PANTALONI ȘI COLANȚI FITNESS DE DAMĂ (140 Produse)

Vrei să descoperi o colecție diversificată de colanți fitness de damă și pantaloni fitness din care poți alege modelul preferat? Ești pe pagina potrivită! Decathlon ți-a pregătit colanți fitness pentru o varietate de sporturi, dar și pantaloni fitness de damă pentru un plus de confort și lejeritate. Practici yoga? Îți recomandăm să încerci colanții de yoga pentru femei, cu talie înaltă, ce îți oferă cea mai bună susținere pentru zona taliei. Mergi la sala de antrenament? Ai nevoie de colanții de sală pentru femei ce îmbină respirabilitatea pielii cu lejeritatea în mișcare. Indiferent de sportul preferat, transformă fiecare sesiune de antrenament într-o experiență confortabilă și relaxantă cu colecția de colanți fitness de damă și pantaloni fitness de la Decathlon!

Cum să alegi
Cum să îți alegi colanții de sport?
ECODESIGN
Colanţi 520 Fitness Negru Damă
8999 LEI
DOMYOS

Colanţi 520 Fitness Negru Damă

(13)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Colanți Fitness Adidas Damă
14999 LEI -32%
10199 LEI
*De la ‪17.12.2022‬, în limita stocului disponibil
ADIDAS

Colanți Fitness Adidas Damă

(89)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Colanți 520 fitness din bumbac extensibil și cu talie înaltă Damă
6999 LEI -15%
5899 LEI
*De la ‪23.12.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Colanți 520 fitness din bumbac extensibil și cu talie înaltă Damă

(83)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Colanţi 500 fitness bumbac verde Damă
5499 LEI -12%
4799 LEI
*De la ‪31.03.2023‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Colanţi 500 fitness bumbac verde Damă

(626)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Colanți 120 Fitness Cardio 7/8 cu buzunar pentru telefon Bordo Damă
8999 LEI -30%
6299 LEI
*De la ‪10.11.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Colanți 120 Fitness Cardio 7/8 cu buzunar pentru telefon Bordo Damă

(291)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Colanţi 100 Fitness cardio talie înaltă Bej Damă
6999 LEI -32%
4699 LEI
*De la ‪27.10.2022‬, în limita stocului disponibil
DOMYOS

Colanţi 100 Fitness cardio talie înaltă Bej Damă

(628)
termen estimat: 2 zile din depozit local
ECODESIGN
4.5/5 Pe baza a 21928 Opinii exprimate online și în magazine

DIFERENȚE ÎNTRE COLANȚI FITNESS DE DAMĂ ȘI PANTALONI FITNESS


Pe tine ce te motivează să faci sport? Dacă hainele de sală pentru femei se află pe lista ta, ești pe pagina potrivită! Începe pregătirile pentru un nou antrenament și alege confortul pantalonilor și colanților fitness de damă de la Decathlon! Lejeri sau mulați, ai la dispoziție o colecție variată de modele din care îți poți alege echipamentul potrivit.

Ce au în comun atât colanții fitness de damă, cât și pantalonii fitness pentru femei? Confortul din timpul sportului. Cât despre diferențele dintre aceștia, citește în continuare și află prin ce se deosebesc colanții de sală pentru femei de pantalonii lejeri pentru sport:

  • - Croiala este una dintre diferențele vizibile dintre colanții fitness pentru femei și pantaloni. Dacă te antrenezi la aparatele multifuncționale din sala de forță, îți recomandăm să porți colanți de sală pentru femei, cu o croială mulată și elasticitate optimă pentru lejeritate în mișcări. În schimb, pantalonii fitness pentru femei au o croială mai largă pe picior, ce poate fi incomodă în timpul exercițiilor la aparate. Dar îi porți purta pentru sesiunile de alergare în aer liber sau pe bandă.
  • - Materialele din compoziția colanților de sală și pantalonilor sport pentru femei diferă. Colanții fitness pentru femei sunt realizați dintr-un material mult mai elastic, ce asigură flexibilitate optimă și susținerea musculaturii în timpul exercițiilor fitness și yoga. Pe de altă parte, pantalonii fitness pentru femei îmbină materiale precum bumbacul și poliesterul, prietenoase cu pielea ta, dar cu proprietăți diferite. Dacă practici yoga, îți recomandăm să alegi susținerea oferită de colanții yoga pentru femei de la Decathlon și să te bucuri de confortul pantalonilor sport în timpul plimbărilor prin parc.
  • - Talia și modul de fixare pe talie este o altă diferență. Astfel, colanții de sală pentru damă au talie înaltă, elastică, ce îți oferă cea mai bună susținere în zona abdomenului. În timp ce pantalonii fitness pentru femei pot avea talie cu fixare prin șnur sau o talie fixă, mai rigidă. De aceea, trebuie să fii foarte atentă când alegi mărimea pantalonilor sport pentru femei.
  • - Tipul de exerciții pe care îl practici influențează alegerea ta. Croiala slim regular a pantalonilor sport de damă este foarte confortabilă pentru activitățile recreative sau exerciții în care musculatura picioarelor este lucrată mai puțin. În schimb, colanții fitness de damă sunt ideali pentru susținerea musculaturii în timpul exercițiilor de bodybuilding, yoga sau pilates.

Ai nevoie de pantaloni fitness de damă sau preferi confortul oferit de colanții fitness pentru femei? Indiferent de stilul tău, la Decathlon te așteaptă o colecție variată de modele de pantaloni și colanți sport pentru sală și antrenamente cardio în aer liber.


CUM ALEGI COLANȚII DE SALĂ PENTRU FEMEI DE LA DECATHLON?


Acum că ai aflat care sunt diferențele dintre pantaloni și colanți fitness, trebuie să știi cum alegi modelul potrivit pentru tine. Dacă ești atentă la fiecare detaliu, de la mărime și stil, până la brand și culoare, ești cu un pas mai aproape de a face o alegere inspirată pentru confortul tău în timpul sportului. Descoperă în continuare care sunt pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a alege colanții de sală pentru femei de la Decathlon și bucură-te de fiecare antrenament!

Pasul 1: stabilește rutina de antrenament și alege un echipament care să îți ofere cea mai bună susținere în timpul sportului. Preferi exercițiile fitness? Alege colanții de sală pentru femei de la Decathlon! Te antrenezi în aer liber? Optează pentru pantalonii fitness de damă!Pasul 2: alege mărimea potrivită! Mărimea colanților și pantalonilor fitness de damă are un impact direct asupra confortului tău. O mărimea prea mică va pune prea multă presiune pe mușchi și va crea disconfort, în timp ce o mărimea prea mare te va incomoda în mișcări.Pasul 3: verifică dacă modelul ales este disponibil în culoarea ta preferată. Știm cât de mult contează designul și culoarea colanților tăi sport pentru femei. De aceea, îți recomandăm să alegi colanți și pantaloni fitness în culori care să te reprezinte.Pasul 4: filtrează alegerile tale în funcție de brand. Dacă ai un brand preferat, la Decathlon găsești o gamă variată de colanți fitness de damă și pantaloni sport pentru femei de la cele mai îndrăgite branduri.

Vrei să alegi colanții fitness de damă pentru următoarea sesiune de antrenament? Descoperă o colecție variată la Decathlon și alege modelul care îndeplinește criteriile tale, de la croială și culoare, până la mărime și brand.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou