Skip filters
Filtre
Preț

Bustiere sport & fitness pentru fete (4 Produse)

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

DE CE AU COPIII NEVOIE DE EDUCAȚIE FIZICĂ?

4.6/5 Pe baza a 332 Opinii exprimate online și în magazine

Cum te ajută purtarea bustierelor în timpul activităților sportive la prevenirea unor afecțiuni medicale?

Purtarea bustierelor adecvate în momentul în care practici o activitate sportivă oferă sânilor susținere. Această susținere are un rol important în prevenirea deteriorării ligamentelor Cooper, adică a țesutului conjunctiv fibros responsabil de păstrarea formei sânilor. Bustierele special concepute pentru sport protejează pielea de apariția iritațiilor. Materialul respirabil, alături de tehnologiile performante de evaporare rapidă a umidității permite păstrarea unor condiții optime astfel încât pielea să se mențină sănătoasă, fără a dezvolta reacții alergice.


Cum să alegi corect bustiera pentru activități sportive?

Există mai multe tipuri de bustiere sport care au fost create în funcție de susținerea de care au nevoie sânii când se practică diferite sporturi. Există bustieră pentru impact mediu sau puternic, precum și bustiere cu rol de compresie, încapsulare sau hibrid. Alege în funcție de mărimea sânilor și tipul de sport.Dacă ești o persoană pasionată de aerobic, echitație, jogging sau alte sporturi care implică o activitate intensă a corpului, se recomandă purtarea unei bustiere sport cu susținere maximă. Neglijarea sânilor folosind bustiere clasice poate duce la ruperea ligamentelor Cooper care asigură fermitate sânilor. Aceste ligamente, odată ce au fost lezate nu pot fi readuse la forma lor inițială.Optează pentru un material respirabil, care nu menține umezeala cum ar fi vâscoza, elastanul, poliamida și alte materiale sintetice. Ele au capacitatea de a se usca într-un interval de timp scurt, astfel încât pielea să se mențină uscată. Chiar dacă bustierele cu sârmă oferă un grad mai mare de susținerea, acestea pot îngreuna și crea disconfort sau chiar leziuni. Pentru activitățile sportive intense, chiar și la fitness alege bustiere fără sârme și chiar fără cusături.


De ce să alegi bustierele sportive de la Decathlon?

Echipamentele sportive de la Decathlon te ajută să practici activități sportive în condiții maxime de confort și în deplină siguranță deoarece au fost concepute de experți în vestimentație și sport. Toate specificațiile vin în întâmpinarea nevoilor sportivilor amatori și a sportivilor de performanță deopotrivă.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou