Skip filters
Filtre
Preț

Bidoane apă pentru sport (3 Produse)

Găsește aici sticle de apă sport pentru a te hidrata în timpul realizării activităților de fitness. Poți realiza acum activități fitness afară și să ai cu tine o sticlă cu apă pentru hidratare cu protecție împotriva radiațiilor solare.

EXERCIȚII CARDIO

EXERCIȚII CARDIO

Bidon Fitness Alb
2999 LEI
ADIDAS

Bidon Fitness Alb

(143)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.6/5 Pe baza a 357 Opinii exprimate online și în magazine

Cum te hidratezi corect în timpul sportului?

Dacă mergi la sala de fitness sau faci sport acasă, trebuie să consumi apă atât înainte, dar și în timpul și după antrenamente pentru funcționarea optimă a întregului organism. Este indicat să consumi 2 pahare cu apă cu 2 ore înainte de antrenament, iar cu o jumătate de oră înainte încă 250 ml de apă.

În timpul efortului fizic, corpul pierde apă din cauza căldurii produse de mușchi, a apei evacuate prin transpirație și a temperaturii ridicate a corpului. De aceea, este nevoie să te hidratezi în mod frecvent și pe tot parcursul efortului, pentru a compensa aceste pierderi. Pentru o activitate fizică destul de intensă, în perioada calduroasă, bea un bidon de 500 ml de apă, pe oră.

Activitatea fizică provoacă oboseală generală și musculară. Hidratarea optimă este foarte importantă în procesul de recuperare. Este recomandat să bei apă în cele 15-30 de minute care urmează după efort, pentru a reînnoi rezervele consumate.

Cum te ajută un bidon de sport în timpul antrenamentelor?

Bidoanele sport sunt accesorii importante și fac parte din categoria acelor mici detalii care îți asigură confortul optim din timpul antrenamentelor. Bidoanele din oferta Decathlon sunt concepute pentru a fi folosite pentru sporturi precum fitness, pilates, yoga și au capacități mari, cu volume cuprinse între 500 și 800 ml, pentru a-ți asigura necesarul de lichide din timpul activității fizice. Ele sunt ușor de desfăcut, dar și etanșe, iar unele modele sunt gradate pentru un control mai bun al hidratării.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou