Geci iarnă drumetie bărbați (14 Produse)

Pregătește-te cu geci de iarnă pentru bărbați de la Decathlon, perfecte pentru drumeție și trekking pe zăpadă! Aventura continuă în orice condiții, atunci când ești echipat corect cu o geacă de iarnă pentru bărbați călduroasă și impermeabilă. Concepută special pentru drumeții, gecile de iarnă sunt echipate cu buzunare, glugă accesibilă și materiale impermeabile și rezistente. Tu ce model alegi?

Cum să alegi
Cum alegem jacheta pentru drumeție?
Geaca barbati Fundango Carbone, Maro
68299 LEI
FUNDANGO

Geaca barbati Fundango Carbone, Maro

4.6/5 Pe baza a 3476 Opinii exprimate online și în magazine

CELE MAI BUNE GECI DE IARNĂ PENTRU BĂRBAȚI PENTRU DRUMEȚII ȘI TREKKING


Poate că e mai puțin elegantă decât un palton, dar o geacă de iarnă pentru bărbați potrivită pentru drumeții pune funcționalitatea pe primul loc. La câteva grade sub 0 și un vânt puternic, ai nevoie de o protecție serioasă atunci când vine vorba de geci pentru drumeție pentru sezonul rece. Să alegi o geacă scurtă sau una lungă? Ce fel de umplutură te va proteja mai bine?

Pentru că o geacă de iarnă este o investiție importantă, pe care vei vrea să o păstrezi mulți ani, îți prezentăm cele mai importante criterii după care să te ghidezi atunci când alegi geci de iarnă pentru bărbați potrivite pentru drumeții și trekking din colecția Decathlon.


DUPĂ CE CRITERII ALEGI CEA MAI BUNĂ GEACĂ DE IARNĂ DE DRUMEȚII PENTRU BĂRBAȚI?


  • - Gradul de izolare. Gradul de izolare se referă la umplutura gecii. Există 3 alegeri populare pe care le poți găsi și în colecția de geci de iarnă pentru bărbați de la Decathlon. Gecile cu izolare din vatelină, un material sintetic, pe bază de poliester, care folosește aerul ca strat izolator și te protejează de frig. Geci cu izolare din puf și pene de rață, mai ușor decât vatelina și oferă o mai bună compresibilitate. Geci cu tehnologie I-Reflect, un strat subțire din aluminiu I-Reflect, care permite reflectarea a 65% din undele infraroșii emise de corp. Astfel, pierderea de căldură este redusă semnificativ, iar performanțele de izolare termică sunt îmbunătățite.

  • - Impermeabilitatea. Atunci când ești iarna pe munte, poți avea de-a face cu rafale puternice de vânt, ploaie, viscol sau ninsori. Optează pentru geci realizate din materiale cu impermeabilitate mare, de 2000-3000 mm, care te vor proteja eficient contra vântului și ploii ore în șir. Dacă materialul are capacitate hidrofobă, este și mai bine. Asta va face ca apa să alunece pe material, fără să fie absorbită.

  • - Îmbinarea materialelor. Cusăturile trebuie să fie etanșe, ca apa să alunece pe material, fără să pătrundă la interior. Poți alege gecile de iarnă care au benzi adezive impermeabile pe interior, în zona cusăturilor și în cea a fermoarelor, pentru o izolare cât mai bună.

  • - Accesoriile. Alege o geacă de iarnă pentru bărbați cu glugă care îți va proteja extremitățile și va păstra eficient căldura corporală. De asemenea, optează pentru un model cu buzunare călduroase și încăpătoare pentru mâini și altele mai mici pentru transportarea utilă a obiectelor.

  • - Rezistența. Un material de calitate va rezista micilor accidentări sau acțiunilor de frecări cu stâncile sau vegetația, cât și spălărilor repetate, fără să se uzeze.

  • - Nivelul de confort. Pentru drumeții și trekking, alege geci confortabile, cu o croială care îți permite să te miști în voie. Poate că gecile foarte lungi sunt utile pentru oraș, însă o geacă mai scurtă îți va da mai multă libertate de mișcare pe un traseu montan.

    Ești pregătit să înfrunți gerul pentru o aventură pe munte în sezonul rece? Cu colecția de geci de iarnă pentru bărbați de la Decathlon da! Descoperă toate modelele călduroase de geci pentru drumeție și trekking pe zăpadă și alege-o pe cea potrivită stilului tău!


  • Cauți un cadou sportiv? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou