Sandale drumetie dama

Sandale drumeție damă

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filtre
Preț
Sandale Drumeție în natură NH100 Gri-Roz Damă
Primul Pret Tehnic
Sandale Drumeție în natură NH100 Gri-Roz Damă
6999 LEI
QUECHUA

Sandale Drumeție în natură NH100 Gri-Roz Damă

(987)
livrare in 2 zile din depozit local
Sandale drumeție în natură NH110 Bej Damă
Reduceri
Sandale drumeție în natură NH110 Bej Damă
8999 LEI −17%
7399 LEI
*De la ‪19.02.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Sandale drumeție în natură NH110 Bej Damă

(943)
livrare in 2 zile din depozit local
4.3/5 Pe baza a 2879 Opinii exprimate online și în magazine

Sandale sport dama Decathlon


Ce încălțăminte este potrivită pentru drumeții?


Intenționezi să mergi în curând în drumeții singură sau în grup? Drumeția este o activitate care atrage mulți oameni. Dincolo de latura sportivă, oferă o senzație de bine datorită frumuseții naturii. Pentru a face o plimbare în mijlocul pădurii sau la munte, trebuie să porți încălțăminte adecvată. Prin urmare, te sfătuim să alegi dintre aceste diverse modele de sandale sport de damă.


Avantajele sandalelor sport


Sandalele sport de damă sunt o alternativă la încălțămintea clasică de drumeție. Sunt folosite în principal în sezonul de vară, când temperatura este ridicată. Sunt echipate cu curele care acoperă mai mult sau mai puțin picioarele și permit picioarelor să respire. Datorită materialelor folosite la fabricarea sandalelor sport de damă, acestea sunt ușoare și facilitează deplasarea pe distanțe mari. Majoritatea sandalelor sport de damă sunt din cauciuc și au curele din piele sau sintetice.


Folosind o sandală specială de drumeție, vei beneficia de o amortizare optimă pentru a face față diverselor terenuri care îți vor veni în cale. Acest lucru îți va ușura picioarele în timpul drumețiilor lungi de vară. Sandalele sport de damă sunt echipate cu talpă dublă pentru a îmbunătăți confortul la mers. Gama noastră diversă de sandale sport de damă îți va permite să alegi sandalele care se potrivesc cel mai bine stilului pe care îl cauți și nevoilor tale. Cauciucul oferă o aderență bună, iar susținerea piciorului este asigurată de prinderea cu scai. Acestea îți permit să strângi sandalele după bunul plac în funcție de teren și ușurează piciorul atunci când mediul este potrivit.


Caracteristicile sandalelor sport


Talpa este elementul central al sandalelor sport de damă. Acesta va fi selectat în funcție de terenul de parcurs. Designul sandalelor sport de damă oferă o talpă ușor înclinată spre înainte pentru a asigura confortul la mers atunci când terenul este denivelat. Sandalele sport de damă au tălpi crestate pentru a garanta o aderență optimă în timpul plimbărilor.Datorita tălpilor intermediare din EVA prezente la aceste sandale nu veți simți asperitățile solului. Le puteți folosi pe distanțe lungi chiar și pe poteci stâncoase. Picioarele tale vor fi protejate în timpul excursiilor în natură. Sandalele sport de damă vin în diferite culori, de obicei în două sau trei culori diferite. Acest lucru îți va permite să adaptezii stilul sandalelor sport de damă la restul echipamentului de drumeție.


Cum să îți alegi sandalele sport?


Tălpile moi asigură o aderență mai bună pe roca umedă. Poți verifica această caracteristică în descrierea tehnică a produsului sau la cumpărarea din magazin. Tălpile moi sunt concepute pentru teren plat și uniform. Dacă urmezi un drum sau o potecă, este recomandat să optezi pentru aceste modele. Pentru terenuri denivelate, ar trebui să optezi pentru tălpi dure, care te vor proteja mai mult dacă potecile sunt stâncoase.

Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou