Jambiere fotbal (15 Produse)

Primul Pret Tehnic
Primul Pret Tehnic
ECODESIGN
Reduceri
Sosete Grip - Anti vezicule - Fotbal - Tenis - Baschet
9799 LEI -25%
7349 LEI
* De la 17.02.2023, în limita stocului disponibil
CALSOVO

Sosete Grip - Anti vezicule - Fotbal - Tenis - Baschet

4.5/5 Pe baza a 3008 Opinii exprimate online și în magazine

Care este materialul potrivit pentru jambierele de fotbal la copii?

Pentru a asigura confort, cele mai potrivite jambiere de fotbal pentru copii sunt cele dintr-un bumbac lejer, elastan, poliester și poliamidă. Aceste tipuri de țesături sunt delicate cu pielea, oferă aderența necesară, asigură susținere musculaturii și articulațiilor, în timp ce păstrează o temperatură optimă, evacuând transpirația și uscându-se foarte ușor.


Cum alegi mărimea potrivită pentru jambierele de fotbal?

Se recomandă achiziționarea unei perechi de jambiere cu o mărime mai mare decât cea obișnuită, deoarece, atunci când sunt supuși la efort fizic intens, mușchii își cresc volumul datorită circulației intense a sângelui și dilatarea venelor.


Cum te protejează jambierele de apariția unor afecțiuni medicale?

Jambierele pentru fotbal au rol nu doar asupra performanței sportivului, cât și a sănătății sistemului locomotor. Materialele și întăriturile prevăzute în punctele cheie au rolul de a asigura stabilitate mușchilor și încheieturilor. Important este să nu strângă piciorul pentru a se menține optimă circulația sângelui, astfel încât mușchii să nu se erodeze prin circulație insuficiență. Lungimea lor a fost special gândită pentru a proteja gambele de loviturile puternice la impactul cu mingea, solul sau alte suprafețe dure. Se previn astfel leziunile la nivelul pielii. De asemenea, materialul are rolul de a proteja pielea de apariția iritațiilor și a alergiilor, deoarece fibrele sunt prietenoase cu pielea și asigură ventilarea corespunzătoare.

De ce să alegi jambierele de fotbal pentru copii de la Decathlon?

La Decathlon găsești o gamă variată de jambiere pentru fotbal, în funcție de nivelul de practică al sportivului. Echipamentele pentru fotbal au fost create în urma analizei detaliate a nevoilor sportivilor pe terenul de fotbal. Toate specificațiile și tehnologiile au fost puse la punct de către o echipă dedicată de sportivi de performanță. De aceea, jambierele pentru copii asigură protecția necesară și contribuie la sporirea performanței.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou