ÎMBRĂCĂMINTE CICLISM (222 Produse)

Vrei să te bucuri de sportul preferat în fiecare sezon? Descoperă colecția Decathlon dedicată îmbrăcămintei pentru ciclism de adulți și copii și pedalează către următoarea destinație. Ai la dispoziție o gamă variată de articole, în culori diferite, cu funcții specifice pentru fiecare sezon și nivel de performanță. De la tricouri pentru ciclism, până la lenjerie termică și jachete impermeabile, fiecare joacă un rol important în echipamentul tău. Dar nu ne crede pe cuvânt. Consultă colecția online sau vino în magazinele Decathlon să descoperi ce ți-am pregătit!

Nou
Șosete de compresie 500
8999 LEI
KIPRUN

Șosete de compresie 500

termen estimat: 2 zile din depozit local
ECODESIGN
Primul Pret Tehnic
Şosete ciclism ROADR 520 Adulți
3699 LEI
VAN RYSEL

Şosete ciclism ROADR 520 Adulți

(1)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Colanți MTB RACE 3/4 Negru Bărbați
24999 LEI
ROCKRIDER

Colanți MTB RACE 3/4 Negru Bărbați

(19)
termen estimat: 15 zile din depozit internațional
Reduceri
Bluză ciclism pe șosea RC500 norma EN1150 Bărbați
19999 LEI -34%
13099 LEI
*De la ‪28.10.2022‬, în limita stocului disponibil
TRIBAN

Bluză ciclism pe șosea RC500 norma EN1150 Bărbați

(186)
termen estimat: 2 zile din depozit local
Reduceri
Şort MTB EXP700 Portocaliu Damă
10999 LEI -29%
7799 LEI
*De la ‪08.11.2021‬, în limita stocului disponibil
ROCKRIDER

Şort MTB EXP700 Portocaliu Damă

(35)
termen estimat: 2 zile din depozit local
4.5/5 Pe baza a 20857 Opinii exprimate online și în magazine

ÎMBRĂCĂMINTE DE CICLISM PENTRU VARĂ


Dacă vrei să afli răspunsul la întrebarea ”Cu ce mă îmbrac când pedalez vara?„, ești pe pagina potrivită. Află tot ce trebuie să știi despre îmbrăcămintea de ciclism pentru vară și ce trebuie să conțină un echipament complet. Apoi, vei fi pregătit să alegi propriile haine de ciclism din colecția Decathlon. Când pasiunea ta pentru sport este de neoprit, Decathlon îți vine în ajutor cu îmbrăcăminte special adaptată fiecărui sezon.Ce este atât de special la îmbrăcămintea de ciclism pentru vară? Când temperaturile ridicate devin greu de suportat, hainele de ciclism îți asigură ventilarea eficientă a pielii și evacuarea transpirației. Astfel, prin materialele tehnice și croiala specifică te bucuri de cel mai bun confort în timpul sezonului cald. Atent alese pentru a îmbina funcții esențiale, materialele folosite sunt sintetice și ușoare pe piele, oferindu-ți o senzație de libertate de mișcare și respirabilitate a pielii.

Probabil ai observat și tu că hainele de ciclism au o croială mulată. Alături de materialele tehnice, croiala specifică contribuie la aerodinamica corpului și izolarea termică. Astfel, îmbrăcămintea de ciclism pentru vară ia forma corpului tău pentru cea mai bună performanță pe traseu. În plus, fiecare articol dedicat ciclismului în sezonul cald are mici inserții de plasă în cele mai predispuse zone la transpirație. Astfel, fiecare detaliu este conceput pentru a maximiza performanța ta și a diminua disconfortul.Acum că ai aflat cele mai importante caracteristici ale îmbrăcămintei de ciclism pentru vară, iată ce ar trebui să conțină echipamentul tău:

  • - Pantaloni scurți sau colanți pentru ciclism, cu întăritură în zona șezutului, numită și bazon;
  • - Tricou de ciclism, cu o croială mulată și buzunare la spate ce permit depozitarea accesoriilor mici de care ai nevoie pe traseu;
  • - Mănuși de ciclism pentru vară, realizate din materiale ce susțin respirabilitatea pielii și aderența;
  • - Încălțăminte de ciclism confortabilă ce menține respirabilitatea piciorului și poziția corectă pe pedale;
  • - Accesorii precum rucsacul de ciclism și casca de protecție pentru bicicletă.

Bifează fiecare articol din echipamentul de vară pentru ciclism! Hai la Decathlon să alegi hainele de ciclism de care ai nevoie pentru confortul și protecția corpului tău!


HAINE DE CICLISM PENTRU IARNĂ


Când sezonul se schimbă, la fel se întâmplă și cu nevoile corpului tău. De aceea, trebuie să adaptezi echipamentul de ciclism la noile condiții meteo. Începe cu îmbrăcămintea de ciclism pentru iarnă de la Decathlon, cu rol de protecție termică și confort chiar și la cele mai scăzute temperaturi.Hainele de ciclism pentru iarnă îmbină mai multe funcții pentru a rezulta un echipament eficient atât din punct de vedere termic, cât și din punct de vedere al confortului. Deși croiala mulată se păstrează, echipamentul de iarnă pentru ciclism are mai multe straturi: lenjeria de corp pentru ciclism, bluza și jacheta pentru ciclism și colanții de ciclism. Acestea rețin căldura corpului și izolează împotriva temperaturilor scăzute exterioare. În plus, stratul impermeabil îți oferă cea mai bună protecție în fața precipitațiilor.

Pe lângă hainele de ciclism pentru sezonul rece, nu uita de importanța accesoriilor! Mănușile groase, aderente, îți oferă protecție și rezistență la frig. Încălțămintea și protecția pentru pantofii sport de ciclism te protejează de umiditate și urmele de murdărie. Iar casca de ciclism și ochelarii de ciclism te ajută să înaintezi în siguranță, fără disconfortul luminii puternice.Pregătește-te de un nou sezon cu îmbrăcămintea de ciclism de la Decathlon! Special concepută pentru a trece orice test al confortului și protecției indiferent de sezon, colecția dedicată pasionaților de ciclism și profesioniștilor așteaptă să fie testată.

Oferă bucuria de a face sport

Oferă un card cadou