Îmbrăcăminte pentru drumeție și trekking (1056 Produse)

Drumețiile pe munte îți oferă relaxarea și adrenalina de care ai nevoie? Atunci ai ajuns unde trebuie! Aici găsești tot ce ai nevoie pentru un echipament de drumeții complet: pantaloni drumeție, tricouri, jachete și haine de excursie pe munte. Personalizează-ți echipamentul în funcție de sezon și gradul de confort pe care ți-l dorești cu colecțiile de haine de vară pentru munte și haine de iarnă de la Decathlon. Acum este momentul să accepți o nouă provocare și să explorezi locuri noi în timp ce te bucuri de confortul oferit de hainele pentru drumeție din colecția Decathlon.

Reduceri
Jachetă interioară schi 900 Galben fluo Copii
8999 LEI -15%
7599 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
WEDZE

Jachetă interioară schi 900 Galben fluo Copii

(22)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Pantalon Trekking călătorie TRAVEL100 Gri Damă
10999 LEI -16%
9199 LEI
*De la ‪16.12.2022‬, în limita stocului disponibil
FORCLAZ

Pantalon Trekking călătorie TRAVEL100 Gri Damă

(328)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Reduceri
Tricou bumbac organic imprimeu hunting barbati BART TR-3811AD, Greengray
De la
14400 LEI -10%
12960 LEI
*De la 16.02.2023 până la 31.12.2023
NORTHFINDER

Tricou bumbac organic imprimeu hunting barbati BART TR-3811AD, Greengray

Reduceri
Pantalon scurt Drumeție MH500 Verde Copii 7-15 ani
5999 LEI -25%
4499 LEI
*De la ‪07.10.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Pantalon scurt Drumeție MH500 Verde Copii 7-15 ani

(128)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Pantalon scurt Drumeție în natură NH100 Fresh Bej Bărbați
3999 LEI -15%
3399 LEI
*De la ‪05.11.2022‬, în limita stocului disponibil
QUECHUA

Pantalon scurt Drumeție în natură NH100 Fresh Bej Bărbați

(1038)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Pantaloni femei clasici Softshell elastic 3L 10k/5k NO-4813OR BELEN, Negru
41940 LEI -24%
31455 LEI
*De la 02.02.2023 până la 31.12.2023
NORTHFINDER

Pantaloni femei clasici Softshell elastic 3L 10k/5k NO-4813OR BELEN, Negru

4.6/5 Pe baza a 146899 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI CORECT HAINELE DE EXCURSIE PE MUNTE?


Drumețiile pe munte sunt momentul tău de relaxare? O scurtă escapadă la munte îți oferă energia de care ai nevoie pentru a face față provocărilor unei noi săptămâni. Natura, aerul proaspăt și roua dimineții sunt exact ce ai nevoie pentru a te motiva să cucerești muntele. Și trebuie să porți îmbrăcăminte adecvată din colecția Decathlon! Astfel, totul este pregătit pentru o nouă drumeție.Drumețiile pe munte sunt pe cât de frumoase, pe atât de imprevizibile. Trebuie să fii mereu pregătit să faci față unei ploi spontane sau unei adieri mai puternice de vânt. Alege corect hainele de excursie pe munte pentru fiecare sezon și mizează pe confort.

Hainele de vară pentru munte au proprietăți aparte ce permit o respirabilitate mai bună a pielii. Atât tricourile, cât și pantalonii de drumeție sunt realizate din materiale tehnice, cu funcții de absorbție și uscare rapidă a transpirației. Astfel, te simți confortabil și pregătit să cucerești muntele! Amintește-ți să aduci întotdeauna în rucsacul de drumeție și o jachetă impermeabilă sau o pelerină de ploaie, ca să fii pregătit pentru acele scurte reprize ploioase ce ar putea să îți strice excursia.Hainele de iarnă pentru munte trebuie să fie mai groase pentru confort termic la temperaturi scăzute. Te poți îmbrăca cu mai multe straturi de haine, o alegere recomandată pentru drumețiile pe munte. Astfel, primul strat este pentru protecție termică și este compus din bluză și pantaloni călduroși, ce mențin temperatura corpului la un nivel optim. Cel de-al doilea strat are rolul de a menține căldura la nivelul corpului prin bluze polar sau chiar un pulover de lână. Acestea oferă căldură suplimentară și te protejează de temperaturile foarte scăzute. Ultimul strat are rol protector împotriva condițiilor meteo nefavorabile precum vânt puternic, ploaie și ninsoare. Jacheta softshell și jacheta hardshell din colecția Decathlon sunt exact ce ai nevoie pentru a-ți continua excursia pe munte chiar și în condiții meteo neprietenoase.


ACCESORII ESENȚIALE PENTRU DRUMEȚII PE MUNTE


Ți-ai pregătit rucsacul de drumeție? Dacă ai ales deja hainele de excursie pe munte, adaugă și accesoriile necesare! Fii pregătit să faci față oricărei provocări și protejează-te de razele solare puternice sau de vânt! Completează echipamentul cu o șapcă sau o pălărie și ia cu tine și o cremă de protecție solară. Alege și o bandană multifuncțională pe care o poți folosi ca protecție pentru zona gâtului în caz de vânt puternic. Vrei să organizezi o drumeție pe timp de iarnă și ai ales deja hainele de iarnă pentru munte? Atunci ai nevoie și de mănuși din polar, călduroase și plăcute la atingere, dar și de căciulă îmblănită. Pe toate acestea le găsești la Decathlon.


COMPLETEAZĂ ECHIPAMENTUL DE DRUMEȚIE CU HAINE DE EXCURSIE PE MUNTE DIN COLECȚIA DECATHLON!


Întotdeauna trebuie să fii pregătit pentru orice! Mai ales când mergi într-o excursie pe munte. Muntele poate fi prietenul tău dacă ești corect echipat și prietenos cu natura. Dacă urmează să mergi într-o nouă drumeție, completează echipamentul tău de drumeții cu produsele dedicate din colecția Decathlon!Mizează pe versatilitatea pantalonilor de drumeție modulabili! Îi poți folosi atât pe timp de vară, cât și toamna. Se transformă ușor, cu ajutorul unui fermoar, în pantaloni scurți sau lungi pentru a-i adapta ușor la temperatura externă.

Alege un poncho de ploaie XL ce oferă acoperire și pentru rucsacul tău. Astfel, te vei proteja atât pe tine, cât și bagajul tău. Poate fi strâns cu ușurință și ocupă foarte puțin spațiu în rucsacul de drumeție.Jachetele cu fermoar sunt cea mai bună recomandare pentru drumeții. Le poți îmbrăca și dezbrăca rapid pentru a te adapta cu ușurință condițiilor meteo. Colecția Decathlon îți oferă o gamă variată de jachete polar și jachete impermeabile sau hardshell, cu închidere cu fermoar, pentru a le purta mult mai ușor.În colecția Decathlon dedicată drumețiilor pe munte găsești întotdeauna haine pentru excursie pe munte pentru vară și pentru iarnă, din materiale confortabile ce îți oferă lejeritate și se adaptează ușor la condițiile meteo.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou