Aparate fitness cardio

Aparate cardio

Cum să alegi
CELE MAI BUNE APARATE DE FITNESS – IATĂ CE SĂ ALEGI DACĂ VREI SĂ FACI SPORT ACASĂ!
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Stepper MS100 alb/ negru
Reduceri
Stepper MS100 alb/ negru
24999 LEI −40%
14999 LEI
.
Stepper MS500 alb/ corai
Reduceri
Stepper MS500 alb/ corai
29999 LEI −23%
22999 LEI
.
Bandă de alergat RUN 100E conectată
ECODESIGN
Bandă de alergat RUN 100E conectată
2.29999 LEI
Bicicletă Eliptică EL 900
Reduceri
Bicicletă Eliptică EL 900
3.79999 LEI −26%
2.79999 LEI
.
4.2/5 Pe baza a 12036 Opinii exprimate online și în magazine

Ce tipuri de aparate cardio sunt disponibile în gama Decathlon?

Coardă de sărit pentru exerciții ușoare sau intense, cu sau fără rulmenți. Pentru confort în timpul utilizării mânerele sunt ergonomice, din plastic sau din spumă, asigurând o bună prindere și aderență. Pentru a se putea adapta la orice persoană, lungimea corzii este reglabilă, din PVC rezistent la frecare. Pentru exercițiile mai intense, poți folosi coarda care permite atașarea de greutăți, iar pentru a măsura minutele, caloriile și numărul de sărituri poți opta pentru corda care are mânere cu calculator.

Stepperul pentru coregrafie este creat din materiale rezistente și antiderapante. Sportul în sine se referă la efectuarea unor mișcări de dans care au rolul de a tonifia corpul, de a pierde în greutate și de a contribui la coordonarea mișcărilor.

Stepperul pentru fitness poate fi cu sau fără ghidon, pentru o mai bună susținere a corpului. Aceste aparate fitness de cardio sunt dotate cu funcții de măsurare a frecvenței, durata, repetiții și consumul caloric.

Aparatul de vâslit este un aparat cardio care antrenează întregul organism. Acestea sunt construite ergonomic, asigură aderență palmelor și a picioarelor, iar datorită greutății optime a roții de inerție tragerea este echilibrată și fluidă. Unele aparate stimulează senzația reală de vâslire.


Ce beneficii are săritul corzii asupra organismului?

Coarda te ajută să practici exerciții cardio pentru a arde calorii și a tonifia musculatura brațelor, umerilor, spatelui, a abdomenului și a membrelor inferioare. De asemnea, contribuie la îmbunătățirea poziției corpului și crește rezistența. 15 minute de sărit coarda echivalează cu 30 de minute de alergat, iar într-o oră de sărit intens se consumă aproximativ 725 de calorii.


Ce beneficii are asupra sănătății executarea exercițiilor pe stepper?

Activitatea intensă la care este supus organismul în timpul folosirii aparatului cardio de tip stepper are rolul de a contribui la accelerarea metabolismului. Crește numărul de ardere al caloriilor, de aceea este eficient în lupta cu kilogramele în plus. De exemplu, într-o oră de antrenament se pot arde până la 500 de calorii. De asemenea, ajută la tonifierea mușchilor fesieri, cvadricepși, coapselor, a abdomenului, precum și a brațelor.


Care sunt avantajele pe care vâslitul le aduce organismului?

Asigură un antrenament complet, îmbunătățind sistemul cardio-vascular și contribuind la tonifierea mușchilor din zona umerilor, brațelor, pieptului, abdomenului, coapselor și gambelor. Vâslitul este o activitatea care solicită foarte puțin articulațiile, prevenind astfel deteriorarea lor.

Este un cadou? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou