Jachete impermeabile de munte (58 Produse)

Cum să alegi
Cum alegem jacheta pentru drumeție?
Reduceri
Reduceri
Geacă Impermeabilă Drumeție la munte MH150 Roșu Copii 7-15 ani
5999 LEI -20%
4799 LEI
*De la ‪26.05.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Geacă Impermeabilă Drumeție la munte MH150 Roșu Copii 7-15 ani

(179)
Livrare estimată: 2 zile
4.6/5 Pe baza a 14394 Opinii exprimate online și în magazine

Cum alegi o jacheta impermeabilă de munte pentru bărbați și dame în funcție de condițiile meteo?

Practicarea activităților fizice în diversele condiții meteo este facilitată de îmbrăcămintea sportivă adecvată. Pentru protecție împotriva vântului puternic jachetele din softshell sunt alegerea adecvată. Membrana microporoasă a materialului are proprietatea de a proteja pielea de vant, oferind căldură, respirabilitate și chiar o foarte mare flexibilitate în mișcare. Pentru un plus de protecție, alege o geacă ce deține strat protector din poliuretan.

Pentru a te proteja de ploi, fie ele ușoare sau puternice, mixul de materiale sintetice, impermeabile și cu straturi hidrofobe, sau tratate cu substanțe hidrofobe sunt cea mai bună alegere. Poliester, elastan, poliuretan sunt țesăturile pe care trebuie să le alegi. Materialele hidrofobe nu permit absorbția apei, de aceea pielea va rămâne uscată, iar corpul își va păstra temperatura optimă de funcționare. În același timp, permit și pielii să respire normal, astfel încât se evită apariția iritațiilor.

Gecile impermeabile, atât cele pentru damă, cât și cele pentru bărbați au rolul de a te proteja de frig, în timp ce creează condițiile optime pentru organism astfel încât să își exercite funcțiile în parametrii normali. Prin urmare, efectuarea efortului fizic nu va fi îngreunat.


De ce să alegi gecile impermeabile și jachetele softshell de la Decathlon?

O echipă de profesioniști: sportivi de performanță și designeri și-au adus aportul de cunoștințe în vederea fabricării echipamentelor sportive de la Decathlon. De aceea acestea dețin toate specificațiile necesare, astfel încât amatorii și sportivii de performanță să beneficieze de toate condițiile necesare pentru a putea practica sportul cu mai multă ușurință.


De ce criterii trebuie să ții cont când îți alegi jacheta pentru drumeție?

Fie că ești în căutarea unei jachete de drumeție pentru damă sau a uneia de munte pentru bărbați, sau a unei jachete pentru copii, criteriile de alegere sunt aceleași - durata, condițiile meteo, efort depus.

În oferta noastră există geci de munte care se transformă în geci călduroase sau jachete ușoare datorită unor căptușeli detașabile din polar sau a unor geci interioare.

Dacă vremea este bună în momentul în care pleci pe traseu, nu ai nevoie decât de un poncho de ploaie, pe care să-l pui în rucsac înainte de a pleca în aventură. Dacă vremea nu este deloc favorabilă, alege o jachetă prevăzută cu un nivel ridicat de impermeabilitate. Aceasta o să asigure protecție suficientă pentru a face față furtunilor, chiar și pe munte.

Cu cât intensitatea efortului este mai mare, cu atât mai mult riști să transpiri. Astfel, îți recomandăm să alegi o jachetă ventilată din oferta Decathlon. Chiar dacă jachetele pentru drumeție sunt concepute pentru a asigura respirabilitate maximă, fermoarele au rolul de a întări această senzație de respirabilitate. În general, acestea sunt poziționate la axilă, dar anumite buzunare sunt, de asemenea, prevăzute cu plasă care ușurează evacuarea transpirației.


Jachetă impermeabilă softshell sau hardshell?

Jachetele pentru drumeție se împart în două categorii - hardshell și softshell. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale. Cele softshell sunt mai ușoare și mai adaptabile formei corpului, însă nu oferă protecție împotriva precipitațiilor. Cealaltă categorie include geci fie impermeabile, fie hidofobe. În funcție de cât de multe straturi protectoare are, o geacă protejează mai bine de ploaie. Iată cum să îți faci o idee despre aceste jachete de munte pentru damă sau pentru bărbați:

  • • Materialul cu 2 straturi: Membrana este lipită doar pe materialul exterior, iar căptușeala interioară este liberă. Această structură este specifică pentru jachetele confortabile;
  • • Materialul cu 2 straturi și jumătate: Membrana este lipită sub materialul exterior și protejează printr-o peliculă subțire, de pe interior. Această structură este specifică pentru jachetele ușoare;
  • • Materialul cu 3 straturi: Membrana este lipită între materialul exterior și cel interior. Această structură este specifică pentru jachetele rezistente și performante.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou