Skip filters
Filtre

Casti de inot (87 Produse)

Descoperă toată gama de căști de înot, creată de specialiștii noștri!

De la mărimea S la L, în oferta noastră veți găsi materiale diferite (textil, silicon, silimesh) și produse ce oferă adaptabilitate morfologică, libertate de mișcare și rezistență optime.

Cască de înot silicon 500 Roz
1499 LEI
NABAIJI

Cască de înot silicon 500 Roz

(503)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Cască de înot silicon 500 Alb
2999 LEI
NABAIJI

Cască de înot silicon 500 Alb

(236)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.4/5 Pe baza a 41488 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CĂȘTI DE ÎNOT DE LA DECATHLON?


Ai nevoie de o cască de înot pentru a-ți proteja părul de umezeala excesivă în timpul sesiunilor de antrenament? Ești pe pagina potrivită! Descoperă colecția Decathlon de căști de înot pentru copii și adulți și alege modelul potrivit pentru extra confort în timpul sportului. Alături de ochelarii de înot fiecare moment petrecut în bazin sau în ape deschise va deveni mai plăcut, fără disconfortul creat de părul umed. Află în continuare tot ce trebuie să știi despre cum alegi căști de înot în funcție de mărime, material și mod de purtare. Completează echipamentul tău cu accesoriile Decathlon și mizează pe protecția oferită de casca pentru înot.

 • - Mărimea unei căști de înot atât pentru adulți, cât și pentru copii este stabilită în funcție de conformația capului și volumul de păr. Îți recomandăm să probezi casca de înot dacă nu cunoști exact mărimea corectă pe care o porți și verifică dacă aceasta se așează confortabil pe cap și se etanșează corectă pentru a evita desfacerea părului. De exemplu, căștile de înot de la Decathlon sunt disponibile în mărimi de la S la L, pentru copii și adulți, pentru a-ți oferi cea mai bună adaptabilitate morfologică.
 • - Materialele din care sunt confecționate căștile de înot diferă. Poți alege cască de înot din silicon, un material extensibil și rezistent ce îți oferă o etanșeitate optimă, căști de înot din material textil, ușor de fixat pe cap, ce îți oferă susținere moderată și căști de înot din silimesh, o combinație a celor două materiale, strat de silicon la exterior pentru protecție și material textil la interior pentru confort.
 • - Modul de purtare diferă în funcție de modelul ales. Casca de înot clasică se așează pe cap, acoperindu-l în totalitate pentru etanșeitate și protecție. Bentița de înot protejează doar la nivelul urechilor și este recomandată indiferent de nivelul de experiență pentru că oferă protecție maximă și limitează pătrunderea apei în urechi. Elasticul de păr pentru înot este folosit la nivel de începător pentru a fixa părul într-o poziție care să nu creeze disconfort în timpul antrenamentului.
 • Fiecare model de cască de înot trebuie ales atent în funcție de nevoile tale în timpul sportului. Alege tipul de cască de înot de la Decathlon care să îți ofere nivelul de protecție dorit și exersează sportul preferat în timp ce te bucuri de confort și protecție.


  CASCĂ DE ÎNOT PENTRU COPII ȘI ADULȚI DE LA DECATHLON


  Ești interesat de căști de înot pentru adulți sau cauți căști de înot pentru copii? Indiferent de modelul de care ai nevoie, alege casca de înot de la Decathlon potrivită pentru fiecare membru al familiei. Oferă confort copiilor la fiecare sesiune de înot și alătură-te distracției mai încrezător când porți un echipament complet, adaptat nevoilor tale. Vrei să afli care sunt diferențele dintre o cască de înot de copii și o cască de înot pentru adulți? Află de ce trebuie să alegi un echipament adecvat experienței de practică și vârstei.Casca de înot pentru copii este adaptată unei conformații a capului mai mică, astfel încât să ofere protecție și confort micilor sportivi. Căștile de înot pentru copii sunt ideale pentru primele experiențe de înotător de la cele mai fragede vârste. Fie că alegi o cască de înot pentru copii pentru zilele din vacanța de vară de la mare, fie că ai nevoie de o cască de înot pentru primele lecții la bazin, modelele pentru copii sunt disponibile în culori pastelate, cu imprimeuri animate ce îi motivează pe cei mici să se bucure de fiecare clipă în apă.

  Căștile de înot pentru adulți sunt disponibile în mărimi de la S la L pentru a se adapta mai ușor fiecărui utilizator. Indiferent de tipul de apă în care înoți, că este în ape deschise sau în bazine de înot, casca pentru adulți este aliatul tău pentru mai mult confort și libertate de mișcare. În plus, este disponibilă într-o varietate de culori și modele pentru a se potrivi cât mai bine cu costumul tău de înot.Ești pregătit de un nou sezon al sporturilor în apă? Echipează-te cu casca de înot potrivită de la Decathlon și exersează noi mișcări în confort deplin.


  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou