cele din apa mării. Fiind realizați din materiale foarte ușoare, îi poți purta fără grijă pe barcă, fără frica de a-i pierde în apă, dacă ii scapi peste bord - vor pluti la suprafața apei și îi vei putea recupera mai ușor.

4.5/5 Pe baza a 438 Opinii exprimate online și în magazine

De ce să alegi ochelarii de soare sport concepuți special pentru navigație?

Ochelarii de soare sport concepuți special pentru navigație au fost gândiți astfel încât să asigure protecția necesară ochilor în condițiile specifice de pe ambarcațiuni. Inserțiile de material de tip cauciuc poziționate pe interiorul brațelor și la nivelul nasului asigură confort, prevenind apariția iritațiilor dacă sunt purtați mai mult timp. De asemenea, gradul de susținere este ridicat, asigurând o aderență potrivită mai ales în caz de umiditate sporită. Puntea nazală este construită astfel încât să permită circulația aerului, evitându-se aburirea lentilelor.

Ochelarii de navigație asigură acoperire, protejând ochii de vânt, apă și alte microvietăți care pot pătrunde în suprafața oculară. De asemenea, au un efect polarizant astfel că reduc reflexiile provenite de pe suprafețe orizontale, vederea rămânând intactă.

Forma ușor alungită a ochelarilor pentru navigație asigură fixarea lor optimă ceea ce asigură și o vedere periferică normală. Ochelarii de soare sport oferă protecție solară ridicată, lentilele având filtru 100% de protecție UVA și UVB. De asemenea, ochelarii sport care au grosimea lentilei de 1,5 mm sunt mai rezistenți, de aceea riscul de a se sparge este scăzut.

Ce presupune conceptul de flotabilitate al ochelarilor de soare pentru sporturile nautice?

Ochelarii de soare pentru navigație au capacitatea de a pluti pe apă datorită densității reduse a materialului din care este confecționată rama, a grosimii lentilelor de 1.5 mm în loc de 2 mm cum sunt la unii ochelari de soare obișnuiți, dar și a capsulei de aer injectate în interiorul brațelor ochelarilor care asigură stabilitate în plan orizontal.

De ce să alegi ochelarii de soare pentru navigație de la Decathlon?

Ochelarii de soare pentru navigație de la Decathlon au fost creați prin analiza detaliată a nevoilor persoanelor care practică activități nautice. De aceea, au fost create tehnologiile potrivite care să confere protecția necesară ochilor la soare, umiditate și vânt. Tehnologiile avansate au rolul de a păstra suprafața ochelarilor uscată și netedă pentru a nu obstrucționa vederea.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou