Imbracaminte pentru concurs

Îmbrăcăminte competiție echitație

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Tricou Polo 500 Echitație alb fete
ECODESIGN
Tricou Polo 500 Echitație alb fete
7999 LEI
FOUGANZA

Tricou Polo 500 Echitație alb fete

(22)
livrare in 2 zile din depozit local
Suport număr echitație
Suport număr echitație
5999 LEI
FOUGANZA

Suport număr echitație

(10)
livrare in 16 zile din depozit internațional
Pantalon Echitaţie 900 Alb Damă
Pantalon Echitaţie 900 Alb Damă
29999 LEI
FOUGANZA

Pantalon Echitaţie 900 Alb Damă

(4)
Indisponibil online, verifică stocul din magazin
4.4/5 Pe baza a 497 Opinii exprimate online și în magazine

Cum se întreține îmbrăcămintea de echitație de femei pentru competiții ?

Datorită faptului că echitația se practică în aer liber, echipamentul este supus la multă murdărie, de aceea, pentru a-și păstra eficiența, curățarea lui trebuie realizată corespunzător. Dacă există pete pe suprafața textilă aceasta trebuie impregnată în prealabil cu apă și săpun și lăsat să acționeze timp de 30 minute. De asemena, se pot folosi și soluții speciale care au rol de a îndepărta petele. După aceea se va spăla la mașina automată cu un detergent normal. Se recomandă spălarea pe dos a echipamentului deoarece va rezista mai bine în timp.

Costumul de echitație pentru femei din material hidrofob, la spălări repetate și dese își va pierde din capacitatea de îndepărtare a apei. De aceea, după spălare se recomandă aplicarea unei soluții impermeabilizante care să reîmprospăteze capacitatea de respingere a apei.

De ce să alegi îmbrăcămintea de echitație de femei pentru competiție de la Decathlon?

La Decathlon găsești o gamă variată de articole sportive pentru echitație, atât pentru antrenamentul începătorilor, cât și pentru avansați create după cele mai înalte standarde și tehnologii. Echipamentul pentru competiție conținepantaloni de echitație, tricouri de echitație și jachete de echitație pentru femei confecționate din materiale confortabile, care să asigure libertatea de mișcare, flexibilitate și respirabilitate corpului atât pentru competițiile care au loc pe vreme caldă, cât și pe vreme rece. Acestea sunt prevăzute cu întărituri în punctele de mare susținere pentru a asigura stabilitatea și aderența în șa.

Este un cadou? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou