Skip filters
Filtre

Încălțăminte fitness damă și bărbați (79 Produse)

Următoarea ta pereche de încălțăminte fitness de damă și bărbați o găsești chiar aici! Colecția Decathlon de încălțăminte sport pentru damă și bărbați vine în sprijinul tuturor pasionaților de activități fizice. Alege perechea de încălțăminte potrivită pentru terenul de antrenament. Fie că te antrenezi în sală, fie că te antrenezi în aer liber, mizează întotdeauna pe confortul pe care ți-l oferă încălțămintea fitness. La Decathlon găsești modele variate de la brandurile tale preferate. Poți alege pantofi sport pentru sală cu o rezistență crescută sau pantofi sport cu amortizare foarte bună pentru terenurile de antrenament mai dure. Practică sportul preferat și bucură-te de confortul oferit de încălțămintea pentru fitness de la Decathlon!

CE TREBUIE SĂ ȘTII LEGATE DE ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU FITNESS CARDIO

CE TREBUIE SĂ ȘTII LEGATE DE ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU FITNESS CARDIO

Reduceri
Reduceri
Pantofi sport barbati Puma Lex, Negru
30199 LEI -7%
27999 LEI
PUMA

Pantofi sport barbati Puma Lex, Negru

Reduceri
Ghete Kangoo Jumps XR3
1.07500 LEI
KANGOO JUMPS

Ghete Kangoo Jumps XR3

Ghete pentru sarit AEROWER Jumper1
84900 LEI
AEROWER

Ghete pentru sarit AEROWER Jumper1

Ghete pentru sarit AEROWER Jumper1
84900 LEI
AEROWER

Ghete pentru sarit AEROWER Jumper1

Ghete pentru sarit AEROWER Jumper1
84900 LEI
AEROWER

Ghete pentru sarit AEROWER Jumper1

Ghete pentru sarit AEROWER Jumper1
84900 LEI
AEROWER

Ghete pentru sarit AEROWER Jumper1

4.5/5 Pe baza a 4783 Opinii exprimate online și în magazine

CE REPREZINTĂ ÎNCĂLȚĂMINTEA FITNESS?


Încălțămintea sport aleasă oferă cel mai important suport în executarea antrenamentului. De aceea, alegerea încălțămintei fitness potrivite este un pas important înainte de a începe orice activitate sport. Pantofii sport de damă - sau cum se mai spune în popor, adidașii de sală - sunt creați conform unor tehnici speciale pentru a-ți asigura un confort sporit la fiecare antrenament. Susținerea picioarelor prin încălțămintea adecvată pe parcursul antrenamentului poate reduce riscul unor accidentări nedorite. Dar mai important de atât, e vorba despre confort. E suficient de chinuitor antrenamentul intens, ca să descoperi și că ”nu te țin picioarele” din cauza încălțămintei neadecvate. Colecția de încălțăminte fitness pentru damă de la Decathlon adună într-un loc pantofi sport de la brandurile tale preferate, cele mai noi tehnologii de confort și materiale ce facilitează realizarea exercițiilor complexe.


DE CE SĂ INVESTEȘTI ÎN ÎNCĂLȚĂMINTE PENTRU SALĂ?


Antrenamentele de fitness la sală presupun folosirea unui echipament corespunzător și eliberarea presiunii asupra picioarelor. Echilibrul este esențial pe durata realizării antrenamentului, de aceea, o pereche de pantofi sport pentru damă îți va asigura confortul necesar pentru realizarea tuturor exercițiilor și te va proteja de accidentări la nivelul picioarelor. Colecția Decathlon include o varietate de sneakerși de sală pentru damă, atât de la brandurile tale preferate, cât și marca proprie Decathlon. Testează încălțămintea fitness pentru damă și bucură-te de un antrenament mai sigur și mai eficient!


CE ÎNSEAMNĂ FLEXIBILITATEA MULTIDIRECȚIONALĂ ȘI AMORTIZAREA LA ÎNCĂLȚĂMINTEA FITNESS?


Conceptul de flexibilitate multidirecțională în cazul încălțămintei fitness a fost dezvoltat pentru a asigura un confort sporit și mai multă protecție în cazul mișcărilor bruște. Exercițiile fitness presupun mișcări mai complexe decât în cazul alergatului și o presiune pe gleznă mult mai mare. Încălțămintea fitness de la Decathlon beneficiază de flexibilitatea multidirecțională, special creată pentru mișcări bruște la nivelul picioarelor. Amortizarea este o altă caracteristică esențială a încălțămintei fitness. Aceasta are rolul de a atenua vibrațiile și șocurile pentru a evita accidentările la nivelul articulațiilor și al musculaturii. În cazul exercițiilor fitness cel mai mare impact este în partea din față a piciorului. De aceea încălțămintea pentru sală trebuie să reducă cât mai bine acest impact prin funcția de amortizare.


CUM ALEGI ÎNCĂLȚĂMINTEA FITNESS PENTRU DAMĂ?


Dacă ai nevoie de o nouă pereche de încălțăminte fitness de damă, colecția Decathlon cuprinde o varietate de modele ce vor îmbunătăți fiecare sesiune de fitness. Iată cum să alegi corect pantofii sport pentru antrenament:Măsoară piciorul și alege o mărime potrivită pentru ca piciorul tău să stea confortabil;Verifică nivelul de amortizare și flexibilitate al încălțămintei;Asigură-te că ai stabilitatea necesară atunci când îi porți;Alege încălțăminte fitness ce poate fi purtată atât pe durata exercițiilor, cât și pentru alergarea pe bandă.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou