Îmbrăcăminte pentru drumeție și trekking (912 Produse)

Drumețiile pe munte îți oferă relaxarea și adrenalina de care ai nevoie? Atunci ai ajuns unde trebuie! Aici găsești tot ce ai nevoie pentru un echipament de drumeții complet: pantaloni drumeție, tricouri, jachete și haine de excursie pe munte. Personalizează-ți echipamentul în funcție de sezon și gradul de confort pe care ți-l dorești cu colecțiile de haine de vară pentru munte și haine de iarnă de la Decathlon. Acum este momentul să accepți o nouă provocare și să explorezi locuri noi în timp ce te bucuri de confortul oferit de hainele pentru drumeție din colecția Decathlon.

Reduceri
Smoke Vest Veste barbati
27.99000 LEI -28%
19.99000 LEI
* De la 22.05.2023, în limita stocului disponibil
FUNDANGO

Smoke Vest Veste barbati

Reduceri
Pulover cu guler rotund Drumeție în natură NH150 Bleumarin Bărbați
6499 LEI -10%
5799 LEI
*De la ‪07.04.2023‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Pulover cu guler rotund Drumeție în natură NH150 Bleumarin Bărbați

(590)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Reduceri
Maiou Escaladă Vertika Albastru Damă
5999 LEI
SIMOND

Maiou Escaladă Vertika Albastru Damă

(30)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
Reduceri
Tricou Escaladă Vertika Bordo Damă
5999 LEI -33%
3999 LEI
*De la ‪21.03.2023‬, în limita stocului disponibil
SIMOND

Tricou Escaladă Vertika Bordo Damă

(25)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Pantalon scurt Trekking călătorie TRAVEL100 Gri Damă
9999 LEI -30%
6999 LEI
*De la ‪29.10.2022‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Pantalon scurt Trekking călătorie TRAVEL100 Gri Damă

(382)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Polar Drumeţie la Munte MH900 Albastru-Gri Bărbați
12999 LEI -30%
8999 LEI
*De la ‪07.10.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Polar Drumeţie la Munte MH900 Albastru-Gri Bărbați

(86)
Livrare estimată: 2 zile
Reduceri
Geacă cu umplutură din puf Trekking la munte MT500 -10°C Albastru Bărbați
39999 LEI -12%
34999 LEI
*De la ‪31.03.2023‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Geacă cu umplutură din puf Trekking la munte MT500 -10°C Albastru Bărbați

(217)
Livrare estimată: 14 zile din depozit internațional
4.6/5 Pe baza a 140769 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CORECT HAINELE DE EXCURSIE PE MUNTE?


Drumețiile pe munte sunt momentul tău de relaxare? O scurtă escapadă la munte îți oferă energia de care ai nevoie pentru a face față provocărilor unei noi săptămâni. Natura, aerul proaspăt și roua dimineții sunt exact ce ai nevoie pentru a te motiva să cucerești muntele. Și trebuie să porți îmbrăcăminte adecvată din colecția Decathlon! Astfel, totul este pregătit pentru o nouă drumeție.Drumețiile pe munte sunt pe cât de frumoase, pe atât de imprevizibile. Trebuie să fii mereu pregătit să faci față unei ploi spontane sau unei adieri mai puternice de vânt. Alege corect hainele de excursie pe munte pentru fiecare sezon și mizează pe confort.

Hainele de vară pentru munte au proprietăți aparte ce permit o respirabilitate mai bună a pielii. Atât tricourile, cât și pantalonii de drumeție sunt realizate din materiale tehnice, cu funcții de absorbție și uscare rapidă a transpirației. Astfel, te simți confortabil și pregătit să cucerești muntele! Amintește-ți să aduci întotdeauna în rucsacul de drumeție și o jachetă impermeabilă sau o pelerină de ploaie, ca să fii pregătit pentru acele scurte reprize ploioase ce ar putea să îți strice excursia.Hainele de iarnă pentru munte trebuie să fie mai groase pentru confort termic la temperaturi scăzute. Te poți îmbrăca cu mai multe straturi de haine, o alegere recomandată pentru drumețiile pe munte. Astfel, primul strat este pentru protecție termică și este compus din bluză și pantaloni călduroși, ce mențin temperatura corpului la un nivel optim. Cel de-al doilea strat are rolul de a menține căldura la nivelul corpului prin bluze polar sau chiar un pulover de lână. Acestea oferă căldură suplimentară și te protejează de temperaturile foarte scăzute. Ultimul strat are rol protector împotriva condițiilor meteo nefavorabile precum vânt puternic, ploaie și ninsoare. Jacheta softshell și jacheta hardshell din colecția Decathlon sunt exact ce ai nevoie pentru a-ți continua excursia pe munte chiar și în condiții meteo neprietenoase.


ACCESORII ESENȚIALE PENTRU DRUMEȚII PE MUNTE


Ți-ai pregătit rucsacul de drumeție? Dacă ai ales deja hainele de excursie pe munte, adaugă și accesoriile necesare! Fii pregătit să faci față oricărei provocări și protejează-te de razele solare puternice sau de vânt! Completează echipamentul cu o șapcă sau o pălărie și ia cu tine și o cremă de protecție solară. Alege și o bandană multifuncțională pe care o poți folosi ca protecție pentru zona gâtului în caz de vânt puternic. Vrei să organizezi o drumeție pe timp de iarnă și ai ales deja hainele de iarnă pentru munte? Atunci ai nevoie și de mănuși din polar, călduroase și plăcute la atingere, dar și de căciulă îmblănită. Pe toate acestea le găsești la Decathlon.


COMPLETEAZĂ ECHIPAMENTUL DE DRUMEȚIE CU HAINE DE EXCURSIE PE MUNTE DIN COLECȚIA DECATHLON!


Întotdeauna trebuie să fii pregătit pentru orice! Mai ales când mergi într-o excursie pe munte. Muntele poate fi prietenul tău dacă ești corect echipat și prietenos cu natura. Dacă urmează să mergi într-o nouă drumeție, completează echipamentul tău de drumeții cu produsele dedicate din colecția Decathlon!Mizează pe versatilitatea pantalonilor de drumeție modulabili! Îi poți folosi atât pe timp de vară, cât și toamna. Se transformă ușor, cu ajutorul unui fermoar, în pantaloni scurți sau lungi pentru a-i adapta ușor la temperatura externă.

Alege un poncho de ploaie XL ce oferă acoperire și pentru rucsacul tău. Astfel, te vei proteja atât pe tine, cât și bagajul tău. Poate fi strâns cu ușurință și ocupă foarte puțin spațiu în rucsacul de drumeție.Jachetele cu fermoar sunt cea mai bună recomandare pentru drumeții. Le poți îmbrăca și dezbrăca rapid pentru a te adapta cu ușurință condițiilor meteo. Colecția Decathlon îți oferă o gamă variată de jachete polar și jachete impermeabile sau hardshell, cu închidere cu fermoar, pentru a le purta mult mai ușor.În colecția Decathlon dedicată drumețiilor pe munte găsești întotdeauna haine pentru excursie pe munte pentru vară și pentru iarnă, din materiale confortabile ce îți oferă lejeritate și se adaptează ușor la condițiile meteo.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou