BIDOANE DE APĂ PENTRU BICICLETĂ (41 Produse)

Cauți bidoane de apă pentru bicicletă? Ești pe pagina potrivită! Descoperă colecția Decathlon și alege modelul care îți place. Fie că ai nevoie de un bidon de apă reutilizabil din plastic, fie că preferi un bidon termos pentru bicicletă, ai o varietate de modele din care poți alege. Hidratează-te corect la fiecare cursă și oferă corpului tău nivelul de energie optim pentru a stabili un nou record. Online și în magazine, alege bidonul de apă pentru ciclism care îndeplinește toate criteriile tale legate de culoare, design și volum.

Primul Pret Tehnic
Reduceri
Bidon Ciclism SOFTFLOW 800 ML Albastru
2499 LEI -40%
1499 LEI
*De la ‪07.04.2023‬, în limita stocului disponibil
TRIBAN

Bidon Ciclism SOFTFLOW 800 ML Albastru

(528)
Livrare estimată: 2 zile
Sticla de apa Speedo 800ml rosu
6100 LEI
SPEEDO

Sticla de apa Speedo 800ml rosu

Bidon Plastic M-WAVE PBO 700-NS
3500 LEI
M-WAVE

Bidon Plastic M-WAVE PBO 700-NS

Reduceri
Bidon Camelbak Podium Chill - Blue Dot, 24OZ
9995 LEI -14%
8500 LEI
* De la 12.05.2023, în limita stocului disponibil
CAMELBAK

Bidon Camelbak Podium Chill - Blue Dot, 24OZ

4.2/5 Pe baza a 3008 Opinii exprimate online și în magazine

CUM ALEGI BIDONUL DE APĂ PENTRU BICICLETĂ?


Deși rolul principal al bidonului de apă pentru bicicletă este să îți asigure nivelul optim de hidratare, contează și designul, culoarea și volumul acestuia. Vrei să afli care sunt criteriile pe baza cărora îți poți alege bidonul de apă reutilizabil pentru bicicletă de la Decathlon? Îți venim în ajutor cu un scurt ghid pe care îl poți folosi de fiecare dată când vrei să înlocuiești bidonul de apă pentru ciclism!

 • - Stabilește volumul bidonului de apă de care ai nevoie pe traseu. Un traseu mai lung și mai dificil înseamnă că nevoia de hidratare va fi mai mare. De aceea, ai nevoie de un bidon de apă reutilizabil cu volum mare. Poți alege și un rezervor de apă și uiți de problema hidratării pe bicicletă!
 • - Culoarea este un alt criteriu de care poți ține cont. Dacă ai deja un echipament de ciclism ce se încadrează într-o anumită paletă de culori sau vrei să asortezi bidonul de apă pentru ciclism cu bicicleta, tot ce trebuie să faci este să consulți colecția Decathlon și să alegi culoarea preferată.
 • - Designul trebuie să fie unul ergonomic, pentru că un bidon de hidratare pentru bicicletă trebuie să fie ușor de ținut cu o singură mână în timp ce pedalezi. În plus, trebuie să se așeze ușor în suportul de apă pentru bicicletă.
 • - Dacă vrei să păstrezi o temperatură optimă a băuturii tale în timpul verii și iernii, îți recomandăm să încerci bidonul termos pentru bicicletă.
 • Tu pe ce criterii te bazezi când alegi bidonul de apă pentru bicicletă? Descoperă gama diversificată de bidoane de apă pentru ciclism disponibilă la Decathlon și vei înțelege cât de ușor este să te hidratezi în timpul sportului.


  SFATURI DE CURĂȚARE A BIDONULUI DE APĂ PENTRU CICLISM


  Dacă ți-ai ales modelul preferat de bidon de apă pentru bicicletă, trebuie să afli cum îl cureți pentru a te bucura cât mai mult timp de el. Prin câțiva pași simpli, vei evita formarea depunerilor sau a mirosurilor neplăcute. Citește în continuare și află cât de ușor poți curăța bidonul tău reutilizabil de apă pentru ciclism de la Decathlon!

 • - Evită să lași apă pe perioadă îndelungată în bidonul pentru ciclism. Îți recomandăm să golești apa odată ce ai terminat cursa.
 • - Spală cu apă caldă și detergent bidonul termos de apă pentru ciclism și folosește o perie lungă pentru vase. Astfel, vei dezinfecta și vei curăța temeinic interiorul bidonului.
 • - Îndepărtează capacul și tetina și curăță-le separat. Doar așa vei îndepărta orice depunere și vei evita formarea mirosurilor neplăcute la nivelul tetinei.
 • - Așază bidonul de apă pentru bicicletă într-un loc în care se poate usca foarte bine, de preferat cu susul în jos.
 • - Depozitează-l fără cap, într-un loc aerisit, pentru a evita apariția mirosurilor neplăcute.
 • Alege bidonul de apă pentru bicicletă de la Decathlon și descoperă cât de util este la fiecare plimbare cu bicicleta! Poartă-l cu tine prin oraș, prin parc și pe trasee montane și hidratează-te eficient.


  Oferă bucuria de a face sport

  Oferă un card cadou