Cizme cauciuc navigatie barbati (8 Produse)

Alege-ți perechea potrivită de cizme pentru navigație de bărbați din gama Decathlon: impermeabile, cu aderenta pe suprafete umede, comode si colorate.

ECODESIGN
Botoși navigație neopren 4 mm
18999 LEI
TRIBORD

Botoși navigație neopren 4 mm

(72)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Cizme navigație 500 Turcoaz Adulți
19999 LEI
TRIBORD

Cizme navigație 500 Turcoaz Adulți

(113)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Cizme SAILING 100 Roșu Adulți
9999 LEI -30%
6999 LEI
*De la ‪12.10.2022‬, în limita stocului disponibil
TRIBORD

Cizme SAILING 100 Roșu Adulți

(137)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Cizme Navigație Glenan Bleumarin Adulți
34999 LEI
AIGLE

Cizme Navigație Glenan Bleumarin Adulți

(9)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
4.4/5 Pe baza a 609 Opinii exprimate online și în magazine

Care sunt avantajele utilizării cizmelor de cauciuc pentru adulți?

Cizmele de cauciuc pentru adulți reprezintă încălțămintea potrivită pentru mediile ude deoarece sunt impermeabile datorită exteriorului din elastomer. Talpa din butadien stiren etilena (SEBS) este flexibilă, fiind prevăzută cu striații pentru a asigura aderența și evacuarea apei.

Branțul contribuie la amortizarea șocurilor puternice și oferă o bună izolare, astfel încât piciorul să își păstreze temperatura optimă. Mixul de materiale din care sunt confecționate cizmele de cauciuc pentru bărbați este rezistent chiar și la apa sărată.

Cum te protejează ghetele impermeabile de umezeală?

Pentru a te proteja de umezeală, ghetele impermeabile sunt create cu specificații speciale pentru a ține apa la distanță.

Materialele hidrofobe au rolul de a respinge apa. Fie că vorbim de piele naturală, fie că vorbim de mesh, poliuretan sau elastomer, pe lângă capacitatea proprie de a absorbi umezeala în cantități aproape inexistente, aceste materiale sunt tratate cu soluții speciale pe bază de produși chimici astfel încât să asigure un strat protector 100% impermeabil.

Ghetele impermeabile pentru bărbați au talpa confecționată dintr-un cauciuc cu o aderență foarte bună pe exteriorul căreia sunt plasate canale, astfel încât apa să fie evacuată pe părțile laterale.

De ce să alegi încălțămintea impermeabilă pentru navigație de la Decathlon?

Încălțămintea impermeabilă de la Decathlon pentru bărbați a fost creată de specialiștii în domeniu pentru a răspunde la toate nevoile persoanelor care participă la activități nautice. Ghetele impermeabile au fost testate în laborator, unde au fost create condițiile de pe ambarcațiuni: podea udă și apă sărată. Toate tipurile de încălțăminte au obținut scoruri foarte bune în urma testelor. După testele de laborator, ghetele au fost testate și în condițiile naturale unde s-au dovedit a fi extrem de eficiente.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou