Skip filters
Filtre

Geci iarnă drumetie copii (14 Produse)

A venit timpul să vă bucurați de zăpadă! Dacă plănuiești o excursie cu familia la munte, alege mai întâi o geacă de iarnă pentru copii călduroasă și impermeabilă, rezistentă în fața ninsorii și a viscolului. Bulgăreala e mai distractivă atunci când cel mic e protejat de frig! Colecția de geci de iarnă pentru copii de la Decathlon are modele pentru fete și băieți, de toate culorile și stilurile, potrivite pentru preferințele celor mici și exigențele părinților!

Cum să alegi
Cum alegem jacheta pentru drumeție?
Reduceri
Parka KOW 196 GRLS QLTD CT
65900 LEI -40%
39500 LEI
* De la 12.05.2023, în limita stocului disponibil
KILLTEC

Parka KOW 196 GRLS QLTD CT

4.7/5 Pe baza a 772 Opinii exprimate online și în magazine

CE GECI DE IARNĂ PENTRU COPII SUNT POTRIVITE ÎN DRUMEȚIE?


Dacă v-ați făcut curaj să vă aventurați într-o drumeție pe timp de iarnă, asigurați-vă că sunteți echipați corespunzător. Peisajele de pe crestele munților pot fi absolut magice și parcă nimic nu se compară cu zilele de iarnă petrecute într-o cabană călduroasă la munte, în familie. Dar toate acestea pălesc în fața senzației de frig și umezeală pe care le simți într-o geacă nepotrivită.

Dacă te întrebi care este cea mai bună îmbrăcăminte pentru drumeție și trekking și mai ales ce geci de iarnă pentru copii sunt potrivite pentru timpul petrecut în aer liber, ai ajuns în locul potrivit. Îți dăm câteva sfaturi despre ce criterii să urmărești atunci când alegi o geacă de iarnă pentru copii de la Decathlon, ca experiența lor în drumeție să fie una cât mai plăcută.


LA CE SĂ FII ATENT ATUNCI CÂND ALEGI GECI DE IARNĂ PENTRU COPII?


Gecile de iarnă pentru copii au aceleași funcționalități și caracteristici precum cele pentru adulți. Cele mai importante 3 aspecte de care trebuie să ții cont sunt confortul termic, impermeabilitatea și rezistența.

  • - Confortul termic este deosebit de important pentru părinți atunci când aleg o geacă de iarnă pentru copii. Ultimul lucru pe care vrei să-l auzi pe munte este că micuțului tău îi este frig. Ca să te asiguri că cel mic va fi protejat de frig, acordă atenție gradului de izolare al gecii, adică umplutura. Cele mai bune geci de iarnă sunt cele cu umplutură din puf și pene de gâscă, care sunt ușoare, dar extrem de eficiente în păstrarea căldurii. O altă variantă sunt gecile din vatelină, cu performanțe ușor mai scăzute decât cele din puf, dar de ajuns pentru a-l proteja pe cel mic de frig. Cum te asiguri că geaca aleasă este suficient de călduroasă? Verifică în informațiile tehnice temperatura de confort indicată. La Decathlon, realizăm un studiu comparativ în laboratul termic, în condiții de mers pe vânt slab, pentru a testa temperatura de confort.

  • - Impermeabilitatea este dată de capacitatea materialului exterior de a proteja împotriva umezelii și a vântului. Un material hidrofob va face ca picăturile de apă, fulgii de nea sau chiar murdăria să alunece pe suprafața exterioară și să le blocheze calea către celelalte straturi. Impermeabilitatea împotriva vântului este foarte importantă în condiții de efort, dar și la repaus, pentru întârzierea instalării senzației de frig.

  • - Pentru gecile de drumeție, rezistența materialului este foarte importantă. Dacă cel mic adoră să se joace în zăpadă, se avântă printre copaci sau este predispus căderilor, atunci un material rezistent va face ca geaca să reziste tuturor acestor acțiuni. Un material de calitate va rezista și spălărilor repetate, încât vei putea păstra mai mult timp geaca de iarnă în aceleași condiții, cu aceeași intensitate a culorilor. Poate că cei mici cresc repede și au nevoie de geacă nouă de iarnă anul viitor, dar o poți oferi fratelui sau surorii mai mici sau unui alt copil.

    Pe lângă protecția termică, impermeabilitate și rezistență, acordă atenție și accesoriilor cu care vine echipată geaca de iarnă. Buzunarele largi și călduroase sunt importante pentru a proteja mâinile, la fel ca gluga care să acopere capul. Buzunarele mai mici pot fi utile în cazul în care cel mic vrea să aducă cu el diferite obiecte sau jucării.Te întrebi dacă există diferențe între o geacă de iarnă pentru băieți și o geacă de iarnă pentru fete? Ambele geci sunt la fel de călduroase și comode! Singurele diferențe pot sta în culori sau tipurile de croi. Pentru gecile de drumeții și trekking, cele mai populare sunt modelele unisex care se potrivesc tuturor.

    Dacă și aspectul este important, în colecția de geci de iarnă pentru copii de la Decathlon găsești mai multe culori vii și vesele, potrivite pentru gusturile celor mici. Cu toate acestea, reține că utilitatea este cea mai importantă atunci când vine vorba de o geacă potrivită pentru drumeții.Voi v-ați echipat de iarnă? Aruncă o privire în categoria de geci de iarnă pentru copii de la Decathlon ca să fiți gata de o sesiune de bulgăreală sau săniuș la munte!


  • Oferă bucuria de a face sport

    Oferă un card cadou