Accesorii iarna (3 Produse)

Care este rolul accesoriilor de iarnă pentru fotbal? Dacă vrei să fii eficient pe teren, alege mănușile și căciulile de fotbal de la Decathlon. Îți protejează mâinile și capul de temperaturile extreme, fără să îți afecteze stilul de joc. Datorită materialului elastic din compoziția lor, se mulează perfect pentru un plus de confort. Materialele tehnice susțin dexteritatea mișcărilor în timp ce te protejează de intemperiile vremii. Bucură-te de fotbal în aer liber, pe gazon natural, chiar și atunci când temperatura scade! Cu colecția de accesorii de iarnă pentru fotbal de la Decathlon, sportul continuă indiferent de sezon!

CUM SĂ ALEGI O BLUZĂ TERMICĂ PENTRU FOTBAL?

CUM SĂ ALEGI O BLUZĂ TERMICĂ PENTRU FOTBAL?

4.6/5 Pe baza a 863 Opinii exprimate online și în magazine

ACCESORII DE IARNĂ PENTRU FOTBAL DE LA DECATHLON


Dacă și tu pui confortul termic pe primul loc, ești pe pagina potrivită! Aici vei găsi modele variate de căciuli de fotbal pentru copii și adulți, dar și mănuși de fotbal în diverse mărimi. Completează echipamentul termic cu accesoriile de iarnă pentru fotbal și menține-te în cea mai bună formă indiferent de sezon! Dacă ai ales deja îmbrăcămintea termică, este momentul să alegi mănușile călduroase și căciula de fotbal impermeabilă din colecția Decathlon. La fel ca orice alt sport, fotbalul are cerințe speciale pentru echipament. Pornind de la această idee, am creat o colecție dedicată accesoriilor de iarnă pentru fotbal, unde am folosit materiale călduroase, dar în același timp impermeabile, bazându-ne pe tehnologii de producție eco. Astfel, au rezultat mănușile de fotbal cu suprafață aderentă, ideale pentru control asupra mingii, dar și diverse modele de căciuli de fotbal, cu efect termic și impermeabile. În continuare, vei afla mai multe despre fiecare.

Mănușile de fotbal pentru adulți și copii pot fi folosite atât pentru antrenamente, cât și pentru meciurile oficiale. Materialul textil călduros este completat de striații din silicon pe zona palmei, pentru a controla mai ușor mingea de fotbal. Datorită materialelor sintetice din compoziția mănușilor de fotbal, mâna se menține uscată, fără să transpire. Căciula de fotbal pentru sezonul rece are dublu rol: te protejează de umezeală și menține o temperatură optimă la nivelul capului. Dacă joci fotbal în condiții meteo neprietenoase, trebuie să încerci căciula de fotbal pentru copii și adulți de la Decathlon. Materialul călduros din interior te protejează de frig, în timp ce materialul exterior hidrofob respinge umezeala. Astfel, te bucuri de fiecare meci fără nicio grijă! Fii pregătit pentru orice situație și alege un echipament complet ce include și accesoriile de iarnă pentru fotbal de la Decathlon. Mizează pe proprietățile termice ale mănușilor și impermeabilitatea căciulii de fotbal și pășește încrezător pe teren.


CUM AFLI MĂRIMEA MĂNUȘILOR DE FOTBAL PENTRU COPII ȘI ADULȚI?


Vrei să alegi o pereche de mănuși de fotbal, dar apare mereu aceeași problemă, cea a mărimii. Cum determini mărimea mănușilor? Similar cu alte articole vestimentare, mănușile de fotbal pentru copii și adulți trebuie alese în funcție de mărime. Acestea trebuie să se potrivească foarte bine pe forma mâinii pentru confort și dexteritate în timpul meciului. Iată cum afli mărimea mănușilor de fotbal pentru copii! În primul rând, trebuie să știi că mănușile pentru copii se aleg în funcție de vârstă, de la 6 la 14 ani. Pentru a determina exact mărimea de care are nevoie copilul tău, trebuie să măsori circumferința palmei la baza degetelor. Apoi, introduci valoarea în ghidul de mărimi disponibil pe site-ul Decathlon și afli mărimea potrivită.

Pentru mănușile de fotbal pentru adulți, se folosesc două valori. În plus față de circumferința palmei la baza degetelor, se măsoară și lungimea palmei, pornind de la încheietură până la vârful degetului mijlociu. Cele două valori se introduc în ghidul online de mărimi și vei afla ce mărime ți se potrivește, de la S la XXL. Îți recomandăm să probezi întotdeauna mănușile de fotbal înainte de meci. Astfel, poți evita disconfortul cauzat de o mărime necorespunzătoare. În plus, poți schimba produsul în orice magazin Decathlon cu o mărimea potrivită pentru mâna ta. Echipează-te cu cele mai eficiente accesorii de iarnă pentru fotbal și înfruntă temperaturile scăzute!Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou