Skip filters
Filtre
Preț

Ochelari drumetie de soare copii (19 Produse)

Reduceri
Ochelari de Soare Sinner Canton, Roz, Unisex
19500 LEI -20%
15600 LEI
* De la 16.03.2023, în limita stocului disponibil
SINNER

Ochelari de Soare Sinner Canton, Roz, Unisex

Reduceri
Ochelari de Soare Sinner Thunder, Negru Mat, Unisex
De la
17000 LEI -20%
13600 LEI
* De la 24.02.2023, în limita stocului disponibil
SINNER

Ochelari de Soare Sinner Thunder, Negru Mat, Unisex

4.7/5 Pe baza a 1960 Opinii exprimate online și în magazine

DE CE ESTE NECESARĂ O PERECHE DE OCHELARI DE SOARE PENTRU COPII?


Pentru protecția ochilor, nimic nu se compară cu ochelarii de soare pentru copii care pot fi purtați în orice împrejurări. Schi, snowboarding sau săniuș împreună cu familia la munte? Aici radiațiile UV sunt cele mai puternice și, prin urmare, cele mai periculoase pentru ochi. Mai mult, acestea cresc pe măsură ce crește și altitudinea. Pentru a evita să îți petreci vacanțele făcându-ți griji pentru cel mic care nu cunoaște încă pericolele razelor solare pentru retina lui, oferă-i modelul de ochelari de soare pentru copii pe care va fi încântat să-i poarte! Colorați, flexibili sau cu un nivel maxim de acoperire, totul este posibil, întotdeauna cu protecție eficientă de categoria 3 sau 4.


ALEGE OCHELARII DE SOARE POTRIVIȚI ÎN FUNCȚIE DE ACTIVITĂȚILE PRACTICATE


Ochelarii de soare sunt folositori la mare și la munte, dar și pentru plimbări în zilele însorite și pentru a preveni ca bebelușii să fie deranjați de lumină. Ochelarii de soare pentru drumeții și trekking pentru copii sunt, de asemenea, foarte utili dacă vă plimbați pe munte, unde alternanța pădurii umbrite și a soarelui strălucitor este frecventă. Pentru a alege fără a greși, optează pentru calea ușoară și, indiferent de sportul practicat, alege ochelarii de soare pentru copii Quechua! Categoria 3 sau 4, toate modelele oferă protecție UV totală. Ochelarii de soare de categoria 4 sunt pur și simplu mai întunecați și, prin urmare, mai potriviți pentru situații extreme de strălucire.


PERMITE-I COPILULUI SĂ-ȘI AFIRME STILUL CU OCHELARII DE SOARE PENTRU COPII DE LA DECATHLON


Foarte devreme, copiii știu ce vor sau nu, ceea ce le place sau nu, ceea ce doresc sau nu. Ochelarii de soare pentru drumeție și trekking pentru copii de la Decathlon sunt disponibili în diferite stiluri cu acoperire mai mare sau mai mică și sunt viu colorați pe brațe și pe ramă. Până la urmă, cel mai greu a fost să alegeți modelul, nu-i așa?


Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou