SALTELE FITNESS (53 Produse)

Vrei să încerci un sport nou care să te ajute să te relaxezi după o zi aglomerată? Exercițiile fitness, yoga, aerobic și pilates sunt doar câteva dintre sporturile pe care le poți practica ușor din confortul casei tale. Ce au toate în comun? Saltele fitness pe care poți practica în deplin confort noi mișcări și exerciții! Decathlon ți-a pregătit o colecție variată de saltele fitness, fie că ai nevoie de saltea pentru yoga, saltea de pilates sau saltea de gimnastică. Când ai mereu la îndemână cele mai bune accesorii și echipamente, te poți antrena eficient și confortabil. De ce să ne crezi pe cuvânt? Alege salteaua fitness preferată de la Decathlon și vei simți cum fiecare sesiune de antrenament se îmbunătățește.

CUM ALEGEM SALTEAUA POTRIVITĂ?

CUM ALEGEM SALTEAUA POTRIVITĂ?

Reduceri
Prosop yoga anti-alunecare, 185 x 62 cm, Albastru
8000 LEI -47%
4200 LEI
*De la 16.05.2023 până la 16.06.2023
TIMELESS TOOLS

Prosop yoga anti-alunecare, 185 x 62 cm, Albastru

Samarali Seturi de yoga - Răsărit
48700 LEI
SAMARALI

Samarali Seturi de yoga - Răsărit

Samarali Seturi de yoga - Clasic
48700 LEI
SAMARALI

Samarali Seturi de yoga - Clasic

Saltea de fitness Zipro TPE 6mm negru
21300 LEI
ZIPRO

Saltea de fitness Zipro TPE 6mm negru

SALTEA DE YOGA DIN PLUTĂ PREMIUM 5MM
49900 LEI
PIERRE SPORTS

SALTEA DE YOGA DIN PLUTĂ PREMIUM 5MM

SALTEA YOGA LANA MERINOS
39900 LEI
PIERRE SPORTS

SALTEA YOGA LANA MERINOS

Covoras aerobic Orion mov
7700 LEI
ORION FITNESS

Covoras aerobic Orion mov

Covoras aerobic Orion albastru
5900 LEI
ORION FITNESS

Covoras aerobic Orion albastru

ECODESIGN
Saltea Yoga Grip 5 mm Gri
34999 LEI
KIMJALY

Saltea Yoga Grip 5 mm Gri

Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.5/5 Pe baza a 5687 Opinii exprimate online și în magazine

CELE MAI FOLOSITE CRITERII PENTRU A ALEGE SALTELE FITNESS


Vrei să te bucuri de cel mai bun confort în timpul sportului? O saltea fitness de la Decathlon este exact ce ai nevoie! Fie că practici yoga sau pilates, fie că preferi exercițiile de gimnastică, salteaua fitness pentru sport trebuie să se regăsească în echipamentul tău pentru sesiunile de antrenament de acasă și de la sală.Pentru o alegere sigură și potrivită pentru sportul pe care îl practici, îți recomandăm să citești ghidul de mai jos și să descoperi care sunt cele mai des folosite criterii în alegerea saltelei fitness de la Decathlon. Astfel, vei afla cum trebuie să arate salteaua potrivită pentru tine și nivelul de confort pe care trebuie să ți-l ofere. Cum alegi cea mai bună saltea fitness? Citește în continuare și află răspunsul!

În funcție de sportul pe care îl practici, ai nevoie de:

 • - Saltele pentru pilates și exerciții de tonifiere confortabile, cu o grosime medie și rol de atenuare a șocurilor;
 • - Saltele pentru yoga, mai lungi și mai subțiri decât alte modele de saltele fitness. În plus, trebuie să fie antiderapantă pentru a contribui la menținerea echilibrului;
 • - Salteaua pentru gimnastică, esențială în timpul exercițiilor fitness și de tonifiere musculară. Acest model este ușor de recunoscut datorită grosimii și are o structură mai fermă.

Cele mai practice criterii folosite în alegerea saltelei fitness sunt:

 • - Tipul sportului pe care îl practici și frecvența;
 • - Grosimea saltelei, ce variază de la 6 mm până la 20 mm, în funcție de suprafața pe care practici sportul preferat;
 • - Lungimea saltelei de gimnastică, stabilită în funcție de sportul pe care îl practici și confortul pe care ți-l dorești;
 • - Greutatea saltelei fitness, influențată de materialul din care este realizată și densitatea spumei;
 • - Materialul exterior de protecție asigură aderență în timp ce protejează salteaua fitness de uzură.

Acasă sau la sală, alege întotdeauna confortul oferit de salteaua fitness de la Decathlon! Ușor de adaptat la sportul pe care îl practici, saltelele de gimanstică sunt parte esențială din echipamentul tău.


DE CE SĂ TE ANTRENEZI PE O SALTEA FITNESS DE LA DECATHLON?


Cum îți poate îmbunătăți rutina de exerciții o saltea fitness de la Decathlon? Dacă ești în căutarea accesoriilor potrivite pentru sesiunile de antrenament de acasă și de la sală, salteaua de gimnastică este de nelipsit. Indiferent de frecvența și intensitatea cu care practici yoga sau pilates, meriți să te bucuri de cea mai frumoasă experiență, relaxantă pentru trup și minte. Vrei să afli ce îți poate oferi o saltea fitness de la Decathlon?

 • - Siguranță și stabilitate în mișcări;
 • - Echilibru optim în timpul exercițiilor complexe;
 • - Suport și susținere pe suprafețe dure;
 • - Atenuarea șocurilor resimțite la nivelul corpului;
 • - Confort deplin și încredere că îți poți depăși propriile bariere.
 • Testate atât de sportivi profesioniști, cât și de pasionați de fitness și yoga, saltelele de gimanstică de la Decathlon îmbină funcționalitatea materialelor tehnice cu un design practic și culori atent alese. Astfel, te bucuri de cea mai bună susținere a corpului, te miști liber fără constrângeri, în timp ce te antrenezi pe o saltea fitness ușor de transportat și depozitat. Toate detaliile atent culese și puse într-o colecție Decathlon în care găsești saltele pentru yoga, saltele pentru pilates și saltele de gimnastică.Ce sport practici în mod frecvent? Stabilește nivelul optim de confort de care ai nevoie și alege salteaua fitness de la Decathlon. Colecția variată de modele așteaptă să fie descoperită și testată!

  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou