Skip filters
Filtre

Ghete Echitatie (15 Produse)

Ghete piele Classic Negru Copii
14999 LEI
FOUGANZA

Ghete piele Classic Negru Copii

(106)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
4.5/5 Pe baza a 1628 Opinii exprimate online și în magazine

Cum să alegi corect ghetele de echitație?

Ghetele de echitație pot fi din material sintetic sau din piele întoarsă. În funcție de tehnologiile folosite, fiecare tip de material poate fi impermeabil, rezistent și respirant. Însă ghetele din piele oferă o mai buna flexibilitate în mișcări decât ghetele din material sintetic. Tălpile texturate asigură o mai bună aderență și stabilitate pe teren. Pentru a amortiza șocurile, unele ghete de echitație sunt prevăzute cu talpă interioară din spumă. De asemenea, pentru susținerea optimă a gleznei se recomandă ghetele cu față înaltă și șireturi.

Cu să alegi corect cizmele de echitație?

Pentru începători, cizmele de echitație ideale sunt cele din material sintetic. Pe lângă protecția pe care o oferă, acestea sunt impermeabile și confera flexibilitatea de care ai nevoie. Cizmele de echitație din material sintetic sunt elastice, de aceea se pot adapta la conformația piciorului fiecărei persoane.

Dacă practici echitație la un nivel avansat, cizmele din piele naturală te vor ajuta să atingi performanțe înalte deoarece asigură un grad de flexibilitate foarte ridicat și se mulează foarte bine pe picior.

Când alegi cizmele de echitație foarte important este să le cauți pe cele care asigură aderență optimă. Cea mai potrivită în acest sens este talpa cu striații.

Pentru a beneficia de rezistență pe termen lung, alege cizmele cu talpă cusută. Cizmele cu talpă lipită, supuse la un efort intens, au o durată de viață mai scurtă.

Pentru o bună aderență pe scăriță, alge cizmele de echitație care au talpă cu striații. Dacă practici echitație pe vreme rece, alege cizmele cu talpă constituită din mai multe straturi și căptușeală din material sintetic deoarece izolează piciorul de frig.

De ce să alegi cizmele de echitație de dama, bărbați și copii de la Decathlon?

Decathlon a construit cizmele și ghetele de echitație pentru damă, bărbați și copii cu sfaturi primite de la practicanți și sportivi de performanță. Prin urmare, sunt utilizate cele mai potrivite materiale și cele mai moderne tehnologii astfel încât să contribuie la dobândirea performanței. Pielea folosită este din cea mai bună calitate, tălpile sunt lipite și cusute, confecționate din materiale sintetice, căptușite cu microfibră, ceea ce le face foarte rezistente la abraziune și umiditate.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou