Masti si ochelari inot (90 Produse)

Descoperă gama noastră de măști și ochelari înot!

Indiferent de nivelul de practică, mediul de practică (piscină, ape deschise) sau câmpul vizual pe care ți-l dorești, ochelarii noștri pentru înot îți oferă confort, etanșeitate și stabilitate pe întreaga durată a sesiunii de înot.

Reduceri
4.3/5 Pe baza a 17493 Opinii exprimate online și în magazine

DIFERENȚE ÎNTRE MĂȘTI DE ÎNOT ȘI OCHELARI DE ÎNOT


Ești pregătit să întâmpini vara așa cum se cuvine, cu o sesiune de înot în mare sau la piscină? Completează echipamentul de înot cu accesoriile potrivite și bucură-te de sportul preferat. La Decathlon te așteaptă o colecție variată de măști și ochelari de înot ce îți oferă un nivel înalt de protecție. Fie că înoți în piscină, fie că exersezi în ape sărate, ochelarii pentru înot sunt indispensabili. Evită orice disconfort și explorează lumea subacvatică.

Indiferent de experiența ta ca înotător, că practici înot de performanță sau că înoți doar pentru a te relaxa, ochelarii de apă pentru înot sunt un accesoriu ce îți oferă protecție și confort la fiecare utilizare. Însă dacă ești nesigur de modelul care ți se potrivește și vrei să te asiguri că faci alegerea corectă, citește în continuare pentru a afla care sunt diferențele dintre ochelarii de înot și măștile de înot:

 • - Forma este primul detaliu ce îți atrage atenția. Măștile de înot sunt mai late comparativ cu ochelarii pentru înot care sunt mai înguști. Astfel, nivelul de protecție diferă. De exemplu, măștile de înot sunt recomandate pentru nivelul începător spre mediu în timp ce ochelarii de apă pentru înot sunt recomandați înotătorilor experimentați și la nivel competițional.
 • - Puntea nazală este un alt detaliu ce diferă. Ochelarii de înot pot avea punte nazală reglabilă pentru ajustare optimă pe forma feței în timp ce măștile de înot au punte nazală fixă și trebuie alese corect pentru o etanșeitate bună.
 • - Lentilele măștilor de înot sunt mai late și mai mari comparativ cu lentilele ochelarilor de înot. Astfel, acestea se mulează pe forma feței, fiind mai robuste pentru un plus de stabilitate în apă.
 • Îți place să înoți? Bucură-te de sportul preferat și mizează pe confortul și protecția oferite de măștile de înot și ochelarii de apă pentru înot de la Decathlon. Descoperă libertatea oferită de acest sport cu un echipament complet.


  CRITERII PENTRU ALEGEREA OCHELARILOR DE ÎNOT DE LA DECATHLON


  Pe ce criterii te bazezi când alegi ochelarii de înot? Dacă nivelul și frecvența de practică sunt doar două dintre detaliile de care ții cont, citește în continuare pentru a înțelege cum trebuie aleși ochelarii de apă pentru înot. De la mărime și ușurința de reglare la fiecare purtare, până la culoarea lentilelor, bifează fiecare detaliu și înoată mai rapid către finalul cursei. Depășește-ți propriul record când ai un echipament pe care poți conta în fiecare moment.

 • - Mărimea ochelarilor și a măștii de înot este stabilită în funcție de dimensiunile feței și ajustare. Înainte de a investi în ochelari de înot, îți recomandăm să probezi modelul ales pentru a verifica adaptarea la forma feței prin “testul ventuzei”. Așează ochelarii sau masca de înot fără fixarea elasticului și verifică dacă aceștia se susțin singuri pe față.
 • - Cureaua de ajustare atât a măștii de înot, cât și a ochelarilor de înot poate fi simplă sau dublă. Acesta permite ajustarea fie pe laterală, fie în partea din spate. Astfel, odată reglată cureaua de susținere, ochelarii de apă pentru înot își vor menține poziția în timpul practicii.
 • - Culoarea lentilelor ochelarilor de înot variază în funcție de mediul în care te antrenezi. De exemplu, dacă preferi să înoți în ape deschise cum sunt mările și oceanele, ai nevoie de ochelari de apă pentru înot cu lentile închise la culoare, gri sau fumurii, de tip oglindă. Acestea reflectă lumina puternică și menține confortul la nivelul vederii pe durata practicii.
 • - Ochelari și măști de înot cu dioptrie, recomandate înotătorilor cu deficiențe de vedere. Dacă te confrunți cu probleme la nivelul vederii, alege ochelari de apă cu lentile cu dioptrii în funcție de nevoile tale. Astfel, poți înota fără oprire, fără disconfort la nivelul vederii.
 • Ce model de ochelari de înot ți se potrivește? Echipează-te corespunzător și înoată fără griji când porți ochelari și măști de înot din colecția Decathlon.

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou