Sandale drumetie barbati

Sandale drumeție bărbați

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Sandale drumeţie în natură NH110 Negru Bărbaţi
Sandale drumeţie în natură NH110 Negru Bărbaţi
10999 LEI
QUECHUA

Sandale drumeţie în natură NH110 Negru Bărbaţi

(749)
livrare in 2 zile din depozit local
Sandale din piele Drumeție în natură NH120 Maro Bărbați
Sandale din piele Drumeție în natură NH120 Maro Bărbați
Sandale Drumeție în natură NH50 Negru Bărbați
Reduceri
Sandale Drumeție în natură NH50 Negru Bărbați
De la 4999 LEI −26%
3699 LEI
*De la ‪12.07.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Sandale Drumeție în natură NH50 Negru Bărbați

(462)
livrare in 2 zile din depozit local
Sandale Drumeţie în natură NH100 Negru-Roșu Bărbaţi
Primul Pret Tehnic
Sandale Drumeţie în natură NH100 Negru-Roșu Bărbaţi
6999 LEI
QUECHUA

Sandale Drumeţie în natură NH100 Negru-Roșu Bărbaţi

(1308)
livrare in 2 zile din depozit local
4.3/5 Pe baza a 4237 Opinii exprimate online și în magazine

Sandale sport bărbați Decathlon


Lasă-ți picioarele să respire cu selecția noastră de sandale pentru drumeții pentru bărbați. Robuste și confortabile, te vor însoți în timpul escapadelor în inima naturii. Vor fi cel mai bun aliat pentru a face față căldurii mari și nu vor presupune niciun risc în ceea ce privește siguranța. Special concepute pentru a se adapta la toate tipurile de teren, te vor surprinde prin aderența asemănătoare cu cea a încălțămintei de drumeție mai clasice. Alege culoarea și designul care ți se potrivește, apoi comandă-le cu câteva clicuri de pe site-ul nostru. Odată primite, nu ezita să rev*ii pe site și să ne spui părerea ta pentru a împărtăși primele impresii cu ceilalți amatori de drumeții.


Care sunt principalele avantaje ale sandalelor sport de bărbați?


Dacă plănuiești să le folosești în momente diferite în timpul ieșirii, să le scoți și să le pui după bunul plac, prima calitate a sandalelor sport de bărbați este că sunt extrem de ușor de manevrat. Pe de altă parte, ocupă foarte puțin spațiu într-o geantă și sunt deosebit de ușoare. Deci, fie că le vei lua cu tine sau le vei lăsa acasă, nu vei vedea nicio diferență. Greutatea lor redusă va fi, de asemenea, un avantaj semnificativ atunci când mergi pe jos. Vei traversa cu ușurință dealurile și diferitele dificultăți care apar pe traseu. Cu echipamentul voluminos pe care îl vei purta în spate, greutatea redusă a acestor sandale sport de bărbați va fi o adevărată ușurare, mai ales dacă temperaturile exterioare sunt ridicate. În ceea ce privește picioarele, libere și aerisite, acestea vor fi ferite de toate micile inconveniente cauzate de perioadele lungi petrecute în încălțăminte închisă.


Caracteristicile tehnice ale sandalelor sport de bărbați


Diverse tipuri de tălpi


Branțurile pentru acest tip de sandale au fost concepute pentru a fi confortabile și pentru a amortiza șocurile. Din piele, vinil și chiar materiale reciclate, modelele noastre se vor potrivi ideal formei piciorului, astfel încât să te simți confortabil în orice circumstanțe. Grosimea lor întărită va fi acolo pentru a atenua orice șocuri din timpul deplasării. Sub talpă, vei beneficia de o structura specifică sau crampoane care te vor împiedica să aluneci pe sol deteriorat. În cele din urmă, datorită stratului exterior neted vei evita să îți murdărești excesiv sandalele în timpul utilizării. O calitate esențială pentru a-ți permite timp liber să te plimbi oriunde dorești, fără teama de a-ți deteriora echipamentul.


Sandale sport de bărbați: prinderi eficiente


Pentru a nu risca să îți pierzi sandalele în timpul drumeției, sistemul de prindere al acestor sandale are o soliditate de înaltă calitate. Odată ce curelele sau prinderile cu scai au fost strânse cu grijă, vei fi liniștit pe tot parcursul călătoriei, indiferent de condițiile pe care le vei întâlni. În ceea ce privește cataramele destinate fixării, acestea din urmă nu vor necesita niciun efort din partea ta pentru a fi reglate. O fluiditate apreciabilă care îți va facilita foarte mult sarcina atunci când te afli în situații dificile.


Terenul potrivit pentru sandalele sport de bărbați


Echipat cu o pereche de sandale sport de bărbați, traseele sunt nelimitate. Pe pământ sau pietriș, în pădure sau în munți cu altitudine mijlocie, pe plat sau pe pantă, niciun mediu nu este inaccesibil. Unele dintre produsele noastre pot fi trecute prin apă, astfel încât să poți traversa lacuri sau râuri fără a fi nevoie să te descalți sau să îți usuci sandalele după ce ieșiți din apă. În momentele în care dificultatea pare puțin prea mare, trebuie doar să îți schimbi încălțămintea. Ajuns pe o zonă mai primitoare sau un loc de trekking, vei putea să te echipezi din nou cu sandalele pentru a te simți mai confortabil. O combinație ideală de implementat în perioada verii. Adoptă fără întârziere această alternativă pe care o oferim în diverse forme și culori multiple.


Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou