Pantaloni drumetie si trekking

Pantaloni drumeție pentru bărbați, femei și copii

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filtru
Preț
Pantalon Drumeție pe Zăpadă SH100 X-Warm Damă
Pantalon Drumeție pe Zăpadă SH100 X-Warm Damă
14999 LEI
Pantalon Trekking călătorie TRAVEL100 Gri Bărbați
ECODESIGN
Pantalon Trekking călătorie TRAVEL100 Gri Bărbați
12999 LEI
Pantalon Drumeție în natură NH100 Kaki Damă
Primul Pret Tehnic
Pantalon Drumeție în natură NH100 Kaki Damă
5999 LEI −16%
4999 LEI
4.5/5 Pe baza a 26340 Opinii exprimate online și în magazine

Care sunt avantajele pantalonilor de drumeție pentru bărbați, femei și copii?

Pe lângă confortul pe care îl asigură mobilității, pantalonii de drumeție sunt concepuți după tehnologii speciale care să îți protejeze organismul de condițiile mediului extern.

Pantalonii de drumeție pentru bărbați, damă și copii te protejează de condițiile meteo nefavorabile. Cum vremea la munte este instabilă, un lucru foarte important este să fii echipat corespunzător. Unii pantalonii de drumeție sunt confecționați din materiale rezistente la intemperii, fiind impermeabili. Materialele termoizolante asigură temperatura optimă pentru organism, protejându-te de frig. Poliesterul, elastanul, poliamida, combinate cu tehnologiile performante asigură o uscare rapidă și permit circulația corespunzătoare a aerului. Poliuretanul din compoziția materialelor respinge apa, în timp ce capacitatea hidrofobă a materialelor impermeabile se obține prin aplicarea unui tratament special pe partea exterioară a materialului.

Pantaloni de drumeție din material cu o densitate mare te protejează de ciupiturile insectelor. În confecționarea lor s-a ales o soluție mecanică care are rolul de a ține insectele la distanță, iar pentru a reduce impactul negativ asupra mediului înconjurător, nu s-au folosit produse biocide pe bază de parmetrin.

De ce să alegi pantalonii de drumeție și trekking pentru dama, bărbați și copii de la Decathlon?

Designeri și sportivi de performanță au lucrat îndeaproape la construirea echipamentelor de la Decathlon pentru a crea cea mai bună formă a pantalonilor de drumeții prin tehnologii inovatoare. Te poți bucura de ieșirile în natură știind că vei fi în deplină siguranță, fiind protejat de provocările specifice mediului montan.

Este un cadou? Oferă bucuria de a face sport Oferă un card cadou